Testissä: Supersize Stamping Plates

Pretty.fi verkkokauppaan on tullut aivan mielettömiä jättikokoisia kuvalaattoja ! Sain nämä molemmat supersize kuvalaatat pretty.fi:ltä, j...

Pretty.fi verkkokauppaan on tullut aivan mielettömiä jättikokoisia kuvalaattoja! Sain nämä molemmat supersize kuvalaatat pretty.fi:ltä, jotta voisin esitellä ne teille :) Olen ollut todella innoissani tästä! Toivottavasti tästä postauksesta on paljon iloa teillekin :)

Luvassa siis kuvapainotteinen postaus, jossa testailen laattojen lisäksi leimasimia sekä erilaisia kynsilakkoja, jotka soveltuvat nimenomaan leimailuun!


Nails World Supersize kuvalaattoja on kaksi erilaista ja ne ovat kooltaan huikeat 31,5 x 26,5 cm!!! Yllä olevasta kuvasta näkee eron normaaliin pikkuruiseen kuvalaattaan :) Supersize laatat ovat siis myös suurempia kuin tavalliset XL-laatat, ne ovatkin XXL-laattoja :D

Supersize kuvalaatoissa on yli 200 kuviota per laatta ja ne maksavat vain 24,90 €/kpl! Hankkimalla siis yhden jättilaatan säästää hurjasti verrattuna siihen, että ostaisi vastaavat Konadin laatat erikseen. Konadit maksavat noin 5-6 euroa/laatta (yhdessä laatassa on noin 7 kuviota) eli niihin menisi reilut 200 euroa! :o Tuntuu kyllä ihan hirveältä summalta, ja pistää miettimään, kuinka kalliita nuo pienet kuvalaatat oikeasti ovatkaan.

Tästä pääset ostamaan supersize kuvalaattoja >Kuvalaatta 1
 • M-sarjan laattojen 01 - 40 kaikki kuva- ja kirjainaiheet. 
 • Kuvioita on yhteensä 268.
 • Kuva-aiheita: Aakkoset, halloween, naisten asusteet, eläimet, joulu, kesä, meri, kukat, sydämet ja monia muita
Kuvalaatta 2
 • M-sarjan laattojen 41 - 81 kaikki kuva- ja kirjainaiheet. 
 • Kuvioita on yhteensä 222.
 • Myös paljon koko kynnen kuvioita
 • Kuva-aiheet: pitsi, hedelmät, ranskalainen manikyyri, rusetit, urheilu, musiikki, korut, casino, perhoset, kukat ja monia muita.


Huomasittekos muuten kuvalaattojen siniset reunukset? Laatoissa on siis tuollaiset muoviset alustat, jotka ovat kiinni laatoissa. Ne osoittautuivat todella hyviksi, koska tällöin metallinen laatta ei naarmuta pöytää ja laatta pysyy paikallaan hyvin. Supersize laatat ovat mielestäni paljon kätevämpiä kuin tavalliset pienet laatat, koska jättilaatat pysyvät paikallaan itsestään lastaa käytettäessä, kun taas pienet laatat eivät. Tavallisia laattoja täytyy pitää toisella kädellä kiinni samalla kun vetää lastalla ylimääräiset lakat pois. Minusta ainakin tuli nyt jättilaattafani! :DTässä vielä muutama lähikuva laattojen ihkuista kuvioista:

Sain testattavaksi myös kaksi leimasinsettiä. Toisessa setissä leimasin ja lasta ovat erikseen, ja toisessa ne ovat samassa eli leimasin on toisessa päässä ja lasta toisessa.

Leimasimet ovat näissä seteissä hieman erilaiset, vaaleanpunainen leimasin on pehmeämpi kuin punainainen. Testailin näitä molempia, ja pehmeäpäinen leimasin oli mieluisampi. Se sopii ainakin koko kynnen kuvioiden leimaamiseen mielestäni paremmin. Punapäisellä leimasimella taas onnistuu hyvin pienemmät kuviot. Mutta tästä on varmasti monia mielipiteitä, ja itselleen sopivimman löytää parhaiten kokeilemalla :)


Leimasinsetti 1 1,95 € (vas) ja leimasinsetti 2 2,95 € (oik)


Toinen lasta on muovinen ja toinen metallinen. Itse pidän enemmän muovisesta lastasta, koska se ei naarmuta metallista kuvalaattaa. Minulla on ennestään Konadin leimasinsetti, jossa on metallinen lasta, ja sitä en käytä ollenkaan juuri tuosta syystä. Olen käyttänyt sen sijaan muovista Makuunin korttia (vanhaa tietysti) :)


