Finland's Independence Day Glamour

Linnanjuhlien muotia ja tyyliä sai taas ihastella ja arvostella :) Joukkoon mahtui joitakin kauheita "muotiluomuksia" mutta onnek...

Linnanjuhlien muotia ja tyyliä sai taas ihastella ja arvostella :) Joukkoon mahtui joitakin kauheita "muotiluomuksia" mutta onneksi myös kauniita ja erikoisia asuja. Tässä muutama suosikkini:


Ja viimeisenä muttei suinkaan vähäisimpänä, juhlien piristysruiske ja mielestäni myös paras asu: Teija Vesterbackan Angry Birds asu! :)Mitkä olivat teidän suosikkeja tai inhokkeja? Ja mitäs piditte Angry Birds asusta? :)


Kuvat: Iltalehti ja Helmi

Katso myös

3 kommenttia

 1. Musta tuolta puuttu sellanen ehdoton sykähdyttäjä. Onhan noista moni ihan onnistunut ja kaunis, mutta sellasta vau-efektiä ei tullut oikeen mistään. Lintupuku on kyllä ihan hauska ja kiva oivallus, mutta ei välttämättä mun makuun noin yleisesti.

  Lisa Sounion puku(http://yle.fi/linnanjuhlat/2011/kuvagalleria/kattely_631.html) oli musta aika piristävän erilainen noihin veistoksellisiin ja laskeutuviin satiiniluomuksiin verrattuna. En tota printtiä välttämättä ihan tajua mutta muuten aika ihana kokonaisuus.

  Ehdottomasti eniten pidin Jenni Vartiaisen koruista. En todellakaan yleensä tykkää keltakullasta, mutta nuo on vaan upeaa työtä.

  VastaaPoista
 2. Mun mielestä Eija-Riitta Korhola on vaan niin upea – ja oli taas! 52-vuotiaana se löy helposti laudalta monet nuoremmat daamit.

  Olisinpas itsekin niin kuumapuuma sen ikäisenä.

  VastaaPoista
 3. Jenna: Lisan puku oli kyllä kivan erilainen, siinä oli sellainen vanhan ajan henki. Ja ihan samaa mieltä Jennin koruista, vaikken itsekään keltakullan fani ole :) Erikoisia koruja sais olla mun mielestä paljon enemmän kuin mitä nyt on nähty linnan juhlien vierailla!

  ChoCo: Joo ei moni oo kyllä tuossa kunnossa Eija-Riitan ikäisenä.. Mut eiköhän pistetä paremmaks kun tuohon ikään päästään :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!
PS. You can also comment in English.