The Amazing Nfu Oh 51

Esittelyssä jokaisen kynsifriikin must-have-lakka, upeaakin upeampi Nfu Oh 51! (  saatu pretty.fi ) Katsokaa nyt! Ihan mieletön! (Tässä väli...

Esittelyssä jokaisen kynsifriikin must-have-lakka, upeaakin upeampi Nfu Oh 51!(  saatu pretty.fi) Katsokaa nyt! Ihan mieletön! (Tässä välissä voisi olla vielä lisää hehkutusta!) Hämmästyn aina vaan uudelleen näiden nufujen kauneudesta... tuota pelkkää pulloakin voisi tuijotella tuntikausia, *huokaus* :D
Nfu Oh 51 kuuluu Opal-kokoelmaan eli se on flakieslakka, samoin kuin aiemmin esittelemäni Smokey Martini. 51 lakassa on isoja mylar-hileitä (tai lastuja), joiden sävy vaihtelee valosta ja katselukulmasta riippuen. Itse bongasin ainakin vihreää, keltaista, oranssia, kultaa, purppuraa ja punaista! Siis aivan mieletön värimaailma yhdessä ainoassa lakassa! 

Pohjasävyltään 51 on violetti ja koostumukseltaan jelly. Kaksi kerrosta riittää peittämään kynnen hyvin, mutta erilaisia pohjalakkoja käyttämällä, lopputuloksesta voi saada täysin erilaisen. Alla on kuva, joissa näkyy, miten erilaiselta lakka näyttää mustalla tai valkoisella pohjalla.Kokeilin Nfu Oh 51 lakkaa myös violetin ja pinkin lakan päälle. 
Huomaatteko, kuinka eri värisiltä lastut näyttävät katselukulmasta riippuen? Alla olevassa kuvassa näkyy vihreää, keltaista ja oranssia, mutta kahdessa seuraavassa kuvassa värisävyt ovat tumman oranssista syvän punaiseen ♥ Niin moniulotteinen lakka että!
Ei pettänyt Nufu taaskaan odotuksia, en voi kuin suositella kaikille, jotka pitävät tämäntyylisistä lakoista. Yksinkertaisesti upea. Nfu Oh:illahan on paljon muitakin lakkoja ja tuotteita. Kannattaa katsastaa pretty.fi:n valikoima ja aiemmat postaukseni Nfu Oh lakoista.
Nfu Oh -tuotteet | pretty.fi >Mitä piditte Nfu Oh 51 kaunokaisesta? 
Joko omistatte tuon ihanuuden tai meneekö must-have-listalle? :)Katso myös

22 kommenttia

 1. Kuvat puhuvat puolestaan... mä niin haluan tämän! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. E-S: Totta, ei siinä paljon sanoja tarvita, kun on niin upea lakka jota oli muuten niin ihana kuvatakkin :)

   Poista
 2. Lattialla on tällä hetkellä kauhea kuolalammikko.. :D

  VastaaPoista
 3. Pakko saada! Aivan ihana lakka, kuuri sellainen mikä sopii kaiken ja kaikkien kanssa.. Ja eikun hamstraamaan.. ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Petta: Kyllä, todellakin sopii kaiken ja kaikkien kanssa! :)

   Poista
 4. Omistan ja oon aivan samaa mieltä että tuo vaan on niin ihana <3

  VastaaPoista
 5. Ääk! Ei saa mainostaa tuollaisia ihanuuksia täällä, se auheuttaa kuolausta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lunalii: Haha, ei auta nyt muu kuin kuolata vaan :D Ja tietysti hommata itelle tuo ihanuus :) On muuten vielä upeampi sitten luonnossa kuin kuvissa ;)

   Poista
 6. Ei voi olla noin kaunis! Ihan pakko saada! Toivottavasti näitä löytyisi tallinnasta ;))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anni: Sanos muuta! Toivottavasti löytyy Tallinnasta! :) Ja jos ei, niin onneksi pretty.fistä voi sitten onneksi ostaa :)

   Poista
 7. ihana lakka ,en omista

  VastaaPoista
 8. Voi eiiiiiiiii, ei tälläsiä ihanuuksia saa tänne postailla! Aivan ihana lakka <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anniina: Hihi :D Pakko oli postata, kun on niin mielettömän ihana lakka <3

   Poista
 9. Tosi kiva katella sun kuvia kun ne on niin laadukkaita ja hienosti sommiteltuja ja kaikkea muuta. Ei tartte mistää piksemömmöstä tihrustaa että mitä on? Ja tosi kiva että järjestät myös arvontoja! :) se näkyy että panostat tähän blogiin ja se vaikuttaa ainakin muhun. Eikä noiden arvontojen palkinnotkaan oo mistää seppälän allennusmyynneistä se 1e lakka. Kiitos kun pidät tätä blogia, saat ainakin mut iloiseksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyymi: Voi että, kiitos kovasti ihanasta kommentista <3 Kyllähän minä panostan tähän blogiin, kun se on niin kivaa puuhaa :) Ja kuvat on mulle tosi tärkeitä, haluan että ne ovat laadukkaita ja kivoja katsella.

   Kiitos vaan itsellesi, sait minut hyvin iloiseksi! :)

   Poista
 10. Tosi kivan näkönen, ku sulla on tuo yksi kynsi mustalla tuolla muiden joukossa!:)

  VastaaPoista
 11. Musthavelle menee ! Ite omistan tasan yhden glitterlakan, joka on just näitä halpislakkoja viidensadan vuoden takaa. Ei peitä mitään eikä glitterhippuja saa kynsiin millään.
  Mun on pitäny ostaa prettystä muutama tuote nyt ystävänpäivälahjaksi ja toi kulkis varmaanki sopivasti mukana ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä sen eron tosiaan huomaa halpis- ja laatulakkojen välillä. Suosittelen kyllä Nfu Oh lakkoja, itse olen tykännyt todella paljon niistä :)

   Poista

Kiitos kommentista!
PS. You can also comment in English.