What's New in Zigi Ztyle - Tutorials

Blogiin on nyt ilmestynyt uusi välilehti - Tutorials - jonne olen kerännyt tekemäni kynsitutoriaalit ja laitan sinne uusia tutoja sitä mukaa...

Blogiin on nyt ilmestynyt uusi välilehti - Tutorials - jonne olen kerännyt tekemäni kynsitutoriaalit ja laitan sinne uusia tutoja sitä mukaa kuin niitä tulee :) Kuvia klikkaamalla pääsee aina kyseiseen postaukseen.


Toivottavasti tästä on jotain hyötyä. Kommentoida saa (ja pitääkin), kuten aina! :)
Kivaa lauantaita kaikille!


Katso myös

4 kommenttia

 1. Hei miul olis pyyntönen, nuo opetus kuvasarja jutut on tosi hyvii, mut voisitko tehdä joskus videon esim tuosta leimaamisesta kun ois kiva nähhä miten se tehdään ennekun alkais tilailemaan leimasimia :) tai jotain sun hyödyllisiä kynsivinkkei ois kas kiva saada +ym hoito materiaali. Olen tääl vähän kynsikatastrofin partaalla vaikka ennen oli niin näti :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ehdotuksesta! Voin kyllä tehdä videotutoriaalin leimaamisesta :) En osaa sanoa milloin saisin sen tehtyä, mutta yritän tässä loman aikana saada sen kuvattua. Sillä aikaa voit tietysti katsoa tutoriaaleja vaikka youtubesta, niitä on siellä pilvin pimein :)

   Leimaaminen voi vaikuttaa hankalalta, mutta loppujen lopuksi se on yllättävän helppoa :) Sotkua siitä tosin syntyy aina :)

   Poista
 2. Tosi kiva, että teit oman sivun tutoriaaleille. Tykkään! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!
PS. You can also comment in English.