What's New in Zigi Ztyle

Sain vihdoinkin tehtyä galleriat kynsille ja päivän asuille! \o/ Vielä olisi työn alla kenkägalleria :) Blogiin on nyt siis ilmestynyt uude...

Sain vihdoinkin tehtyä galleriat kynsille ja päivän asuille! \o/ Vielä olisi työn alla kenkägalleria :) Blogiin on nyt siis ilmestynyt uudet välilehdet, jotka löytyvät heti kansikuvan alta. Tein galleriat siten, että siellä on yksi kuva per postaus ja kuvia klikkaamalla pääsee aina kyseiseen postaukseen.

Palautetta saa antaa! Esim. jos tuo kolmen palstan malli ei miellytä tai jos tulee muita parannusehdotuksia. Gallerioiden on tarkoitus tehdä postausten selailusta ja löytämisestä teille helpompaa ja kivempaa :) Joten rohkeasti vain kommentoimaan! :)


Katso myös

5 kommenttia

 1. Moikka ! Kivalta vaikuttaa välilehdet, ja siitä ajattelinkin että inspiksen puutteessa saisko ''lainata'' sulta kynsiä, mutta toki jos julkaisen ne, niin kerron että mistä inspiraatio on saatu ? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi! Saat toki ottaa inspiraatioita kynsistäni! :) Kunhan tosiaan sitten mainitset selkeästi lähteen ja jos laitat kuviani blogiisi, niin lisää kuvan yhteyteen myös linkki kyseiseen postaukseen mun blogissa.

   Kivoja lakkailuhetkiä! :)

   Poista
  2. Voi kiitos, joo tottakai laitan: ) Ilmoitan jos julkaisen:)

   Poista
 2. Todella selkeä ja ihana tuo Nail Gallery!
  Aivan loistavia, kirkkaita ja tarkkoja kuvia joka postauksessa. :)))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kiva kuulla, että galleria on onnistunut :)

   Poista

Kiitos kommentista!
PS. You can also comment in English.