Tutorial: Asymmetrical Silver & Pink Nails

Luvassa kynsitutoriaali hopeisille kynsille, jossa tehostevärinä pinkkiä ja mustaa. Tässä tutoriaali step-by-step kuvina . Ku...


Luvassa kynsitutoriaali hopeisille kynsille, jossa tehostevärinä pinkkiä ja mustaa.


Tässä tutoriaali step-by-step kuvina. Kuvien jälkeen löytyy tarkemmat selostukset jokaisesta vaiheesta.

1. Lakkaa kynnet hopealla lakalla kauttaaltaan ja anna kuivua kokonaan. Liimaa teipinpalasia viistosti, jokaiselle kynnelle kaksi teippiä siten, että toinen teippi peittää kynnen juuren ja toinen kynnen kärjen. Puoliväliin jää alue, joka lakataan ensimmäisenä.

2. Lakkaa joka toinen kynsi pinkillä ja joka toinen mustalla. Lakkaa laitetaan siis sille kohdalle, jossa ei ole teippiä :) Tässä ei haittaa vaikka lakkaa menisi reilusti teippien päälle :)

3. Poista teipit kynsien kärjistä. Nyt joka toiseen kynteen tulee mustat reunaviivat ja joka toiseen pinkit kärjet.
    -  Tee musta rajaus niihin kynsiin, joiden keskiosan lakkasit pinkillä kohdassa 2. 
    -  Lakkaa pinkillä kärjet niihin kynsiin, joiden keskiosan lakkasit mustalla kohdassa 2.

4. Tee jokaiseen kynteen hopealla nail art lakalla ohuet tehosteviivat.

5. Tee pieniä mustia palloja niihin kynsiin, joissa on hopeat kärjet. Voit toki muunnella tätä ohjetta mielesi mukaan ja lisätä palloja ihan mihin kohtaan vain :) Palloja saa kätevästi tehtyä dotting toolilla tai 2 way art pen kynsilakalla, jonka esittelinkin tässä aiemmassa postauksessa.

6. Lisää pieniä timanttitarroja/timantteja niihin kynsiin, joissa ei ole mustia palloja. Taas voit tietysti muunnella ohjetta ja laittaa timantteja vaikka jokaiseen kynteen :) Lakkaa kaikki kynnet lopuksi kirkkaalla päällyslakalla tai pikakuivattajalla.

Ja näin, kynnet ovat valmiit! Vaihtelua saa käyttämällä erivärisiä lakkoja oman mielen mukaan.


Tässä vielä käyttämäni lakat:
 • Hopea: Wet n Wild Wild Shine - Metallica
 • Pinkki: Maybelline Colorama Glossy Nail Color - 64 Vibrant Fuchsia
 • Ohuet viivat: Kiss Nail Art Paint - Black & Silver Glitter
 • Pallot: Naturel 2 Way Art Pen - Black


Oliko tutoriaali tarpeeksi yksityiskohtaisesti selitetty vai jäitkö kaipaamaan enemmän ohjeita?

Katso myös

6 kommenttia

 1. Tä saattaa kuulostaa vähän tyhmältä, mutta.. mitä teippiä käytät noissa kynsissä:DDD Ite käytän normaalia kirkasta teippiä, mutta se vetäsee kynsilakat mukanansa, vaikka lakka olis kuivunu ihan täydellisesti :oo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho! :o Ihan tavallista teippiä kyllä käytän, jotain halpaa Tiimarista muistaakseni :) Onkohan sulla jotain superliimautuvaa teippiä :D Toinen mitä voit tietysti kokeilla, on kontaktimuovi. Toisaalta luulen, että se saattaa olla jämäkämpää kuin normi teippi, mut kannattaahan sitä testata? Jos se sun teippi on jotain kalliimpaa, niin kokeile jotain halpisteippiä :)

   En oikein muuta osaa nyt neuvoa, toivottavasti saat teippaukset onnistumaan jatkossa! :)

   Poista
 2. Toimiskohan maalarinteippi tuon kirkkaan teipin tilalta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuossa tapauksessa maalarinteippiäkin voi käyttää kyllä. Mutta sitten, jos tekee esim raitoja tai jotain jossa rajat jäävät näkyviin, niin maalarinteippi ei toimi. Sillä kun ei saa niin tarkkaa jälkeä (tai itse en ainakaan ole saanut). Näissä kynsissä tarkkuus ei ole yhtä tärkeää, koska rajojen päälle tulee nuo viivat :)

   Poista
 3. jotkut kirkkaat teipit on kyllä sellasii, että ne repii maalitkin mukana seinistä ja jotkut on sellasii, millä ei saa mitään teipattuu.. Kannattaa kokeilla eri valmistajien ni löytyy hyvä mikä ei revi lakkoja mukana. :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!
PS. You can also comment in English.