Vesimelonikynnet

Vesimeloni kuuluu kesään, sehän on selvä. Ja mikä herkullisempi idea kynsille, kuin vesimelonit :) Näihin kynsiin otin suoraan mallia t...

Vesimeloni kuuluu kesään, sehän on selvä. Ja mikä herkullisempi idea kynsille, kuin vesimelonit :)


Näihin kynsiin otin suoraan mallia taitavalta @melcismeltä. Käytin China Glazen uusia Lite Brites -kokoelman neonlakkoja, joista tuo neonpinkki on I'll Pink To That. Aivan mielettömän ihana sävy, oikein herkullinen tummahko neonpinkki, joka peittää 2 kerroksella. Lakka oli hieman haastava lakattava, koska se kuivuu niin nopeasti, mutta nopeilla liikkeillä onnistui hyvin.

Pastellinen neonvihreä on nimeltään Lime After Lime. Tässä on paljon parempi koostumus kuin Grass Is Lime Greener -lakassa ja LAL peittääkin 2 kerroksella, jes! Tämä lakka hohtaa etenkin pilvisellä säällä upeasti.
Nimettömät aksenttikynnet eli vesimelonit tein lakkaamalla ensin 2 kerrosta Ginan valkoista ja kerroksen pikakuivattajaa. Kynsien ollessa täysin kuivat, kiinnitin kynnen päälle Whats Up Nails ranskisvinyylin pitkittäin. Lakkasin toisen puolen vihreällä ja toisen pinkillä. Pinkin osion päälle maalasin kolme siementä mustalla RaPaint akryylimaalilla ja piCture pOlish siveltimellä nro 10.
China Glaze - I'll Pink To That
China Glaze - Lime After Lime
Gina Tricot - White
RaNails - RaPaint - Black
Whats Up Nails - French Tip Tape
piCture pOlish - Nro. 10 sivellin

Akryyliväri ja sivellin on saatu CesarsShopista testattavaksi.

- Sigi -

Katso myös

12 kommenttia

 1. Niin upeat ja samalla yksinkertaiset :) Tykkään!

  VastaaPoista
 2. Tosi ihanat kynnet ja hauska idea vesimelonikynsiin! :)

  VastaaPoista
 3. Aivan upeat! Mäkin tein muuten pari viikkoa sitten elämäni ekat melonikynnet :). Nyt mun pitää ehkä hankkia vielä tuo lime lakka, vaikka kuvittelin eläväni ilman. On se niin herkun näköinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti! Joo nää oli munkin ekat melonikynnet :D Sun oli tosi hienot ja oikeen herkulliset :P Lime After Lime on niiin ihana, suosittelen!

   Poista
 4. Oi että, nää on kyllä tosi ihanat! :)

  VastaaPoista
 5. ihanat, niin herkulliset kynnet väreineen ja kaikkineen <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!
PS. You can also comment in English.