Rakkauden vaatekaappi & kukonaskelia

Vietimme lauantaina äiti-tytär-iltaa ja ohjelmaan kuului teatteria ja ravintolassa herkuttelua ♥ Illan asuksi valitsin kukonaskelia ja röyhe...

Vietimme lauantaina äiti-tytär-iltaa ja ohjelmaan kuului teatteria ja ravintolassa herkuttelua ♥ Illan asuksi valitsin kukonaskelia ja röyhelöitä :) Teatterinäytöksestä lisää postauksen lopussa.. :)
Olen aiemmin inhonnut kyseistä kuviota, jolla on mielestäni vähän hassu nimi - kukonaskel. Englanniksi kuvio on houndstooth. Noh jokatapauksessa, tänä syksynä olenkin yllättäen lämmennyt kuviolle ja Seppälästä bongasinkin sitten kynähameen ja laukun :) Olisin halunnut myös samaa sarjaa olevan villakangastakin, mutta ajattelin sen olevan ehkä hieman epäkäytännöllinen tai etten käyttäisi sitä kovinkaan usein. 
Tilasin ebaystä tuollaisen ihanan röyhelöpuseron, jossa on hopeiset yksityiskohdat kaulassa.
My precious... Ai että kun tykkään tuosta laukusta! ♥

Ja noin iso se on! En ole aiemmin noin isoa arkikäsilaukkua omistanut, joten on aivan mahtavaa, että sinne mahtuu vaikka mitä! Tai no.. välillä se on kyllä musta aukko, niin kuin katsomassamme teatterinäytöksessä kuvailtiinkin :D Toisaalta ei se ole laukun koosta kiinni, vaan minulla kyllä hukkuu tavarat pieneenkin käsilaukkuun. Niitä vaan ei löydy sieltä... tai luulen, että ne ovat oikeastikin hävinneet laukusta sinä hetkenä, kun yritän löytää sieltä jotain. Niin sen täytyy olla. Kyllä.
Laukku  |  Seppälä

Kävimme siis äitini kanssa Tampereen Työväenteatterin Kellariteatterissa katsomassa Rakkauden vaatekaapin. Ja oli kyllä ihan mahtava esitys! Naisille suunnattu juu, mutta kyllä siellä pari miestäkin näkyi katsomossa. Tietysti vaimot/tyttöystävät olivat pakottaneet mukaan :)


Tässä vielä esittelypätkä Rakkauden vaatekaapista. Vedet silmissä siellä oltiin, välillä surusta, mutta eniten naurusta ♥ Ihanaa hömppää ja niin moni asia oli kuin suoraan omasta elämästäni :)

Mitä mieltä olette kukonaskel-kuviosta, in or out? :)
Entä asukokonaisuudesta?

Katso myös

6 kommenttia

 1. Olipas mukava juttu :) Jotenkin pitkästä aikaa (ei ole ollut aikaa lukea juuri mitään) raikas ja sai hyvälle tuulelle.

  VastaaPoista
 2. Kun on töissä tuijotellut kukonaskelkuvioisia vaatteita kesästä lähtien, niin alkaa kyllä jo pikkuhiljaa riittämään. Kuosina se on todella klassinen ja aina muodikas, mutta liika on liikaa. :D Isona kuviona varsinkin pistää jo liian terävästi omaan silmään, mutta Seppälässä oli myynnissä myös hyvänmallinen kotelomekko, jossa kuosi oli pienenä kuviona vain mekon yläosassa. Ihailin sitä useaan otteeseen, mutta sinnehän se jäi rekkiin kun ei olisi ollut sille sen arvolle sopivaa käyttöä. :) Yritin bongata sitä äsken nettikaupan puolelta, muttei enää löytynyt.

  Asukokonaisuus on tyylikäs ja röyhelöpaidan kaulus on todella upea! Mahtava löytö. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suvi: Kiitoksia :) Ja juu varmasti tulee jo korvista ulos, jos olet töissä joutunut kukonaskelia tuijottelemaan joka päivä :) Ja tuo kuvio varmasti jakaa muutenkin mielipiteitä, itse halusin vielä vetää överit laittamalla sekä hameen että laukun yhtä aikaa päälle :D

   Poista
 3. Oijoi ootpas ollut kauniina liikkeellä <3 Ihana!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!
PS. You can also comment in English.