What to Wear on Halloween?

Halloweenia juhlitaan Suomessa ensi viikonloppuna ja siksipä ajattelin koota muutamia Halloween-kuvia viime vuosilta , jos vaikka joku teist...

Halloweenia juhlitaan Suomessa ensi viikonloppuna ja siksipä ajattelin koota muutamia Halloween-kuvia viime vuosilta, jos vaikka joku teistä saisi ideoita omiin juhliin tai pukeutumiseen :)


Yllä olevassa kuvassa minä ja Mr. Z, vanki ja vanginvartija :) Sainpas luvan laittaa kuvan tähän postaukseen :) Vankihaalari on ostettu Punanaamiosta ja vartijan puku Aprillista.
Tuksukin oli mukana juhlimassa :D
Punahilkan kori ^


Hämähäkinseitillä saa karmivaa tunnelmaa sisustukseen. Seittiä saa ainakin Punanaamiosta ja varmaankin Tiimarista tai muista pilailuvälineliikkeistä.


Veriset kumihanskat saa kätevästi maalattua punaisella kynsilakalla :) Tekoverihän ei hanskoissa kestä, mutta lakka toimii hyvin.


Veriset sormet on tehty nakeista, kuorituista manteleista (=kellastuneet kynnet) ja salsasta, nam :P Boolin pitää kylmänä käden mallinen jääpala, jonka muottina on käytetty kumihanskaa.

Aiotteko te juhlia Halloweenia? 

Katso myös

8 kommenttia

 1. kivoja ja juhlin :)


  http://elamaaominsilmin.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Aion juhlia ja varsinkin nyt kun se on tulevana viikonloppuna mahdollista! (Jotkut ihmiset ja myös baarit juhlivat jo tänä viikonloppuna) Miksi sinä aiot Sigi tänä vuonna pukeutua? Itse ajattelin jotain niinkin karmivaa kuin Barbie tai Paholainen! :'D

  Olisi myös itselläkin aika hyviä Halloween vinkkejä ihmisille, jotka aikovat juhlia. Pitää katsoa, jos pystyy edes postausta tekemään ennen viikonloppua. :) Kiitos karrrrmaisevista kuvista! Teillähän päin ollaan ihan ammattilaisia Halloweenin suhteen. :D
  xoxo Mella

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mella: Kiva, että juhlit Halloweenia! :) Itseltä jää tänä vuonna väliin, mutta pikkujouluihin tosin pukeudun julkkis-teeman mukaan :D Vielä kun keksisi miksi pukeutuisin.. Ehdotuksia? :)

   Eipä kestä! :) En nyt ammattilaisuudesta tiedä mutta hauskaa on ollut pukeutuessa :D Olispas kiva nähdä sunkin halloween-vinkkejä! :)

   Poista
 3. Hyi hemmetti, kaikkea ällöä mutta tosi hienoja juttuja kyllä:)

  VastaaPoista
 4. Wautsi (: Ei voi muuta sanoa kuin että oikeesti kaikki on niin halloweeniä :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!
PS. You can also comment in English.