Nelly.com Wishlist

Nelly.com on tehnyt helpoksi lahjalistan lähettämisen joulupukille :) Enää ei tarvitse kirjoittaa kirjettä käsin ja viedä sitä saunaan mai...

Nelly.com on tehnyt helpoksi lahjalistan lähettämisen joulupukille :) Enää ei tarvitse kirjoittaa kirjettä käsin ja viedä sitä saunaan maidon ja piparin kera, ja toivoa että tonttu hakee kirjeen ja toimittaa sen joulupukille. Nyt voi vain kliksutella itsensä verkkokauppaan ja valita unelmiensa lahjat :)

1. Selaile valikoimaa ja lisää haluamasi tuotteet toivelistalle "Tallenna toivelistalle" painikkeesta.2. Tallentamasi tuotteet lisätään toivelistallesi, jonka löydät omilta sivuiltasi. Toivelistan voi lähettää eteenpäin joulupukille (tai myös sukulaisille ja ystäville) :)3. Voit halutessasi lähettää toivelistan antamiisi sähköpostiosoitteisiin, jakaa sen facebookissa, laittaa linkin blogiin tai muulle verkkosivulle tai jakaa toivelistan kopioimalla suoran linkin. Linkit viittaavat ruotsinkieliselle toivelistalle, mutta muuttamalla osoitteen "se" tekstin "fi" tekstiksi, saat kätevästi suomenkielisen vastineen :)Nyt ei muuta kuin toivelistaa rustaamaan! :)


Katso myös

0 kommenttia

Kiitos kommentista!
PS. You can also comment in English.