Essie Leggy Legend -syyskokoelma

Syksy on tullut ja sen myötä upeat syyskokoelmat. Odotan varmaan eniten juurikin syksyn lakkakokoelmia, tummanpuhuvia ja murrettuja sävyjä s...

Syksy on tullut ja sen myötä upeat syyskokoelmat. Odotan varmaan eniten juurikin syksyn lakkakokoelmia, tummanpuhuvia ja murrettuja sävyjä sekä metallinhohtoa ja kimallusta.

Essie Leggy Legends on kokonaisuudessaan yksi tämän syksyn suosikeistani. Kokoelma on saanut inspiraationsa 1970-luvun rock 'n roll glamourista tanssilattioineen ja pimeine keskiyön iltoineen. Lakoista todellakin huokuu rockhenkisyys ja ne sopivat täydellisesti nahkarotsin ja polvisaappaiden kaveriksi :)
Leggy Legends syyskokoelmaan kuuluu kuusi lakkaa erilaisilla koostumuksilla ja syksyisillä, runsailla sävyillä. Joukossa on myös yhden kerroksen ihmeitä jeeee! Näissä lakoissa on se ihana leveä "Suomi-suti", jonka ansiosta lakkaaminen on paljon helpompaa ainakin omasta mielestäni.

 • Bell Bottom Blues on tumma indigonsininen, jossa on runsaasti turkoosia shimmeriä, minkä ansiosta lakka näyttää jopa metallinhohtoiselta. Pullossa shimmer näyttää myös hieman violetilta tietyssä kulmassa, mutta kynsillä ei niinkään. Upea koostumus ja peittää 1 kerroksella!
 • Frock 'n Roll on munakoison ja tumman rusehtavanharmaan sekoitus, sävyltään hyvin uniikki ja mielettömän kaunis. Seassa on hopeaa shimmeriä ja koostumus on täydellinen - yksi kerros peittää täysin!
 • In The Lobby on tumma luumu crelly, joka taittaa välillä enemmän punaiseen ja välillä luumuun. Lakka levittyy ensimmäisellä kerroksella hieman epätasaisesti, mutta peittää kuitenkin 2 kerroksella. Hyytelömäisen koostumuksen ansiosta lakka on myös todella kiiltävä ja tuo herkullinen "vampy" sävy on ihan täydellinen syksyyn.
 • With The Band on tiilenpunainen creme. Sävystä tulee mieleen myös paprikajauhe tai joku muu punaruskea mauste :) Ihanan kermainen koostumus, joka peittää 2 kerroksella.
 • Color Binge on hyvin kirkas oranssinpunainen jelly, lähes neon sanoisinko. Kiva piristys muuten tummaan kokoelmaan. Koostumus on jellyille tyypillinen eli ohuehko, joten lakka peittää 3 kerroksella.
 • Leggy Legend on kokoelman nimikkolakka ja oma suosikkini tästä kokoelmasta. Se on upea shimmerinen pronssinen metallilakka, jossa on pinkkiä ja ehkä hieman vihertävääkin shimmeriä seassa. Lakka peittää yhdelläkin kerroksella, mutta levitystavasta riippuen voi joutua levittämään toisenkin. Pinnalle jäi näkymään hieman siveltimen vetoja, mutta ei onneksi häiritsevästi. Leggy Legend on ihan mielettömän kaunis ja moniulotteinen lakka ja livenä paljon upeampi kuin kuvissa!


Leggy Legend


Frock 'n Roll


Bell Bottom Blues


Olen ihan rakastunut tähän Essien kokoelmaan ja muutamat lakat ovat jo päässeet kynsillekin koristelujen kera. Niistä lisää myöhemmissä postauksissa. Ihanaa, että Essieltä tuli näinkin uniikkeja lakkoja. Lemppari näistä on Leggy Legend ja ehkä vähiten innostuin Color Bingestä, koska se vaati 3 kerrosta peittävyyteen.

Mitäs te tykkäsitte lakoista, onko joku ylitse muiden?Lakat saatu L'Orealilta.

Katso myös

7 kommenttia

 1. Frock on pakko saada! Leggy ja Bell pitää katsastaa vielä livenä mutta nekin näyttävät upeilta. Mä en yleensä kauheasti innostu Essien kokoelmista mutta tää oli kyllä poikkeus :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on munkin mielestä pitkästä aikaa poikkeava kokoelma, hyvä Essie! Näitä lisää eiks :) Frock on niin upea livenä, samoin kuin nuo muutkin mitä mainitsit. Leggy yllätti mut tosi positiivisesti värinsä puolesta, kun monissa kuvissa se näytti aika kultaiselta mutta olikin paljon lämpimämpi pronssinen <3

   Poista
 2. Ihania! Pakko ostaa noistakin osa :DD Ja kuvat ovat aivan upeita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen lämpimästi, ihania syyslakkoja :) Ja kiitos kovasti! <3

   Poista
 3. Kaikki on ihanan sävyisiä paitsi color binge! Muut uppoaa ja heti! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö ookkin ihania :) Mä luulen, että syksy vaikuttaa ainakin mulla osaltaan siihen, miksi Color Binge jäi hännille. Kesällä tilanne ois varmaan ihan toinen :)

   Poista
  2. Totta muuten! Kun rupesin ajattelemaan mikä olis kiva kesällä, sehän olis color binge! :D

   Poista

Kiitos kommentista!
PS. You can also comment in English.