Glam Up Your Life -arvonnan voittaja

300 lukijan arvonta on päättynyt! Kiitos kaikille osallistujille ja kiitos ihan hirmuisesti kaikille palautteen antajille! ♥ Ette tiedäkään...

300 lukijan arvonta on päättynyt! Kiitos kaikille osallistujille ja kiitos ihan hirmuisesti kaikille palautteen antajille! ♥ Ette tiedäkään, kuinka paljon kommenttinne ovat piristäneet saikkupäiviäni, joten kiitos vielä ihanaiset ♥


Olen kerännyt jo osan postausehdotuksista tuonne Feedback-välilehdelle ja laitan sinne vielä loputkin lähiaikoina. Kohta onkin aika toteuttaa yksi postausehdotus, luvassa on nimittäin TEEMAVIIKKO, jota todella moni toivoi :) Paljon kynsikoristeluita siis tulossa :)


Mutta sitten asiaan: arvonta on suoritettu randomgeneraattorin avulla ja voittaja on:

Jenni (sposti: jenniky...)!


ONNEKSI OLKOON!!! Otan sinuun yhteyttä sähköpostitse ja sinun tulee vastata sähköpostiini viikon kuluessa, muuten suoritan arvonnan uudestaan.


Kuvan originaali täältäSitten vuorossa vielä yllätyspalkinnot. Olisi tehnyt mieli antaa kaikille osallistujille kyllä jotain, niin ihanaa palautetta tuli... Mutta tällä kertaa yllätyslahjat lähtevät kolmelle henkilölle :)
Perustelut valinnoilleni olivat minun ilostuttaminen ja sydämeni koskettaminen, blogipostausten kommentointi sekä ihana arvonnan mainostus ♥ Kiitos vielä ihanaiset! ♥ Laitan teille sähköpostia tulemaan :)


Kohta onkin sitten luvassa arvonta Facebook-tykkääjille :) Eikai arvontoja voi koskaan olla liikaa? :D Mutta jos ette ole vielä Zigi Ztylen fb-tykkääjiä, niin kannattaa ehdottomasti liittyä. Luvassa on nimittäin jotain, mitä monet kynsifriikit ovat täällä himoinneet... ;) Järjestän arvonnan sitten, kun tuotteet saapuvat perille.


Katso myös

9 kommenttia

 1. onnea voittajille !:)

  VastaaPoista
 2. onnea ponnea:) tykkäillään facebookissa <3<3

  VastaaPoista
 3. Vooou! Olen mykistynyt.. :D kiitos paljon!! <3 olipa kiva lukea oma nimi. :D

  VastaaPoista
 4. Ihan ensiksi onneksi olkoon voittajalle :) Ja kun selasin alaspäin näin oman nimeni tuolla, tipuin melkein penkiltä alas ja huusin miehenikin katsomaan että mun nimi tosiaan on tuolla :D Hyvä ettei sydäri tullut :) Piristit päivääni ihan totaalisesti ! blogisi on aivan ihana ja awwwwww <3 Kiitos !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Fani: :D Onneksi et oikeasti tippunut penkiltä alas :D Ja kiitos kuule vain itsellesi <3

   Poista
 5. Wow :D vielä kolmatta arvontaa peliin. Saat lukijasi iloiseksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sof ia: Te lukijat saatte mut aina iloiseksi, joten järjestän arvontoja kyllä enemmän kuin mielelläni! :)

   Poista

Kiitos kommentista!
PS. You can also comment in English.