Scraperit eli lastat: muovinen (vas) vs metallinen (oik)Testailin leimausta monilla eri lakoilla, joista yksikään ei ollut Konad. Ja voin sanoa, että Konadia ei kyllä tarvitse pystyäkseen leimaamaan :) Nyrkkisääntönä voisi pitää sitä, että jos kynsilakka peittää kyntesi yhdellä kerroksella niin, ettei kynnenkärki kuulla läpi, on kyseinen lakka aika varmasti hyvä leimaamiseen. Kaiken a ja o on siis lakan runsas pigmenttimäärä eli hyvä peittävyys. Poikkeuksen tähän kuitenkin tekevät esimerkiksi monet shimmerlakat, jotka eivät ole kovin peittäviä, mutta mustan lakan päälle leimattuna ne ovat todella kauniita.


Leimaus: Nfu Oh - 64 (hologrammi)

Leimaus: Saffron - 10 (musta creme)

Sain pretty.fi:ltä testattavaksi Saffronin mustan creme lakan (nro 10), ja se osoittaui ihan todella hyväksi leimauslakaksi! Ja se peittää kynnen yhdellä kerroksella! Tulee siis olemaan kovassa käytössä ainakin itselläni :) Saffron on myös halvempi (hinta 2,95 €) kuin esim. Wet n Wildin musta, josta olen tykännyt paljon.


Leimaus + etusormi ja pikkurilli: Sleek Nailed - Millionaire 39 (metallinhohtoinen kulta)

Leimaus: Saffron - 10 (musta)Kokeilin leimailla myös kynsikiekoille erilaisia kuvioita ja käyttäen eri lakkoja. Yllätyin, miten moni lakka soveltuikin leimaamiseen! Kannattaa aina kokeilla erilaisia lakkoja, koska tällöin voi löytää paljon uusia suosikkileimauslakkoja :)

Alla olevassa kuvassa on kunkin kynnen kohdalla numero ja kuvan alta löytyy aina kyseisessä kynnessä käytetty leimauslakka. Muista, että voit klikata kuvan isommaksi :)

Leimaamiseen käytetyt lakat:
 1. Wet n Wild Fastdry - Everybody Loves Redmond (punainen jelly)
 2. Wet n Wild Fastdry - Ebony Hates Chris (musta creme)
 3. Wet n Wild Megalast - Wet Cement (harmaanruskea creme)
 4. Wet n Wild Megalast - Disturbia (violetti creme)
 5. Depend - 034 (neon pinkki), Nfu Oh - 132 (musta creme), Wet n Wild Megalast - Through the Grapevine (purppura creme)
 6. Depend - 223 (metallinhohtoinen hopea)
 7. Sleek Nailed - Millionaire 39 (metallinhohtoinen kulta)
 8. Saffron - 21 (kulta, shimmer)
 9. Nyx Girls - White Pearl (helmiäinen shimmer)
 10. Golden Rose - P24 (vihreä creme)
 11. Saffron - 10 (musta creme)
 12. H&M - Lady Luck (vihreä/turkoosi duochrome)

Olipas siinä kuvia kerrakseen! Toivottavasti ei kuitenkaan liikaa? :)


Mitä piditte jättikuvalaatoista? Meneekö joulupukin toivelistalle? :)
Onko muuten tällaiset esittelypostaukset mielestänne hyödyllisiä?Postaus sisältää mainoslinkkejä

Katso myös

39 kommenttia

 1. oi miten upeita nuo jättipättilaatat ja herranjestas ne ovat halvempiakin! Tuo 2 laatta olis varsinkin tosi kiva... vink vink joulupukki ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ankka: Joo kyllä joulupukille taitaa nyt tulla pitkä hankintalista pretty.fi:lle :D

   Poista
 2. Oho millasia laattoja :O Hassua kun noissa kaikissa muun merkkisissä kuin Konadeissa on kuitenkin sanoja kuvia paljon kuin konadeissa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lunalii: Olen huomannut saman, monissa laatoissa, esim bundle monsterissa on samoja kuvioita :)

   Poista
 3. PAKKO SAADA!!! aaattelin että hintaa olis jotain 50euroa ja meinasin tippuu tuolilta ku luin 24 euroa uskomatonta!! meini joulupukin listaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. lode1: Mä taisinkin tippua tuolilta, kun kuulin tuon hinnan ekan kerran :D

