Inspiration!

Oi että! Olen ollut  jo jonkin aikaa ihan innoissani yhdestä asiasta, ja nyt saan onneksi paljastaa teille jo jotain! :) Blogimaailmaan nimi...

Oi että! Olen ollut  jo jonkin aikaa ihan innoissani yhdestä asiasta, ja nyt saan onneksi paljastaa teille jo jotain! :) Blogimaailmaan nimittäin syntyy lokakuussa uusi jännittävä Inspiration-konsepti, johon blogini on kutsuttu mukaan!!! En vieläkään oikein voi uskoa todeksi, että minut ja blogini on bongattu jostain ja pyydetty mukaan tuohon! Olen niin happyhappy joyjoy! :D


Mutta mikäs ihme tuo Inspiration oikein on? No, tässä sen verran mitä saan kertoa:

"Inspiration tarjoaa lukijoille ennennäkemättömäntavan seurata blogeja kuvavirran avulla, tietokoneelta ja mobiililaitteilta. Lukija saa sivuston kautta seurattavakseen 300 mukaan kutsuttua laadukastablogia, jotka tarjoavat inspiraatiota ja ideoita muodin, kauneuden, ruoan, sisustuksen ja lifestylen maailmasta. Bloggaajalle Inspiration avaa tilaisuuden päästä esille Suomen johtavalla blogisivustolla ja löytää uusia lukijoita."


Huomasittekos, että blogin oikeassa yläkulmassa näkyy lukijakysely >>
Se on TNSGallupin toteuttama lukijatutkimus, jossa kartoitetaan teidän lukijoiden taustoja ja kiinnostuksen kohteita. Olisin TODELLA iloinen, jos kävisitte vastaamassa siihen! ♥ Kyselyyn vastaaminen tapahtuu anonyyminä ja kaikkien vastanneiden kesken arvotaan palkinnoksi 10 kpl 50 € arvoista superlahjakorttia, jotka käyvät useissa eri liikkeissä.
Syksyn inspiroivat tuulet puhaltavat siis kohta Zigi Ztylessä :) Blogi pysyy kuitenkin edelleen itsenäisenä ja osoitekin pysyy samana, nou hätä :) Kerron asiasta lisää sitten myöhemmin!


Inspiroivaa perjantaita kaikille! Pus ♥

Katso myös

16 kommenttia

 1. HEI! Onneksi olkoon sinäkin pääsit mukaan :)) SUUREN SUURET HALIT JA ONNITTELUT, GO SIGI! ♥
  xoxo Mella

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mella: Suuren suuret kiitokset!! :) <3

   Poista
 2. Onnea onnea, vaikka en oikeen tiedäkään mikä toi on :D Mä en ikinä pääse mihinkään, byääbyää...blogialemmuudentuntoa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lunalii: Kiitos paljon! <3 Kyllä se vielä aikanaan selviää, mikä se on :) Toivotaan, että sinäkin pääset joskus johonkin mukaan! Mullekin tämä on ihan ensimmäinen kerta!

   Poista
 3. Oho, vähän siisti juttu! <3 :) Kuulostaa kyllä tosi mielenkiintoiselta konseptiltakin, odotan mielenkiinnolla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jenna: Eikö! :) Ja niin odotan minäkin innolla, että tuo julkaistaan! :)

   Poista
 4. Vau, onneks olkoo! Tosi mahtava juttu! :) ♥ Ite vastailin kyselyyn jo ennen kun edes tiesin miksi moinen tuossa sivussa oli. ;D Ihan kivaa ruksia vastauksia, kun ei siihen kauaa kulunu aikaakaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. marm: Kiitos paljon!! <3 Hih, kiva että vastailit kyselyyn! :)

   Poista
 5. Osallistuisin kyllä tohon lukijakyselyyn, mut se ei *näy* mulle, tai siihen ei tuu mitää muuta ku se teksti

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ansku: Hmm mikähän siinä on.. Oletko yrittänyt vaikka kokeilla toista selainta? Tai oletko kenties jo osallistunut samaan kyselyyn jossain toisessa blogissa?

   Poista
 6. Mahtavaa :) Onnea todella todella paljon :) Oon niin iloinen sun puolesta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Fani: Voi kiitos!! <3 Ollaan molemmat sitten iloisia! :)

   Poista
 7. Onneksi olkoon!:) Tosi hienoo päästä tollaseen mukaan.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Emmi: Kiitos hirmuisesti! <3 On kyllä ihan mahtavaa, en jotenkin osaa vielä ajatellakaan kuin hienoa se on! Sitten ehkä tajuaa, kun koko homma lähtee käyntiin ja on julkinen :)

   Poista
 8. onnea! vastailinkin jo kyselyyn =)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!
PS. You can also comment in English.