Kleancolor Glitters

Uusia perheenjäseniä glitterlakkakokoelmaani - Kleancolorin neljä ihanuuslakkaa , jotka sain Jeans.fi :ltä testattavaksi ♥ Nämä ovat ensimmä...

Uusia perheenjäseniä glitterlakkakokoelmaani - Kleancolorin neljä ihanuuslakkaa, jotka sain Jeans.fi:ltä testattavaksi ♥ Nämä ovat ensimmäiset Kleancolor-lakkani, ja en voi kuin ihastella niitä :)

Green with Envy on glitterlakka, jossa on pieniä ja keskikokoisia hexglittereitä vihreällä jellypohjalla. Glittereitä tässä lakassa on enemmän kuin muissa kolmessa lakassa.

Blue-eyed Girl on glitterlakka, jossa on pieniä ja isoja hexglittereitä sinisellä jellypohjalla. Tässä oli vähiten glittereitä näistä neljästä lakasta, ja glittereitä oli hieman hankala onkia pullosta :) Mutta tästä huolimatta, Blue-eyed Girl on kyllä todella kauniin sininen jelly.

Born to the Purple on glitterlakka, jossa on pieniä ja isoja hexglittereitä violetilla jellypohjalla.

Red-Hot on glitterlakka, jossa on pieniä ja isoja hexglittereitä punaisella jellypohjalla.


Swatchit 2 kerrosta


Kleancolorin lakkoja saa siis Jeans.fi:stä, ja hintaa niillä on 4,90 € / kpl. Postikulut ovat ilmaiset, mutta alle  10 euron tilauksiin tulee 4 euron pientoimituslisä.
Tuliko uusia must-have-himotuksia? :) 

Katso myös

14 kommenttia

 1. Jos nuo haisevat yhtään samalle kuin saman merkin chunky holot, en suostu koskemaan noihin pitkällä tikullakaan. Onhan noi nättejä, mutta se haju alkaa oksettamaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Verieana: Hmm ei nuo mun mielestä haisseet mitenkään erityisen pahalle. Chunky Holo Black lakan olen tilannut jo muualta, joten täytyypä katsoa sitten miltä se haisee. Models Ownin Mirrorball-lakat sen sijaan olivat ihan kauheita :/

   Poista
 2. Ihania lakkoja :) Ite tykkään todella paljon kleancolor merkistä :) Ja pakkohan tuolta on käydä muutama kotiuttamassa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Fani: Hih :) Onko sulla muuten joitain muita, kuin glittereitä? Olen ainakin lukenut jostain, että joissakin Kleancoloreissa on aika pitkä kuivumisaika.

   Poista
  2. Mulla on niitä kleancolor : metallic ja mulla ne kuivuu ainakin todella nopeesti :) Ehkä joissakin niissä voi sitten olla pitkä kuivumisaika, mulle ei oo vielä sattunu sellaista kappaletta :o

   Poista
  3. Fani: Hyvä tietää! :) Voihan se tosiaan olla, että vaihtelee riippuen lakasta.

   Poista
 3. Tosi kivan näkösiä lakkoja taas, etenkin tuo lila<3 :)

  VastaaPoista
 4. Oonki meinannu ostaa noita iso hexglitterisiä Kleancolorin lakkoja mutta hyvä etten ehtiny, koska näyttävät pullossa kauniimmalta ja jotenkin ihan erilaiselta kuin kuvittelin niiden sitten kiekolla näyttävän. :o Kuvittelin ne jotenkin enemmän moniulotteiseksi. ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sonne: Pullossa ne näyttää munkin mielestä kauniimmilta ja glittereitä olisi saanut olla enemmän, ettei tarvitsisi kaivella :) Moniulotteisia ne ei taida kovin olla :D Glitterit on aina yhtä väriä per pullo :) Eli oli tästä postauksesta sitten sullekin jotain hyötyä :D

   Poista
 5. Oiiii, ihania. Onko noi siis ihan peittäviä, ettei vaikka vihreen alle tarvitse pistää vihreetä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mirette: Noissa kiekoissa on 2 kerrosta lakkaa, ja kuten näkyy, niin eivät ole peittäviä :) Täysin peittävän lopputuloksen saamiseksi pitäisi varmaan laittaa noin 4 kerrosta? :)

   Poista
 6. Ihania :) mulla on 21 Kleancolor lakkaa, ainoo ongelma mulla noiden käytössä on et ne ei meinaa millään kuivua ilman pikakuivattajaa :/ muuten tosi kivoja lakkoja !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kk-aro: Joo olen kyllä itsekkin kuullut tuosta kuivumisongelmasta :/ Mutta käytän oikeastaan aina pikakuivattajaa, joten siitä ei ole sitten haittaa :)

   Poista

Kiitos kommentista!
PS. You can also comment in English.