Nfu Oh Cuticle Flower Oil

Varoitus: Jos et halua uusia ostohimotuksia, suosittelen jättämään postauksen lukemisen tähän :) Olen pitkään himoinnut upeita  Nfu Oh kyn...

Varoitus: Jos et halua uusia ostohimotuksia, suosittelen jättämään postauksen lukemisen tähän :)

Olen pitkään himoinnut upeita Nfu Oh kynsinauhaöljyjä, joten ehdotin pretty.fi:lle, että he ottaisivat valikoimiinsa niitä. Ilokseni sain pian kuulla, että valikoimiin otettiin neljä kynsinauhaöljyä: Bubble Gum, Mango, Vanilla ja Strawberry! Jei!

Sain valita kokeiluun jonkin kynsinauhaöljyn ja päädyin lopulta Bubble Gumiin :) Silmät kiiluen availin pakettia, ja oi että mikä upeus sieltä paljastui! Katsokaa nyt noita yli-ihania pinkkejä ja violetteja kukkia tuolla pullossa! ♥ Voiko olla kauniimpaa?? Ei minun mielestä :D Kukat ovat siis aitoja kuivakukkia, eivätkä mitään muovihärpäkkeitä :) Jännityksellä odotin myös öljyn tuoksua - ja se oli kuin olikin ihan hubbabubba-purkan tuoksuinen, muttei liian makea, vaan juuri sopiva, ah ♥



Olen tässä hieman testaillut Bubble Gumia, ja se pääsi saman tien suosikkituotteitteni joukkoon :) Öljyä on helppo levittää, se imeytyy nopeasti, ja kosteuttaa kuvia kynsinauhoja, mutta lopullista mielipidettä on vielä vaikea antaa, koska olen kokeillut tätä vain vähän aikaa. Palaan siis asiaan vielä myöhemmin :)

Öljyähän voi ja kannattaa laittaa kynsinauhojen lisäksi myös koko kynnelle ja kynnen alle, jolloin öljy kosteuttaa kynnen kauttaaltaan. Etenkin talvella öljy on tärkeä tuote kynsien hoidossa. Kynsiöljy laitetaan yleensä puhtaalle kynnelle esim. aina kynsilakanpoiston jälkeen. Öljyä voi laittaa toki kynsinauhoille ja kynnen alapuolelle eli kynnen taakse, vaikka kynnet olisivatkin lakatut.

Nfu Oh kynsiöljy on muuten siitä hyvä, että se imeytyy hyvin eikä jätä ihoa kiiltäväksi, jolloin kynnet voi kuvata pian öljyn levittämisen jälkeen. Itse en ainakaan tykkää siitä, että iho kiiltää paljon kuvissa, joten nyt siitäkin ongelmasta pääsee :)


Nfu Oh kynsinauhaöljyjä saa siis pretty.fi:stä ja valikoimasta löytyy tällä hetkellä neljä eri öljyä: Mango, Vanilla, Strawberry ja Bubble Gum. Hintaa näillä on 13,90 €/kpl, ja pullossahan on 17 ml eli enemmän kuin muissa kynsilakkapulloissa yleensä.

Nfu Oh kynsinauhaöljyt: Mango, Vanilla ja Strawberry. Kuvat: pretty.fi



Mitä mieltä olette Nfu Oh kynsinauhaöljyistä? Menikö joku himotus- tai ostoslistalle? :) Tai oletteko jo kokeilleet jotain näistä?

Postaus sisältää mainoslinkkejä.

Katso myös

35 kommenttia

  1. Ehdottomasti haluan! Kerrassaan ihania pulloja <3

    VastaaPoista
  2. Mitä öljyä noissa on? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pretty.fi:n tuotekuvauksessa sanotaan: "Sisältää kasvi- ja aromaattisia öljyjä, kynsien kasvua edistävää E-vitamiinia sekä aitoja kuivakukkia"

      Valmistajan sivuilla: "Nourishing botanicals and aroma essential oils, vitamin E and real dried flowers"

      Muualla netissä: "Mineral oil, Aroma Essential Oil and Dried Flowers"

      Poista
    2. Onpa mystisesti ilmotettu! :P Luulin, et pullos lukis suoraan incissä tms... :P

      Poista
  3. olen kokeillut mutta haluaisin myös ton bubble gumin ^^

    söpöä kun niissä pulloilla on niitä kukkasia lillumassa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mikä noista sulla on? Vai onko joku muu? :) Ne kukat on niiin hellyyttäviä jotenkin :) <3

