The Perfect Hairdryer

Saanko esitellä ihka oman hiustenkuivaajani - Babyliss Retra-Cord Expert 2000! <3 Hiustenkuivaajan tekee täydelliseksi pinkkien yksityis...

Saanko esitellä ihka oman hiustenkuivaajani - Babyliss Retra-Cord Expert 2000! <3 Hiustenkuivaajan tekee täydelliseksi pinkkien yksityiskohtien lisäksi sisäänkelautuva johto! Pitkästä johdosta on aina ollut päänvaivaa kylpyhuoneessa, ja johdon kiertäminen varren ympärille on turhauttanut liian monta kertaa :) Mutta eipä enää, koska ongelma on ratkaistu! 

Jos vielä mietitte mitä toivoisitte joululahjaksi, tässä on ehdottomasti yksi toivomisen arvoinen vekotin :) Itse hankin tämän Sokoksesta, mutta näitä löytyy monesta muustakin kaupasta, esim. Gigantista ja Hobby Hallista. Hinta vaihtelee noin 40 - 50 euron hujakoilla.
Nappia painamalla johto kelautuu hiustenkuivaajan varren sisään. Ulos johdon saa ihan vain vetämällä ja sitä voi vetää vain sen verran kuin haluaa ja tarvitsee. Niiiiin näppärää eikö! :D
Katso myös

1 kommenttia

  1. Hei mahtavaa! Joulupukinlistalle onkin ollut menossa yks hiustenkuivain, osaapahan Pukki ostaa nyt sitten oikeanlaisen :).

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!
PS. You can also comment in English.