Bundle Monster

Törmäsin Bundle Monsterin uusimpaan laattakokoelmaan , ja nyt se olisi PAKKO SAADA! En ole aiemmin tilannut Bundle Monsterista mitään...

Bundle Monster

Törmäsin Bundle Monsterin uusimpaan laattakokoelmaan, ja nyt se olisi PAKKO SAADA! En ole aiemmin tilannut Bundle Monsterista mitään, ja se vähän mietityttää. Tullimaksuja varmaan tulee, jos loppusumma ylittää 45 € rajan? 


Nytpä kysynkin teiltä, olisiko jollain kertoa kokemuksia ja vinkkejä Bundle Monsterista tilaamisesta?





Kertokaahan, jos teillä on jotain tietoa tuolta tilaamisesta. Mitäs muuten tykkäätte laattakokoelmasta? Löytyykö suosikkeja?

Edit 6.7.: Tilasin sitten paketin, sekä 2012 että 2011 setit :) Kommenteista löytyy tarkempaa infoa tilaamisesta ja statuspäivitystä, jos jotain kiinnostaa :)

Katso myös

16 kommenttia

 1. Mahtavat laatat, tykkään <3 Kunhan vain itsekkin saisi aikaiseksi tilata, toivottavasti saat vinkkejä jotka auttavat tyhmempääkin, eli mua 8)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö! <3 Tein sitten tilauksen ja voit lukea tuolta alempaa lisää kommentteja. Jos kaikki sujuu ongelmitta, niin ehkä säkin uskallat sitten tilata :)

   Poista
 2. Aivan ihania laattoja! Ja kohta on kokemuksia. Laitoin nimittäin heti tilaukseen sekä tuon uuden 2012 että viime vuoden 2011 laatat. :) Postikulut oli $4 eli ei paha. Nyt sitten odotellaan ja katotaan kauanko kestää..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä laitoin minäkin sitten :D Olisi kiva, jos kertoisit sitten, miten tilausprosessi sujui eli kauanko kesti ja oliko ongelmia!

   Poista
 3. Itekki törmäsin tohon uuteen laattakokoelmaan jossain blogissa. Aikasemmin en ollut niistä kuullutkaan. Laatat on kyllä hienoja, eikä edes mitään kalliita (vrt. Konad), joten saatan tilatakin niitä. Jos tilaat niitä laattoja, niin kuulisin mielelläni kokemuksia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ihan älyttömän halpoja laattojahan nuo on, vaan 64 senttiä / laatta!!! Saakohan mistään muualta noin halpoja?

   Laitoin tänne kommentteja tilauksestani, joten käyppäs lukaisemassa tuolta alempaa :)

   Poista
  2. Mä muistaakseni joskus katsoin Bundle Monster -settiä Ebaysta ja silloin törmäsin johonkin pakettiin missä oli nuita laattoja varmaa saman verran mutta kokonaishinta oli 21 euroa. En tiedä tosin luotettavuutta paketin tuloon :)

   Poista
 4. Tässäpä mun kokemukset:
  Mä tilasin ne kaks ensimmäistä settiä tossa alkuvuonna ilman ongelmia, mutta en muista postikuluja. Nyt sitten tilasin tuon uusimman setin ja hintaa tuli postikuluineen muistaakseni n. 26$. Mitkään eivät jääneet tulliin kiinni, tosin hinnatkaan eivät ylittäneet sitä 45€:ta. Maksoin ihan normaalisti Visalla, tulivat kahdessa viikossa kotiin. Bundle Monsterilla näyttivät laittavan OIKEAN hinnan pakettiin (tosin kuin monet muut ulkomaiset firmat), joten jos aiot tilata kaikki kerralla niin se voikin jäädä tulliin.
  Toivottavasti tästä oli jotain apua. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, oli apua! :) Mitä muuten tarkoitit tuolla, että laittavat oikean hinnan pakettiin? Mun tilauksen summaksi tuli 35 €, eikös se ole se oikea hinta? Ja siten sen pitäisi alittaa tulliraja?

   Poista
  2. Tarkoitin sitä, että kun tilaa monesta paikasta ulkomailta, esim. transdesignilta lakkoja, niin siellä paketin päälle ei laiteta paketin oikeaa arvoa. Samoin tilattaessa ebaysta monet myyjät laittavat paketin arvoksi sample, gift tai sitten todella pieni summa, vaikka oikea hinta olisikin enemmän. Kai nämä yritykset kiertävät tällä tavalla jotain veronmaksua. Sitä tarkoitin tässä Bundlen tapauksessa että jos olisit tilannut paljon kerralla niin se oikea summa merkittäisiin oikein siihen paketin päälle, ja tulli voisi siitä kiinnostua.

   Saiko yhtään paremmin selvää mitä tarkoitan? :)

   Poista
  3. Kiitos selvennyksestä, nyt tajusin :) Sitä vain jäin miettimään aiemmin, kun sanoit että jos aion tilata "kaikki kerralla, niin voi jäädä tulliin". Mutta tosiaan tilasin kaksi laattasettiä ja tilauksen summa oli alle sen 45€, joten ei pitäisi olla huolta, vaikka he laittavatkin oikean summan paketin päälle :)

   Poista
  4. Jep, näin ajattelin että jos kolme olis tilannut niin olis saattanut sinne jo jäädäkin. :)

   Poista
 5. Kiitos kaikille kommenteista! :) Pitihän se tilaus laittaa sitten menemään ja tilasin samalla myös vuoden 2011 laatat, kuten Tuulikin :)

  Laatat maksoivat $19,79 (16 €) per setti ja postikulut $4 eli loppusummaksi tuli $43,58. Tuo tekee 35,20 €, joten se alittaa 45 €:n tullimaksurajan. Toivottavasti ei nyt sitten jää tulliin, katsotaan miten käy!

  Vaikka sivuilla ei erikseen mainita Visa Electronia, onnistuin maksamaan tilauksen sillä (valitsin maksutavaksi Visan). Näin on tosin käynyt muutamassa muussakin verkkokaupassa.

  Nyt pitäisi malttaa odottaa paketin saapumista.. :) 2 viikkoa voi olla pitkä aika :D

  VastaaPoista
 6. Laitanpa tänne tilannekatsauksia sitä mukaa, kun saan lisää infoa :) Yöllä oli tullut sähköpostia, että pakettini on jo lähetetty, jeee! Nopeaa toimintaa siis! Sain myös seurantakoodin, jolla voi kätevästi seurata postin sivuilla paketin kulkua.

  Tehdessäni tilauksen, rekisteröidyin myös Bundle Monsterin käyttäjäksi. Omilta sivuilta näkee kivasti tehdyt tilaukset sekä statuksen.

  Joko se kaksi viikkoa meni??!! :D

  VastaaPoista
 7. Mulle tipahti tänään postiluukusta tilatut laatat eli meni vain 10 päivää! :) Vielä tosin pitää odottaa pari päivää, että loma alkaa, niin ehtii sitten noita kokeilemaan.. vaikka kyllä nyt jo sormet syyhyäis. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jei! Niin tipahti mullekin, eli ollaan samiksia! :D Ja sormet mullakin syyhyää, katotaan milloinka pääsisin itsekkin testailemaan :)

   Taidan tehdä pikku postauksen vielä noista laatoista :)

   Poista

Kiitos kommentista!
PS. You can also comment in English.