It's All About Nails -arvonnan voittaja!

Blogin lukijoille järjestetty kynsiaiheinen arvonta on päättynyt.  Isot kiitokset kaikille osallistujille ja kiitos myös yli-ihanasta pala...


Blogin lukijoille järjestetty kynsiaiheinen arvonta on päättynyt. Isot kiitokset kaikille osallistujille ja kiitos myös yli-ihanasta palautteesta, jota niin moni antoi! 

Osallistujamäärä ylitti kyllä kaikki odotukseni!!! Ja arpojen laskemiseen meni huomattavasti enemmän aikaa kuin olin kuvitellut, huhhuh :) Olen jo vastaillut joillekin, ja tarkoitus on vastata jokaisen osallistujan viestiin lähiaikoina! Ajattelin myös kerätä antamanne palautteet postausehdotuksineen, ja tehdä niistä uuden sivun blogiin. Ilmoitan myöhemmin, kun sivu on valmis :) Kiitos vielä kerran kaikille, olette parhaita! 

Mutta ei jaaritella enempää vaan mennään itse asiaan: äänet on nyt laskettu ja arvonta suoritettu randomgeneraattorin avulla, eli on aika julistaa voittaja!


Voittaja on... (rumpujen pärinää)...
JosuK! 


ONNEKSI OLKOON!!! Sinulle lähtee paketillinen kivoja kynsituotteita :) Otan sinuun yhteyttä sähköpostitse ja sinun tulee vastata sähköpostiini viikon kuluessa, muuten suoritan arvonnan uudestaan. 


JosuK antoi myös palautetta, joka oli kyllä kivaa kuultavaa! Iso kiitos siitä! 
"Olen saanut sinulta hyviä ideoita kynsien tekemiseen ja ensimmäistä kertaa elämässäni olen saanut kipinän hoitaa kynsiäni. Vielä olen aloittelija, mutta saan blogisi kautta uusia ideoita ja ohjeita kynsien laittoon :)"Sitten vuorossa vielä yllätyspalkinto! Koska osallistujia oli niin paljon ja koska tulin kaikista kommenteista niin hyvälle mielelle, päätinkin antaa neljä yllätyspalkintoa :) Pikkupaketit lähtee seuraaville nimimerkeille:


Jenna

Olen enemmän kuin iloinen kuullessani, että blogini ansiosta Jenna on alkanut laittamaan kynsiään paljon enemmän kuin ennen! Kiitos muutenkin ihanasta palautteesta ja arvonnan mainostamisesta! ♥

"Mä olen ainakin saanut tätä kautta hyviä vinkkejä ja inspistä - Konadit on ostettu, testattu ja hyväksi havaittu, jaksan räveltää kynsiä paljon enemmän kuin aiemmin. Kirjoitat luettavasti ja kuvasisältö on, kuten mainittua, todella mahtavaa katteltavaa. Oot taitava! Ja tää palkinto oO!Postausehdotuksena oon miettinyt, ootko jo kokeillut magneettilakkoja! Musta se ajatuksenakin on ihan megaysäri, mutta oliskohan niistä oikeasti mihinkään? :D"

*   *   *   *   *


Oli ihana kuulla, että Yue tulee hyvälle tuulelle lukiessaan juttujani! :) Bannerin olen tosiaan itse tehnyt, kiva että se miellyttää! Kiitos kaikinpuolin monipuolisesta palautteestasi ja siitä, että mainostit arvontaani! ♥

"En löytänyt sun blogiin kuin vasta vähän aikaa sitten, joten en ole kovin paljon vielä kerennyt selata. Mutta joka tapauksessa tykkään sun blogin ulkoasusta. Tää on tämmönen tyylikäs ja selkeä ja yläkuva on tosi hieno. Ootko tehny sen ite? :o Blogin kuvat on tarkkoja, sopivan kokoisia ja sellasia valosia eikä värit näytä yhtään vääristyneiltä. Myös teksti on hyvälaatuista; fontti on selkeä eikä silmiini ole sattunut kirjotusvirheitä. Sulla on kans jotenkin sellanen ilonen tyyli kirjottaa, mistä tykkään tosi paljon. Tulee itsekin hyvälle tuulelle! Risuja mulla ei nyt valitettavasti ole antaa. ;) Postausehdotus: Voisit tehdä vaikka TOP-10 postauksen sun omista lempparilakkauksista."

*   *   *   *   *

Mella

Mellaa haluan kiittää rakentavasta palautteesta, joka liittyy valokuviin! Lisäksi on ollut huippua, että Mella on kommentoinut postauksiani tosi paljon, kiitos siitä! ♥

"Zigii! Tätä oon oottanut ja aivan upea palkinto.. nuo Mavalan lakat, ah. Toivottavasti saat uusia lukijoita (mäki tahon) ja kyllähän sä varmasti minut muistat kommenteissasi. Kehuin niitä pitsikynsiä pallljon :)! Muutenkin oman alani osaajana voin sanoa, että valokuvat ovat erittäin tarkkoja ja kuvakulmat kiintoisia sekä värit tulevat oikein esille, siksi pidän kovasti tuosta "Nail Gallery" -osiostakin."

*   *   *   *   *

Charlotta

Jos joku jaksaa lukea postauksiani läpi yön, on hän ehdottomasti ansainnut kivan yllätyspalkinnon! Kiitos siis sinnikkyydestäsi Charlotta! ♥

"Ihastuin blogiisi heti! Ja luin lähes koko yön vanhoja postauksiasi! :D Kiitos näin ihanasta blogista! En näe mitään negatiivista tässä! Jatka samaan malliin niin oot ainakin mun paikan taannut lukijoissasi! :))

*   *   *   *   *


Iso kiitos vielä teille ihanille ja laitan sähköpostia tulemaan lähiaikoina! :)

6359914389_afa2dd39fe_z_large
Lähden nyt pariksi päiväksi lomailemaan...


sun sun sun!


... ja shoppailemaan!


Shopping joy


 Uusia postauksia tulee sitten kun palaan kotiin.

Kivaa alkuviikkoa kaikille ja kiitos vielä kerran ihanat te!  

Katso myös

7 kommenttia

 1. paljon onnea voittajille ja hyvää lomaa sulle!(:

  VastaaPoista
 2. Onnea kaikille voittajille! :)

  VastaaPoista
 3. PAAAAALJON onnea voittajalle ja yllätyspalkinnon saajille! Aivan mahtava tuo "pääpalkinto" ! :)

  VastaaPoista
 4. hauskaa lomaa! ja onnea voittajille!

  VastaaPoista
 5. Onpas kiva, kun teiltä tulee onnitteluja voittajille <3

  Olisin niin mielelläni palkinnut ihan jokaisen teistä osallistujista! Katsotaan milloinka järkkäisin taas uutta arvontaa.. :) Viimeistään sitten, jos lukijamäärä täyttää pyöreitä (tällä hetkellä luku on 250!!!)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!
PS. You can also comment in English.