Testissä: Inm Out the Door -pikakuivattaja

Ajattelin tässä ajan mittaan testailla eri pikakuivattajia ja tehdä niistä omat postauksensa :) Luvassa ainakin Inm OTD, Seche Vite ja Sall...

Ajattelin tässä ajan mittaan testailla eri pikakuivattajia ja tehdä niistä omat postauksensa :) Luvassa ainakin Inm OTD, Seche Vite ja Sally Hansen Insta-Dri pikakuivattajat. Toivottavasti tästä olisi hyötyä teillekin, jos sitä sopivaa ei ole vielä löytynyt :)

Mikä ihmeen pikakuivattaja?

 • kirkas "päällyslakka", jota laitetaan kynsilakan päälle
 • kuivattaa kynnen pinnan nopeasti, jolloin ei tarvitse odotella tuntitolkulla lakan kuivumista
 • suojaa kynsilakkaa kolhuilta ja antaa pitkän keston
 • antaa hyvän kiillonAloitetan yhdestä suosikkituotteestani nimeltään Inm Out the Door America's 1st Super Fast Drying Top Coat (kamala sanahirviö :D), lyhennettynä siis Inm OTD pikakuivattaja :)

Tapasimme ensimmäisen kerran noin vuosi sitten, kun tilasin Inm OTD:n CesarsShopista (hinta 12 €). Se oli rakkautta ensisilmäyksellä ♥ Siitä lähtien olen käyttänyt Inm OTD:tä, ja se on pelastanut monet kerrat, kun ei ole ollut aikaa odotella kynsien kuivumista. Kohtaamisestamme saan kiittää ihanaa Charming Nailsiä, joka esitteli Inm OTD:n blogissaan :)
Plussat
 • kuivuu nopeasti: kosketuskuiva alle minuutissa, kuiva n. 15 minuutissa (huom. ei kestä kuitenkaan kovia ja teräviä iskuja vielä vartissa)
 • pidentää lakkausten kestoa huomattavasti! (kts. viimeinen kuva ja selitys)
 • ei kutista kärkiä
 • hyvä kiilto
 • helppo levittää hyvän koostumuksen ansiosta
 • hyvä sivellin, vaikkakin ohuehko
 • ei haise
 • soveltuu hyvin koristeiden kiinnittämiseen
 • tolueeniton! (Inm:issa on aiemmin ollut tolueenia, muttei ole enää. Tuoteselosteessa ei ainakaan mainita tolueenia (kts. alla oleva kuva), ja googlettelukin vahvisti asian, mutta korjatkaa ihmeessä, jos olen väärässä)


Miinukset
 • loput pullosta hankala levittää, koska hyytelöityy/kuivuu pullossa ajan myötä, mutta toisaalta niin käy kuulemma kaikille pikakuivattajille, joten voiko tätä laskea miinukseksi? :)
 • etiketti ympäri pullon, jolloin ei näe paljonko lakkaa on jäljellä
 • jättää joskus siveltimen vedon jäljet
 • levittää joskus koristelutTestasin Inm pikakuivattajan kestokykyä viikon verran ja alla on kuva, jossa näkyy todella vähän kärkikulumaa. (Huom. kuvassa näkyvät raidat johtuvat kynsieni uurteista :) Inm OTD:n ansiosta lakat kestävät useita päiviä ilman kärkikulumaa, ja 7 päivän jälkeenkin kuluma on todella pientä.
Yhteenvetona totean, että suosittelen Inm OTD pikakuivattajaa kaikille, jotka haluavat nopeasti kuivuvat ja kestävät lakkaukset. Itse käytän pikakuivattajaa joka kerta, kun lakkaan kynnet. Lakat kestävät halkeilematta ainakin viikon, mutta voisin tehdä olettamuksen, että ne voivat säilyä siedettävinä parikin viikkoa.


Löytyykö muita Inm-fanittajia? :) Tai oletteko tykästyneet johonkin toiseen pikakuivattajaan? Kuulisin mielelläni kokemuksia teiltä!

