Hääkynnet

Nyt olisi hääkynsien esittelyn aika. Moni saattaa luulla, että hääkynsien suunnittelu oli häiden prioriteettilistan kärjessä, mutta toisin k...

Nyt olisi hääkynsien esittelyn aika. Moni saattaa luulla, että hääkynsien suunnittelu oli häiden prioriteettilistan kärjessä, mutta toisin kävi. Jostain syystä en pystynyt/halunnut suunnitella kynsiäni etukäteen juuri lainkaan. Pelkkä kynsien ajattelukin aiheutti ihmeellistä stressiä ja oikeastaan koko alkutalvi ja kevät meni ilman minkäänlaisia lakkauksia. Blogin jätin myös suosiolla tauolle, koska oli niin paljon muuta häihin ja taloprojektiin liittyvää plus työt siihen päälle, että energia ei vain riittänyt muuhun.


Mulla oli hautunut pieni ajatus hääkynsille, että olisivat ihan simppelit, esim. valkoinen ranskis. Kynnet tein sitten häitä edeltävänä päivänä, jolloin päätinkin tehdä kultaisen ranskalaisen manikyyrin. Idea lähti kultaisista kengistäni, joten siihen päädyin. (Esittelen kengät toisessa postauksessa.)

Sen kummempia suunnitelmia en tehnyt, vaan parissa tunnissa oli saatava valmista aikaiseksi. Enempää aikaa ei ollut ja tässä vaiheessa olin jo aikamoinen stressipesäke, että on ihme et sain edes jotain kynsille. Tällaiset näistä sitten tuli, ei ihmeelliset, mutta sopivan yksinkertaiset.Lakkasin kynsille ensin Essien Sugar Daddya, joka on mun luottoranskispohja. Päälle pikakuivattajaa ja kun kynnet olivat täysin kuivat, asettelin kynsille hieman vinoon Whats Up Nailsin ovaalit kynsivinyylit. Kynnenkärjet tein kylmän kultaisilla - A England Excalibur (uusi versio) ja F.U.N Lacquer Queen lakoilla, yksi kerros kumpaakin. Lopuksi asettelin kynsille erikokoisia swarovskin krsitalleja ja päälle Essien Gel Setter päällyslakkaa.

(Excalibur saatu CesarsShopista)

Että sellaiset hääkynnet tuli, menikö metsään? :) Onko teillä ollut vaikeuksia hääkynsien suunnittelussa?

- Sigi

Katso myös

22 kommenttia

 1. Tosi upeat hääkynnet! :)

  VastaaPoista
 2. Yksinkertaiset kynnet oli kyllä oikea ratkaisu! Tosi kaunis lopputulos. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hyvä että oot tuota mieltä! :) Kiitos kovasti <3

   Poista
 3. Oi että, aivan ihanat kynnet! :)

  VastaaPoista
 4. Aivan mielettömän kauniit kynnet <3 Hyvin sopii morsiamelle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! <3 Hyvä jos näistä saa hääfiiliksen :)

   Poista
 5. Aivan ihastuttavat elegantit hääkynnet! Onnea naimisiinmenon johdosta :)

  VastaaPoista
 6. Ihanan sippelit ja todella tyylikkäät <3

  VastaaPoista
 7. Aivan ihanat kynnet (: <3 ja Onnea (:
  ___
  http://timanttejakynsilla.blogspot.com/

  VastaaPoista
 8. todella kauniit ja sinun näköiset :)

  VastaaPoista
 9. titanium alloys - Titanium Games
  Our high quality games are laser cast plastic babyliss pro titanium plastic. Each of titanium framing hammer these games has a titanium rings different game look and feel. titanium cross necklace You will notice a unique titanium hair trimmer

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!
PS. You can also comment in English.