piCture pOlish Sunflower

Sinapinkeltainen, ah tuo aina niin ihana sävy! Enpä odottanut, että tätä väriä nähtäisiin jo nyt piCture pOlishin lakoissa, mutta toisin kä...

Sinapinkeltainen, ah tuo aina niin ihana sävy! Enpä odottanut, että tätä väriä nähtäisiin jo nyt piCture pOlishin lakoissa, mutta toisin kävi kun PP julkaisi äskettäin Sunflower nimisen lakan, joka on tehty yhteistyössä de briz blogista tutun bloggaajan kanssa.


piCture pOlish Sunflower on sinapinkeltainen jelly, jossa on pieniä holohiutaleita, niitä PP:lle ominaisia, jotka eivät tartu kynsiin vaan jotka on yhtä helppo poistaa kuin cremetkin. Peittävään lopputulokseen tarvitaan 3 kerrosta. Sitten varoituksen sana eli tämä lakka valitettavasti värjää kynnet keltaiseksi, ellei laita reilusti aluslakkaa. Itse laitoin 2 kerrosta aluslakkaa ja kynnet tulivat silti keltaisiksi.Sunflowerista tulee tosiaan mieleen auringonkukka ja sen ihana, murretun keltainen sävy.

piCture pOlish lakkoja voi ostaa CesarsShopista, josta olen lakan saanut testiin. En hyödy linkkien klikkailusta tai ostoksista.Näiden kynsien myötä toivotan kaikille aurinkoista ja leppoisaa juhannusta! Meillä on luvassa rauhallisempaa ajanviettoa ihanien ystävien seurassa grillaten ja herkutellen. Leivon perinteisen mansikkakakunkin ihan ite :D (Ei ole tullut aikoihin leivottua mitään, mutta toivottavasti ei tarvi ihan pelkkiä mansikoita ja kermavaahtoa syödä...)

- Sigi

Katso myös

4 kommenttia

 1. Awwww....this is so cute. Lovely color and finish. I think this is worth checking out.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you Ana for your comment :) The color is absolutely beautiful.

   Poista
 2. Tää on niin kaunis mutta en ole uskaltanut lakata tällä värjäytymisvaaran takia:P Ehkä sitten syksymmällä, kun muutenkin tulee käytettyä enemmän tummia lakkoja joten se ei haittaisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep ja syksyksi tämä sopii tosi hyvin ihan värinsä puolestakin :) Tai itse ainakin miellän sinappiset lakat enemmän syksylakoiksi kuin kesään.

   Poista

Kiitos kommentista!
PS. You can also comment in English.