Tutorial: Full Nail Water Decals

Nämä siirtokuvakynnet tein jo kesällä, mutten tiennyt julkaisenko nämä vai en. Noh, päätin sitten kuitenkin julkaista :) Itse kutsun näitä m...

Nämä siirtokuvakynnet tein jo kesällä, mutten tiennyt julkaisenko nämä vai en. Noh, päätin sitten kuitenkin julkaista :) Itse kutsun näitä mummukynsiksi :D Tuosta kukkakuviosta vaan tulee jotenkin vähän mummut mieleen :D Kauniit ne on silti :)

Nämä kokokynnen siirtokuvat olen tilannut MiMaxilta. Valikoimasta löytyy paljon muitakin hienoja kuvioita <3 Siirtokuvat ovat kyllä todella näppärä tapa saada näyttävät kynnet helposti ja nopeasti. Kannattaa siis ehdottomasti kokeilla, jos ette ole vielä sitä tehneet :)




Tein tutoriaalin kokokynnen siirtokuville
(alempaa näette kuvia lopputuloksesta)




Näitä tarvitset



Ohjeet


1. Lakkaa kynnet siirtokuviin sopivalla lakalla. Tämä siksi, että jos siirtokuva sattuu hieman repeämään jostain kohtaa, niin sitä ei sitten huomaa niin helposti :)

2. Valitse kynnellesi sopivankokoinen siirtokuva.

3. Leikkaa siirtokuva irti arkista. Ai niin, käytä siis saksia :) (hehheh, Sigi on väsynyt)

4. Liota siirtokuvaa vesikupissa noin 10 - 30 sekuntia. Pidä pinseteillä siirtokuvasta kiinni koko ajan, tai anna siirtokuvan köllötellä hetki vesikupin pohjalla. Nosta siirtokuva sitten pinsettien avulla vesikupista.

5. Irrota siirtokuva alustastaan sormilla liu'uttaen ja aseta se kynnelle. Jos siirtokuva ei irtoa helposti, laita se vielä hetkeksi veteen. Siirtokuva on helppo asettaa oikeaan kohtaan, koska se liukuu kynnellä (toisin kuin tarrat). Painele siirtokuvaa sormella, jotta se tarttuisi kynteen. Voit painella/kuivata sitä kevyesti myös wc- tai talouspaperilla.

6. Leikkaa ylimääräinen osa siirtokuvasta pois ja taita siirtokuvan pää kynnen alle.
HUOM: Tässä kohtaa voit joko viilata ylimenevät osat pois ja laittaa päällyslakkaa 2 kerrosta TAI jatkaa seuraavaan kohtaan (kohta 7).

7. Lakkaa kynsi päällyslakalla.

8. Siirtokuva alkaa kipristymään kärjestä eli kynnen yli menevästä osasta.

9. Kosketa varovasti hammastikulla siirtokuvan päätä ja kierrä hammastikkua. Tällöin ylimääräinen osa tarttuu hammastikkuun.

10. Voit viimeistellä kynnen kärjet kynsiviilalla. Laita lopuksi vielä kerros päällyslakkaa.


VALMISTA TULI! :)





Kuten kuvista näkee, laitoin siirtokuvia vain jokatoiseen kynteen. Muut kynnet saivat vaaleanpunaisen ranskiksen :) Voi olla, että ehkä juuri tämä yhdistelmä sai mieleeni mummukynnet :D







Mitä piditte kynsistä? :) Oletteko kokeilleet koko kynnen siirtokuvia itse?


Katso myös

27 kommenttia

  1. Ihanat! Minä olen tykästynyt nimenomaan tuollaiseen kukkakuosiin, mutta kutsun sitä maatuskakukaksi :) Odottelen omia decalseja saapuvaksi eBayn ihmeellisestä maailmasta, jotta viimein pääsen kokeilemaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Katjamaria: Hih, maatuskakukka :) Kiva, että sullekin on tulossa decalsseja kokeiltavaksi! :)

      Poista
  2. Hauska idea laittaa vain osaan kynsistä tuo siirtokuva. Täytyy varmaan itsekin joskus kokeilla, kun aina noita jää yli paketeista. :) Tykkään kyllä itse tosi paljon noista koko kynnen peittävistä siirtokuvista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niniane: Minulla on tosiaan tapana koristella kynnet siten, ettei kaikki kynnet ole samanlaisia :) Kokeile ihmeessä itsekkin :)

      Poista
  3. Jos ei mitään muuta, niin saa ainakin todella näyttäviä kynsiä ilman suurempia ponnistuksia :P Itse en ole kokeillut pitäisi kyllä. Eivätkä kyntesi mummumaisilta vaikuta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suvinen: Kyllä todellakin saa helposti näyttävää jälkeä! :) Kannattaa ehdottomasti kokeilla :) No hyvä, jos sun mielestä nuo eivät vaikuta mummomaisilta :D

