Steal a Style: Luxorious Dressing Room

Viime viikolla  Tyylivarkaat -sisustusohjelmassa oli aika kiva muutoskohde, jossa huone sisustettiin tyylikkääksi pukeutumishuoneeksi . Jos ...

Viime viikolla Tyylivarkaat-sisustusohjelmassa oli aika kiva muutoskohde, jossa huone sisustettiin tyylikkääksi pukeutumishuoneeksi. Jos joku missasi kyseisen jakson, se löytyy Katsomosta.

Honeeseen saa luksusta ja glamouria jo aika pienilläkin esineillä. Omassa kodissamme ei valitettavasti ole tilaa pukeutumishuoneelle, mutta toivottavasti jonain päivänä tulevassa kodissa tilaa olisi :) Haaveilua unelmien pukeutumishuoneesta löytyy muuten aiemmasta Dreaming of a Walk-in Closet -postauksestani :)

Tässä muutamia kuvia Tyylivarkaiden muutoskohteesta, josta voi saada inspiraatioita omaan pukeutumishuoneeseen tai miksei makuuhuoneeseenkin :)


Huone ennen:Huone jälkeen:
Ihanat yksityiskohdat tuovat luksusta huoneeseenLasihyllyt tuovat ylellistä ja keveää ilmettä <3Kokovartalopeilillä voi helposti katsoa asuaan joka puolelta

Pakko vielä lopuksi kehua sisustussuunnittelija Minna Haapakoskea (www.sisustusminna.com), joka on ehdottomasti Tyylivarkaat-ohjelman helmi! Hän on todella taitava ja kekseliäs sekä osaa ottaa asiakkaan toiveet huomioon. 

Minna Haapakoski sisustaa Tyylivarkaissa

Minna on sisustanut mm. Big Brother talon sekä Huippumallit haussa talon kahdesti ja ollut mukana Inno-ohjelmassa Markon apuna :) 


Mitäs tykkäsitte tästä pukeutumishuoneesta? 
Onko teillä itsellänne kotona sellainen tai oletteko haaveilleet jonkinlaisesta pukeutumishuoneesta?Katso myös

2 kommenttia

  1. Kiitos Sigi kauniista sanoista! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eipä kestä kiittää! :) Kaikki mitä sanoin, on totta :) Toivottavasti saisit vielä joskus ihan oman sisustusohjelman! <3

      Poista

Kiitos kommentista!
PS. You can also comment in English.