Full Nail Stickers + Tutorial

Sain Pretty.fi :ltä testattavaksi kivan näköisiä koko kynnen tarroja ! :) Paketissa on 16 tarraa, joten ei haittaa vaikkei heti onnistuisi ...

Sain Pretty.fi:ltä testattavaksi kivan näköisiä koko kynnen tarroja! :) Paketissa on 16 tarraa, joten ei haittaa vaikkei heti onnistuisi - ylimääräisiä tarroja kun on peräti 6 kpl :) Kyseiset tarrat ovat valko-musta-hopea-kuvioisia, ja koska ne ovat ns. foliotarroja, kiilto on taattu :) Pretty.fi:ltä löytyy lisäksi useita erilaisia koko kynnen tarroja, joista voi valita mieleisensä.

Kokeilin ensimmäistä kertaa koko kynnen tarroja, ja tein teille samalla tutoriaalin, olkaa hyvät :)
Tarra koko kynnelle

Ennen kuin aloitat, varmista, että kyntesi ovat puhtaat ja kuivat. Jos olet lakannut kyntesi, anna niiden kuivua täysin ennen kuin kiinnität tarrat.

1. Tarvitset: koko kynnen tarroja, sakset ja kynsiviilan.

2. Valitse sopivan kokoinen tarra kynnellesi ja irroita se tarra-arkista.

3. Aseta tarra kynnen päälle aloittaen alareunasta. Katso, että tarran alaosa on kohdistettu keskelle. Painele tarraa kynttä vasten sormella ja tee vetoja tarran alaosasta kynnen kärkeä kohti. Voit painella reunoja kumisella kynsinauhatyöntimellä.

4. Leikkaa saksilla ylimenevä osa tarrasta pois.

5. Viimeistele reunat kynsiviilalla.

6. Valmis! :)Tarrojen palastelu kynnelle

1. Leikkaa tarrasta haluamasi mallisia palasia. Voit esimerkiksi leikata suikaleita viistoon (kts. kuva 1 alla)

2. Aseta tarra kynnelle haluamaasi kohtaan aloittaen toisesta reunasta. Leikkaa ylimenevä osa tarrasta pois.


Lopputulos
Tarrat olivat mielestäni helppo kiinnittää ja lopputulos näyttää kivalta, vaikkakin läheltä katsottuna koko kynnellä oleva tarra on hieman rutussa parista kohdasta. Tämä johtuu siitä, että kynteni ovat todella kaarevat. Tasaisemmilla kynsillä tarrat näyttävät varmasti paljon paremmilta :) 

Itse tulen varmaan käyttämään tarroja enemmän tuolla palastelutyylillä, mutta se ei ole yhtään huono vaihtoehto - päinvastoin :) Tarroista saa leikattua vaikka minkä mallisia palasia ja näyttävää jälkeä saa siten erittäin helposti ja nopeasti :)


Käyttämäni tuotteet 

Saffron Nail Foil 004 designtarrat  |  Pretty.fi
Wet n Wild - How I Met Your Magenta  |  Seppälä


Mitäs piditte? Onko kellään kokemuksia koko kynnen tarroista?Katso myös

5 kommenttia

 1. Kiva että sulla onnistui noi tarrat! En tajua ku mä koitin samantyylisiä aikoinaan, ei onnistunu ollenkaan! hienot kynnet:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Luulen, että noissa tarroissa on paljonkin eroa eri merkkien välillä. Jotkut ovat ohuempia ja jotkut paksumpia. Ja sitten tietysti omien kynsien muoto vaikuttaa paljon eli kaareville kynsille nuo paksumman koko kynnen tarrat ei ihan sovi. Mutta kannattaa joskus kokeilla muita kuin mitä olit jo kokeillut, jos sitten onnistuisi! :)

   Poista
 2. ooi ku nätit kynnet sulla! :)

  VastaaPoista
 3. Lähtevätkö nuo kynsitarrat kynsilakanpoistoaineella?

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!
PS. You can also comment in English.