   Poista
 4. *Lyö päätään päytään* oij miksi olen tuhlannut rahojani niihin pikkulaattoihin....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyymi: Niinpä! Mutta onneksi ne pikkulaatat voi myydä eteenpäin, niin aion itse ainakin tehdä :)

   Poista
 5. Mieli kyllä tekisi tilata laatat, mutta kun miulla on jo noiden perus XL-laattojen kanssa säilytysongelmia :D Mutta kun keksin ratkaisun niin aika varmasti tulen tilaamaan nämä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nanne: Hehe, kyllähän nuo menevät vaikka kuin pieneen tilaan esim pystysuunnassa jonnekin kirjahyllylle tai kaappiin, kun ne ovat niin ohuita :)

   Poista
 6. Enää en kyllä osta ainuttakaan pikkulaattaa. Tosi halpoja nuo jättilaatat verrattuna normaaleihin pieniin. Harmi vaan, kun on niitä pieniä jo kertynyt jonkin verran, niin jos ostaisin jättilaatan, niin mulla ois sitten useampi kuva kahteen kertaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yue: Mullakin on niitä pikkulaattoja muutamia, mutta itse ainakin ajattelin myydä ne pois esim. Facebookin kynsikirppiksellä :) Suosittelen samaa sulle! Tietysti ne voi myydä vaikka ihan omassa blogissaankin lukijoille :)

   Poista
 7. Kyl meni listalle ja voihan pikkulaatat säilyttää vaikka matkailun varalle. En minä ainakaan viitsi isoa ottaa mukaan kun eihän sitä tiedä jos vaikka tarvis lakat vaihtaa kesken reissun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Marja: Aivan, matkalla ne pikkulaatat ovat käteviä :) Itse en vaan yleensä ota laattoja matkalle mukaan, vaan turvaudun ihan lakkoihin ja vaikkapa strasseihin :)

   Poista
 8. ihania laattoja ja testauksia ,viel ku itekki oppis ton leimaamisen ,jonkin verran harjoitellu mut aina luovutan liian helpolla =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. eekku: Kyllä sinä vielä opit! Älä vaan luovuta :) Sitten kun onnistuu, niin tajuat kuinka kätevää leimailu onkaan ja saa nopeasti hienot kynnet aikaiseksi :) Onko sulla jokin tietty asia mikä tökkii? Oletko katsonut esim. minun tekemän videotutoriaalin?

   Poista
 9. tosi hyvä ja kattava postaus, oot selvästi nähnyt aikaa ja vaivaa tämän tekemiseen :)

  minäkin haluan nuo laatat ja nyt heti!!!:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. HANI: Kiitos paljon! :) Kyllähän siihen muutama ilta meni :) Ja jos kerran haluat ne laatat nyt heti niin sittenhän sun pitää saada ne nyt heti! :D

   Poista
 10. Ihanat jättilaatat. Jaaha pitääpä mennä sitten katselemaan seuraavaa tilausta, jos jo kehtas tehä..

  VastaaPoista
 11. Ihanat kynnet. :D Voiko noita laattoja käyttää monta kertaa vai vaan kerran?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyymi: Laattoja voi käyttää vaikka miljoonia kertoja! :) Nehän ovat siis metallisia muotteja, joihin lakkaa laitetaan ja sitten leimasimella otetaan muotista ja siirretään kynnelle. Siksi laatat ovatkin paljon parempia kuin esim tarrat :)

   Poista
 12. Wow, vähäks ihanat nuo isot laatat! Ja TOSI PALJON halvempia, kun ajattelee, miten paljon erilaisia leimausmahdollisuuksia noista löytyy... Tekis kyllä mieli ostaa noista toinen mieluummin kuin tällä hetkellä ostoslistassa olevat kaksi Konadin laattaa...
  Ja tosi kiva tää postaus ! Ja siis noi ei-konad leimasin ja scraper oli hyviä? Kun oon miettiny, että ostaisin MiMaxista konadin leimaussetin, kun monet on sanonu et ne "ei aidot" on paljon huonompia. Mitä mieltä sie oot? :--D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iltsu: Kiitos, kiva kun tykkäsit postauksesta! :) Onhan nuo laatat tosiaan ihan älyttömän paljon halvempia, ihan mahtavaa että pretty.fi:lle tuli noita laattoja!