      Poista
  4. Mua kiinnostaa myös mitä tuon korean ulkonäön taakse kätkeytyy. Inciä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vastailin tuonne Sininin kommenttiin ^^ Pullossa itsessään ei lue mitään, joten jouduin turvautumaan intternettiin :)

      Poista
    2. Okei luin nyt tän :D

      Poista
  5. Mulla on yksi pullo, jonka oon tilannut Virosta joskus parisen vuotta sitten. Vähälle käytölle on jäänyt, koska löyhkä on niin voimakas. Onneksi tuoksu haihtuu iholla äkkiä. Olikohan se appelsiinintuoksuinen mukamas, mutta kaukana kyllä appelsiinista... Tosin mullahan onkin yliherkkä nenä, mitä noihin tuoksuihin tulee. Hyvin se kuitenkin imeytyy ja on todellakin "kuvauskelpoinen" öljy :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon muuten jostain lukenut, että juuri tuo appelsiini olisi pahanhajuinen D: Sitä ei tuolla prettyn valikoimassa nyt olekaan. Olisi kyllä kiva päästä tuoksutteleen noita muitakin :) Ja mullakin on muuten yleensä aika yliherkkä nenä, en tykkää esim. tuoksukynttilöistä tai liian tuoksuvista voiteista. Mutta ainakin tuo bubble gum oli mun nenään just passeli! :) Ja tosiaan se tuoksu haihtuu jonkin ajan päästä pois :)

      Poista
  6. Noi pullot on jo yksinään niin kauniita ja sitten vielä pienet kukkaset siellä öljyssä <3 Jos ei olisi niin kalliita, niin ihan tuoksun ja söpöyden takia kokeilisin. Vaikka eihän sitä tiedä, vaikka itsekin jossain vaiheessa saisin testata :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei nythän voit vihjailla miehellesi noista öljyistä? :D

      Poista
    2. Hahaha! Pistetään harkintaan!

      Poista
  7. Toi on niiiin mun luottotuote myös :) Mun lemppari on mansikka :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jei! :) Onko sulla muita kuin mansikka? Ja onko se mansikka tosi makean tuoksuinen vai sellainen hillitty?

      Poista
  8. Onneksi omistan juuri tuon bubble gumin se on ihanan tuoksuinen <3 ehkäpä mansikka olisi vielä kiva saada! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ollaan samiksia :) <3 Itse haluaisin vielä ainakin vaniljan :)

      Poista
  9. Ihanan näkösiä, pakko saada! :)

    Käyppäs kurkkaamassa uutta blogiani!

    diyfashionandbeauty.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo on todellakin "pakko saada" -tuotteita :) Täytyypä käydä kurkkaamassa :)

      Poista
  10. Haluaisin nyt kysyä sinulta pienen kysymyksen:
    Miten saat Glitter-purkit auki?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmm, jos tarkoitat pyöreitä purkkeja, niin ne avataan ihan vain kiertämällä auki :) Joissakin saattaa olla teippiä, joten teipit tietysti poistetaan ensin :)

      Poista
  11. Nyt lähti ostoskoriin ja sassiin! :D YLI-IHANIA! ostan varppina ton bubble gumin! :) niin söpöjäkin! Hmm.. Miksne ei laita vaikka normaalin alus- tai päällyslakkaan noita?! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sanoppa muuta! Olisi paljon ihanampaa käyttää alus- ja päällyslakkojakin, jos niissä lilluisi kauniita kukkasia :) Mun puolesta jokaisen merkin kirkkaissa lakoissa voisi uiskennella jotain, miksei esim. pieniä kultakaloja tms! :D

      Poista
  12. Miulla on kolme (muistaakseni) noita :) En tosin ole raaskinut käyttää, kun ne on niin ihania <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mitä ihmettä, et raaski käyttää?? :D Voi sua hassua! :) Nyt kyllä käytät tai ainakin kokeilet jotain niistä :D Minkä tuoksuisia ne sun on?

      Poista
    2. No kun :D Miulla on Mango, mansikka ja appelsiini :)

      Poista
    3. Nokunnokun :D Onko se mansikka kovin imelän tuoksuinen sun mielestä? Sekin kun vähän himottaisi omistaa.. :D

      Poista
  13. En sitten uskonut, kun kehotit jättämään lukemisen väliin. Mikä ihanuus, tuollaista on pakko saada! Ja se pitää säilyttää työpöydällä, jotta sitä voi ihailla koko ajan työpäivän mittaan. Suloinen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä! Ehdottomasti pitää säilyttää työpöydällä tai jossain näkyvillä :)

      Poista

Kiitos kommentista!
PS. You can also comment in English.