      Poista
  4. Olen kokeillut koko kynnen siirtokuvia ja juuri samoja ja juuri samoista tein myös tutoriaalin! Heh heh, no mutta ihanat :) Ja toi vaaleanpunainen ranskis oli oikein oiva lisä. Water decalsien helppouden lisäksi ne ovat vielä niin kauniita ja monipuolisia. Itse tilasin omani Ebaysta ja taisi tulla siinä about 25 eri arkkia. :)
    xoxo Mella

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mella: Juu noistahan meillä olikin aiemmin puhetta, kun mietin viitsinkö julkaista niitä, kun sulla oli juuri ne samat decalsit ja tuto :) Ebaysta saa noita kyllä kivasti ja olen myös ajatellut hankkia niitä lisää. Ensin piti vain testata, onko noista ylipäätään mihinkään :D Mutta onneksi oli :)

      Poista
    2. Ai oliko, mitä mitä täh? Vissiin dementia iskeny näin tässä iässä! :D Joo, mutta eipä sillä kyllä ole yhtään väliä kun on kyse eri blogeista ja suunnilleen eri lukijoista. Ja itse olet tuonut vielä oman säväyksesi tuohon tyyliin, tykkään. :) Joo, kannattaa ostaa se 25 arkin pakkaus ebaysta... riittääpi vähäksi aikaa ja vielä voi jakaa iloa lukijoilleen!

      Poista
  5. Aika söpöt! Oon kokeillu vaan koko kynnet tarroja ne oli aika susia, mutta water decal koko kynnen kuvia en oo vielä, pitääpi testata ku on kerta hyvät ohjeetki;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mirva: Suosittelen kyllä koko kynnen siirtokuvia paljon mieluummin kuin tarroja! Nuo decalssit kun ovat tosi ohuita ja mukautuvat kynnen kaarevan pinnan päälle täydellisesti <3 Kiva, jos ohjeista on sitten apua sinulle :)

      Poista
  6. No mutta ei ole todellista, mullahan on housut noihin sun kynsiin! :D

    http://mrslbloggaa.blogspot.fi/2012/09/amanda-b-showroom.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hannele: No kappas! Ihan mätsää housut ja kynnet :D Kaunis oot naikkonen <3

      Poista
  7. Mä pelkään epäonnistumisia niin paljon, että en ole uskaltanut:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sissi: Höpsis! :D Nyt kyllä kokeilet noita! Tämä on käsky! :D Ei sitä tiedä, vaikka kuinka rakastuisit tuollaisiin, eikös :)

      Poista
  8. Ihanat mummeli-kynnet! ♥ Itelläni tulee myös tuontyylisistä kuvioista mieleen mummola ja mummot. :D Aww. Hitto, justiinsa tein MiMaxin tilaukseni enkä typerä edes vilkaissut siirtokuvia.. Mur. Ehkä jotenkin tyhmä yritin varjella rahojani ja olla selailematta sivuja sen enempää ja ostaa vain ne "tarpeelliset". On siirtokuvatkin tarpeellisia! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. marm: Mummot rules :D Ja siis tietenkin siirtokuvatkin on tarpeellisiä! :D Eikai sun auta kuin tehdä uusi tilaus sitten. Onneksi postikulut on vain euron verran, jos tilaat pelkkiä siirtokuvia :)

      Poista
    2. Ai on euron vaan?? oujee, no sitte ainaki meen kyllä kyyläilemään takas MiMaxille josko löytyis jotain kivaa "pientä". :D Mummot ♥

      Poista
    3. marm: Joo euron, koska nuo siirtokuvat on niin kevyitä ja littania :D Etköhän sä löydä sieltä jotain kivaa "pientä" tosiaan :D

      Poista
  9. :) Mun mielestä noi on mukavat :) Välillä vähän erillaista, ehkä niissä on hieman sitä mummomaisuutta, mutta ei se haittaa mitenkään. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Fani: Kiva, että tykkäät :) Ja saahan niissä tosiaan olla vähän mummomaisuutta :)

      Poista
  10. Oi onpa söpikset nuo kukkaiset siirtokuvat <3 Ja onnea hurjasti uuteen blogimaailmaan pääsystä!

    http://taasyksikynsiblogi.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  11. Kauanko nuo water decalit pysyy hyvinä? Olen kokeillut koko kynnen tarroja (kököt) ja ne ei kestä edes kovin kauan, reunat rispaantuu todella äkkiä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Riippuu vähän, mutta useamman päivän voi pysyä hyvinä kun laittaa päällyslakkaa. Decalseihin kannattaa tietysti aina laittaa päällyslakkaa, koska muuten saattavat repeytyä tai kulua ja kolhiintua jne :)

      Koko kynnen tarrat on munkin mielestä olleet kökköjä, tai ne mun kokeilemat on olleet liian paksuja, niin ovat repsottaneet reunoista oikeastaan heti laiton jälkeen. Niitäkin on tosin erilaisia, mitä ohuemmat sen parempi.

      Poista

Kiitos kommentista!
PS. You can also comment in English.