   Mulla on Konadin leimasinsetti ennestään, ja itse kyllä tykkäsin enemmän tuosta pienestä leimasimesta (se jossa oli erikseen lasta). Konadin leimasin on kovempi ja se lasta on metallinen, mikä naarmuttaa kaikki laatat piloille. Mutta nämä taitavat olla ihan makuasioita ja varmasti noissa ei-Konadeissakin on eroja eri settien välillä :)

   Poista
 13. Wautsi wau (: Menee hankinta listalle :) Aijon kyllä varmaan ostaa molemmat (: Aww! Rakastuin! :) Ja noi sun kynnet on ihanat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Fani: Kiitos! :) Oioi, oliko nyt rakkautta ensisilmäyksellä :D <3

   Poista
 14. Voi että, kiitoksia vinkistä Zigi! ♥ Aion kotiuttaa tuon laatan numero 2 ainakin. :) Todella kauniita kuvioita ja mulla ei itellä oikeastaan ole pikkulaattoja - kun joku 5-8 kappaletta. Niihin jo erittäin kyllästynyt ja mietinkin, että onko niitä pakko hankkia mielettömiä määriä suhteellisen "kalliilla" hinnalla. :--D No, eipä tarvitse!

  Kiitoksia myös kaiken kattavasta postauksesta. Selkeästi tuli esille ihan kaikki mitä noista kauniista laatoista vaan voi kertoa/tietää. Pidin myös nuiden muidenkin tuotteiden esittelystä ja kannatan itsekin muovipainotteista scraperia (itsellä vanha matkahuolto -kortti)Kuviin olet tehnyt muokkauksia; miellyttävä kokonaisuus ja ilo silmälle. :--)

  Hyviä syksyisiä päiviä, haluaisin nähdä päivän asuja pian! ♥

  xoxo Mella

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mella: Kiitos kommenteista jälleen kerran <3 Ja kiva kuulla, että vinkeistä oli hyötyä :) Suosittelen kyllä ehdottomasti jättilaatan/laattojen hankkimista niiden pienten, kalliiden sijaan :)

   Päivän asuja tulee, kunhan ehdin ottamaan kuvia :) Ihanaa syksyn aikaa sullekin! <3

   Poista
 15. damn! Yhden konad laatan (m2) omistan, onneks... Iskälle vähän piti kyllä vakuutela että sain ton 2 laatan :) !!!vitsit on kyllä ihania <3

  VastaaPoista
 16. Nuo on kyllä pakko saada! Onneks joulu on kohta, niin voi sitten vinkata lahjatoiveeks ;)

  VastaaPoista
 17. Ihana postaus ja muutenkin ihana blogi, listalle menee :D Voisko Sigi saada noista koko kynnen kuvista mittaa? Kiitos kiitos.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ElluStiina: Oi kiitos, kiva kuulla! <3 Ja tottakai voit saada mitat! :) Suurin osa koko kynnen kuvioista on 12mm x 15mm. Osa on vähän isompia, osa vähän pienempiä.

   Poista
 18. Sinulle on tunnustus:

  http://talkandbake.blogspot.fi/2012/10/who-i-am-who-am-i-who-i-am-who-am-i.html

  VastaaPoista
 19. No kyllä menee toivelistalle! ^^ Ihana tuo nuottilaattakuvia ♥ Pelikortit! Palmu! Tosi kivoja! :) Voooou! Noita laattoja siis taitanee olla enemmänkin erilaisia tarjolla tuolla sivuilla? HMM. Tämä kuu piti olla "en osta mitään" kuukausi, mutta... Ei. Kyllä maltan odottaa! 21 päivä saan taas shoppailla! ;) Yritän vähän hillitä ostelu intoani, siksi näin. :D (Toki, ostin kuun alussa kengät, mutta ne oli pakko saada kun syksykin on!) :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. marm: Voi sua :D Kannattaa osallistua ensin blogini arvontaan ja jos onni ei potkaise, niin sitten ostaa ne laatat :) Ja tietysti kengät on pakko saada, kun on syksy! :D

   Poista
  2. Vitsit, nyt vasta tajusin tuon arvonnan! Huh, kerkesinpäs osallistua siihenkin. :) Nyt vaan odottelemaan olisko arpaonni myötyinen. ^^
   Ja jos nyt sattuu että voittais tuon 1 laatan niin 2 laatta vois mennä ostoslistalle. ;D

   Poista
  3. marm: Huhhuh :) Katsotaan miten tänään tosiaan käy :)

   Poista
 20. mist noit saaaaaaa???????
  haluaaa tietääääääääääää!!!!!!!!!!
  onko kenties pretystä

  VastaaPoista
 21. 2 on aivan ihuna olen lähdössä Kreikkaan 2 viikoksi

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!
PS. You can also comment in English.