Tip of the Day: XL-Stamper

Nyt niitä vihdoin saa Suomesta! Nimittäin XL-leimasimia!  Olin jo jonkin aikaa haaveillut XL-stamperista, mutten saanut aikaiseksi t...

Nyt niitä vihdoin saa Suomesta! Nimittäin XL-leimasimia! 
Olin jo jonkin aikaa haaveillut XL-stamperista, mutten saanut aikaiseksi tilailla sitä ulkomailta. Onneksi MiMax otti leimasimen valikoimiinsa nyt ja hintaakin on vain 5,95 €, ei paha! Olihan sitä sitten pakko laittaa tilaus menemään ja ostoskoriin eksyi vähän muutakin kivaa kynsille, hupsista :)

Tuo XL-stamper on siis tarkoitettu etenkin kaareville ja pitkille kynsille. Sillä pitäisi olla helpompi leimailla kuvioita kynsille, kuin esim. Konadin leimasimella. Kerron sitten toisessa postauksessa (jahka saan haettua paketin postista), toimiko XL-stamper omiin kynsiini vai ei. Toivottavasti toimii!


Onko teillä kokemuksia XL-stamperista tai 
aiotteko hankkia sen kenties?
Katso myös

2 kommenttia

  1. No kyllä todellakin aion tuon XL-stamperin hankkia! :D Itsellä on niiiiiin kaarevat kynnet joka suuntaan että olen tuota stamperia haikeana toivonut itselleni jo pidemmän aikaa. Must-have.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama täällä, kynnet on tosi kaarevat ja Konadin leimasimella ei oikein saa koko kynnelle tarkoitettuja kuvioita kokonaan. Jospa tuo XL-stamper ratkaisisi ongelman! :)

      Poista

Kiitos kommentista!
PS. You can also comment in English.