Katso myös

21 kommenttia

 1. Oon pitkään halunnut testailla tota, kun oon kuullut paljon hyvää, mutta mun mielestä miinuspuoliin kuuluu ehdottomasti hinta, kuten Sechelläkin!
  Sally Hanseniakin haluisin kokeilla, mutta sitä en ole vielä löytänyt mistään :O Tosin nyt en ole edes etsinyt kovin aktiivisesti (lue: en ollenkaan), kun laatikossa odottaa useampi varastopullo. Ja nykyään käytän itse MNY Drying Effectiä. Mun hintaluokan tuote ehdottomasti ja kuivuukin oikeasti nopeaan! En huomaa ollenkaan eroa Cesarsin pikakuivattajaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kyllähän hinta saisi aina olla pienempi :) Mutta sinällään en pidä tuota kamalan kalliina, kun se kestää kuitenkin tosi pitkään. Sally Hansenin olen itse ainakin tilannut ebaystä, eli sieltä löytyy :) MNY pikakuivattajasta en olekaan kuullut aiemmin, täytyy ehkä sitäkin joskus testata!

   Poista
  2. Sitä löytyy enää tosi huonosti kun sen valmistus lopetettiin. Mun omat pullot on diilattuja muualta :)

   Poista
  3. Ahaa no sitten multa jää varmaan kokeilematta :)

   Poista
 2. Tää on paras:) Olen kokeillut varmaan suurinta osaa myynnissä olevia pikakuivattajia ja tästä en luovu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin! :) Sitä mä olen vähän epäillytkin, että Inm olisi paras, mutta haluan silti vielä kokeilla muita, ennen kuin voin todeta sen olevan todellakin paras! :D Mitä pikakuivattajia olet kokeillut?

   Poista
 3. Itsekkin tilasin CesarsShopista tuota pikakuivattajaa, ja olen ehdottomasti rakastunut! Muut päällyslakat ei enää kelpaa :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli sitten sullakin rakkautta ensisilmäyksellä <3 :)

   Poista
 4. Koskas Blogiin on taas tulossa kynsiaiheinen-arvonta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse asiassa lähiaikoina olisi tulossa pienimuotoinen arvonta :)

   Poista
 5. Mäkin tykkään tosta pikakuivattajasta, on tällä hetkellä käytössä. Tosin mulla on mielestäni ollut nopeamminkin kuivuvia pikakuivattajia, mutta onhan tää kuitekin nopea. Ja hyvin kestää lakkaukset tän kaa. Mun ehdoton suosikki taitaa kuitenkin olla Cesarsin oma pikakuivattaja, koska on halvempi kuin tää. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun kerroit kokemuksia :) Muistatkos mitkä pikakuivattajat on kuivattaneet nopeammin kuin Inm? Onko tuo Cesarsin sellainen sun mielestä?

   Poista
  2. Joo, muistelisin et Cesarisin ois ollut vähän vielä nopeammin kuivuva. Pitänee tarkistaa tuota kuivumisaikaa kun taas otan Cesarsin pikakuivattajan käyttöön. Yksi pullo on ostettuna varastoon. :)

   Poista
 6. Täytyy varmaan jossain välissä koittaa tätä. Tällä hetkellä käytössä seche vite! :) mulla on vähän ristiriitaset tunteet.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen kokeilemaan kyllä :) Seche Vitestä oon kuullut huonoa ainakin, että haju on kamala ja että kutistaa kynnenkärjet. Onko sulla samoja kokemuksia vai jotain muuta?

   Poista
  2. Ei mun mielestä se haju oo ihan kamala, mutta kyllä kutistaa kynnenkärjet joissakin lakoissa! :/

   Poista
  3. Joo, toi kutistaminen on kyllä kurja ominaisuus :/

   Poista
 7. Tätä täytyy kokeill seuraavaks! Tällä hetkellä käytössä Seche ja Cesarin oma pikakuivattaja, joista jälkimmäinen haisee vaan ihan järkyttävälle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa ehdottomasti kokeilla! :) Tuosta hajusta olen kuullut, aika inhottava juttu. Jotkut sanoo, että Seche haisisi myös? Inm on siitä huippu, että ei haise yhtään pahalle, ja jotenkin en ollut edes ajatellut asiaa, ennen kuin luin joskus kommentteja, että jotkut pikakuivattajat haisee kamalalle :)

   Poista
 8. Mulla on sen oikean pikakuivattajan metsästys vielä kesken. Nyt on Mavalan mavadry:ta kokeillu ja mieltynytkin. Tämä ja seche olis vielä kokeilu listalla..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siinä tapauksessa kannattaa kyllä kokeilla tätä Inm OTD:tä :)

   Poista

Kiitos kommentista!
PS. You can also comment in English.