Hääkengät

Hääkenkien valinta tuotti paljon päänvaivaa jo pidemmän aikaa. Tilasin eri verkkokaupoista yli kymmenet eri kengät, mutta mitkään eivät tunt...

Hääkenkien valinta tuotti paljon päänvaivaa jo pidemmän aikaa. Tilasin eri verkkokaupoista yli kymmenet eri kengät, mutta mitkään eivät tuntuneet hyviltä, sopivilta tai ihanilta. Mulla on sen verran hankalan mallinen jalka, että avokkaat eivät pysy jalassa, ellei niissä ole remmiä. Muuten ei olisikaan varmasti ollut mitään ongelmaa, koska avokkaita oli valikoimissa vaikka kuinka paljon.


Näihin kultaisiin blingbling-korkkareihin punaisilla yksityiskohdilla ihastuin heti, kun näin ne LightInTheBox-verkkokaupassa. Kenkien korkeus mietitytti, mutta lopulta ne olivat oikein hyvät jalassa ja korkean platformin ansiosta todellinen korkeus olikin vain 7 cm, mikä on mulle sopiva. Parempia vaihtoehtoja ei tullut vastaan, niinpä näillä mentiin ja lopulta olinkin erittäin tyytyväinen :)




Mätsäsin hääkynnet kenkiin ja kynsistä voikin lukea lisää aiemmasta postauksesta.






Meillä oli hääkuvaukset ulkona ennen vihkimistä ja laitoin sitä varten hieman mukavammat kesäkengät jalkaan eli nuo mun lempparit kukkawedget. Kaasot eli mun ihanat isosiskot auttoivat kenkien pukemisessa, koska itse en olisi siihen kyennyt häämekossani :D



Äiti ja sisko saattoivat mut autoon, jolla lähdin kuvaajamme kanssa sulhon luo. Kuvausten jälkeen oli vihkimisen vuoro, ja yhtäkkiä siinä vihkijän puheen lomassa tajusin, että mulla on väärät kengät jalassa!!! Argh :D Mulla jäi nuo kesäkengät jalkaan, vaikka oli tarkoitus vaihtaa viralliset hääkengät ennen vihkimistä. Noo, saivatpahan ihmiset hääbingoon ruksin, kun morsian vaihtoi kengät heti kättelyssä vihkimisen jälkeen :D




Kaikki kuvat - paitsi toiseksi viimeinen kuva ja kynsikuva - ovat hääkuvaajamme Jarno Terhon ottamia.


Mitäs tuumaatte hääkengistä? Onko liikaa vai just sopivasti blingblingiä? :)

- Sigi -

Katso myös

9 kommenttia

  1. Aivan ihanat kengät! Glitteriä ei voi ikinä olla liikaa ♡

    VastaaPoista
  2. Mahtavat kengät! Mulla oli melko samanmalliset korkkarit yo-juhlissa, mut ne olivat ihan hirveet jalassa. Tahdoin ne silti, koska kunnon hologlitter-kengät oli vaan pakko olla :D Kuvia löytyy blogista, jos kiinnostaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kökkö että sun kengät ei ollu hyvät jalassa. Mutta mitäpä sitä ei kauneuden eteen tekis :D Täytyypä käydä katsomassa kuvia sun blogista! :)

      Poista
  3. Ihanat kengät <3

    Ja hieman naurahdin hyväntahtoisesti ääneen kengäepisodia - sua se ei tokikaan välttämättä siinä kesken vihkimisen naurattanut, mutta on ainakin joku hassu kommellus, jota muistella vielä jälkeenpäin. Pääasia kuitenkin, että nämä kaunokaiset pääsivät lopulta juhliin mukaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha no ei mua kyllä kovin silloin naurattanut, hyvä ku pystyssä pysyin jännitykseltäni :D Mutta vihkimisen jälkeen kyllä nauroin asialle ja muut myös eli hauska muisto siitä jäi :D Kaikenlaista muutakin päivän aikana tapahtui, mutta niistä sitten toiste.

      Poista
  4. ihanat kengät! Ja tuo nahkatakin ja hääpuvun yhdistelmä on erittäin Sex in the Cityn Carrie -tyyppinen asu! :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!
PS. You can also comment in English.