Give Me Space

OPI Starlight-kokoelmasta on löytynyt muutamia helmiä, joista en alunperin kuvien perusteella niin innostunut. Mieli kuitenkin muuttui, kun...

OPI Starlight-kokoelmasta on löytynyt muutamia helmiä, joista en alunperin kuvien perusteella niin innostunut. Mieli kuitenkin muuttui, kun pääsin lakkailemaan niillä omat kynteni ja näkemään lakat omin silmin. Give Me Space on yksi näistä. Huokasin ihastuksesta, kun sain tämän kaunottaren kynsilleni.



OPI Give Me Space on tummansininen jelly, joka on täynnä hopeisia ja holohippuja. Tämä on tähtitaivaslakka, jos mikä. Kimaltelu pääsee oikeuksiinsa kohdevalossa, jolloin näyttää kuin kimallus tulisi avaruuden syvyyksistä. Vaikea kuvailla, mutta tiedätte varmaan mitä tarkoitan :D Peittävyyteen tarvitaan 2 kerrosta ja levittäminen on vaivatonta, love it!



Kokoelmistani löytyy pari samantyylistä sinistä, mutta dupeja näistä ei löydy, vaikka lähellä toisiaan ovatkin :) Alla vertauskuvat.




piCture pOlish Freya's Cats vs Zoya Dream vs OPI Give Me Space, tikuilla 2 kerrosta kutakin lakkaa. PP on näistä vaalein ja vaatii peittävyyteen todennäköisesti 3 kerrosta. En ole kynsille sitä kokeillut, joten varmaksi en voi sanoa, mutta se ei ole niin peittävä kuin Zoya ja OPI. Zoyassa on suurimmat shimmerpartikkelit/hiutaleet, OPI:ssa taas niitä on tiheiten ja PP:ssä aika harvassa. Jokainen näistä ansaitsee oman paikkansa kokoelmissani, sen verran erilaisia ovat, vai mitä mieltä on raati? :)



Yllä ja alla olevat kuvat on otettu päivänvalolampun alla. Näistä näkee selvästi, miten lakka ei enää kimaltele, vaan nyt nuo hopeat pikku hiutaleet tulevat enemmän esiin.



En halunnut peittää Give Me Spacea kovinkaan, joten tein hopeiset sivuruffianit, jotka sopii avaruusteemaan aika kivasti. Tuo ihanan kirkkaan hopea foil on Essie Apres-Chic, joka on uudesta Virgin Snow -kokoelmasta. Lakka peittää yhdellä kerroksella ja toimii erinomaisesti myös leimailuun. Olen yhdet kynnet sillä jo leimannutkin, mutta eivät ole vielä blogiin asti päässeet.

Päällyslakkana kokeilin muuten jotain uutta, Essien Gel Setteriä, johon tykästyin kovasti. Lakka kuivuu nopeasti ja tekee pinnasta kiiltävän ja sileän, ihan kuin HK Girl. Täytyy vielä katsoa ajan kanssa, miten se toimii.



Käytin sivuruffianin tekoon Whats Up Nailsin ranskisvinyyleitä ja ne toimivat erittäin hyvin. Ranskisvinyylit ovat kuitenkin aika isoja ja loivia, ja kaipaisinkin niiden lisäksi myös pienempiä ja kaarevampia vinyyleitä. Suojasin kynsinauhat Glisten & Glow CTRL-ALT-DEL lateksisuojalla ja sen ansiosta siistimistä oli hyvin vähän, jes!




Näitä käytin:

OPI-lakkoja voi tilata Kauneudenkauppa.fi:stä, josta olen saanut ne testattavaksi. Essie-lakkoja löytyy ainakin Cittarista, Sokokselta ja Stockmannilta. Apres-Chicin olen saanut L'Orealilta. En hyödy linkkien klikkailusta tai ostoksista.

Katso myös

14 kommenttia

  1. Ooh ja aah! Sydän suli, mikä ihanuus! <3 ja todella ihana koristelu :)
    On kaikki kolme kuitenkin sen verran erilaisia keskenään, että itse ainakin pitäisin kaikki. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kyllä ne sen verran erilaisia ovat, että tänne jäävät :) Aluksi luulin, että Dream olisi liian samanlainen, mutta eipä se olekaan :D
      Ja kiva kuulla, että tykkäät koristelusta, kiitos! :)

      Poista
  2. Onpahan se nätti. Onneks löytyy itseltä jo Zoyan Dream ja Cadillacquerin The Night Is Dark An Full Of Terrors niin ei ehkä tarvitse tätä OPIa hankkia. Ehkä..

    VastaaPoista
  3. Tää on niin nätti! Kiva, että oli vertailukuvatkin:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meinasi jäädä vertailukuvat, mutta tajusinpa viime tipassa, että niistä vois olla apua jollekin :)

      Poista
  4. <3 Nää on vain niin upeat <3 Ps. Mun lyhkämmillä kynsillä PP:n Freya's cats peitti ihan hyvin kahdellakin kerroksella :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon <3 Ahaa, vai peitti se kahdella! Mä kyllä luulen, että mun kynsille vaatii 3 kerrosta, ehkä :D Tikulla se ainakin on paljon läpikuultavampi kuin nuo kaks muuta, mutta eipä sitä tiedä ennen kuin kokeilee itse.

      Poista
  5. ääk, ihanat kynnet <3 ja kiitos superpaljon tosta vertailukuvasta, oon jo pitkään miettinyt miten lähellä tämä Zoyan Dream on toisiaan :)

    VastaaPoista
  6. Mun lakkauksiin hurahtamisesta saa ensimmäiseksi syyttää liukuvärjäyksiä ja toiseksi sitten Zoyan Dream lakka. Se nyt vaan on mielettömän hieno! Mä metsästin sitä melkein vuoden ajan. Mulla on myös tuo Freya's Cats. Tämäkin on ehkä sitten pakko hankkia! Muutan tykkää mielettömästi tosta sun koristeluideasta, saanhan apinoida?

    VastaaPoista
  7. Super kaunis lakka <3
    Mä oon vielä miettinyt mitkä tosta kokoelmasta haluan ja nyt tuo näyttää päätyvän niihin haluttuihin :D

    VastaaPoista
  8. Ihastelinkin vertailukuvaa jo Instassa, olen vaan niin heikkona tällaisiin sinisiin. Lakkaus on tosi kaunis :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!
PS. You can also comment in English.