Revenge Shoes

Ei mennyt ihan niin kuin Strömsössä tänään. Menin töiden jälkeen intialaiseen päähierontaan , mutta varauksen kanssa oli vähän sählinkiä, ...

Ei mennyt ihan niin kuin Strömsössä tänään.

Menin töiden jälkeen intialaiseen päähierontaan, mutta varauksen kanssa oli vähän sählinkiä, eikä vapaita päähierojia ollut. Varasin ajan netistä, ja se ei kuulemma olisi pitänyt olla mahdollista.. :) No, menin sitten selkähierontaan sen sijaan. Ja ei siinä, hyvä vaihtoehtohan se oli, koska niskat ovat olleet jumissa jo pitkään. Hieroja oli lisäksi todella hyvä ja siis kyse oli urheiluhierojasta. Vähän vain harmittaa, etten vieläkään päässyt kokeilemaan intialaista päähierontaa. Mutta meinaan kyllä joku päivä vielä mennä sellaiseen!

Ennen hierontaa kävin vessassa... Vessassa ollut tyttö sammutti sitten valot lähtiessään ja mä jäin pimeään kopperoon :D Jouduin kaivamaan kännykän esiin, että näkisin edes ottaa vessapaperia :D Sitten vessaan tuli toinen tyttö, laittoi valot päälle ja alkoi hoilottamaan jotain laulua :D Sitten se varmaan huomasi, ettei ole yksin siellä ja lopetti laulamisen :D Mahtoi olla ihmettelmistä, miksi mä istun pimeässä vessassa :DJalat ovat olleet vieläkin kipeinä, etenkin oikea nilkka, joka on edelleen turvoksissa. Oli sitten pakko varata aika lääkärille, jos vaikka siellä sattuisi olemaan joku hiusmurtuma tms. Noh, oli aika huono päivä jotenkin muutenkin, ja päädyin lopulta ostamaan jaloille kostoksi kahdet kengät :D Ihan tennarit tosin, kun ei korkkareita voi laittaa, mutta kuitenkin. Siitäs saivat tyhmät jalat!

Tullintorin Tunnelin Kenkä:  Mustavalkoiset 20 € ja valkoiset 15 €


Katso myös

0 kommenttia

Kiitos kommentista!
PS. You can also comment in English.