Tölkinavaaja kynsifriikeille

Katkeilevatko sinunkin kyntesi aina tölkkiä avatessa? Tai joudutko turvautumaan erilaisiin apuvälineisiin kuten veitseen tai poikaystävään? ...

Katkeilevatko sinunkin kyntesi aina tölkkiä avatessa? Tai joudutko turvautumaan erilaisiin apuvälineisiin kuten veitseen tai poikaystävään?

Ei hätää! Nyt siihen on ratkaisu! Nimittäin tölkinavaaja pitkäkyntisille! :D Tämä jos mikä on loistokeksintö! Ja vielä Nfu Oh sellainen, eli upean korsettimekon mallinen <3






Bongasin Nfu Oh -tölkinavaajia Näytä Kyntesi kynsisalongissa jo jokin aika sitten, ja oli ihan pakko ostaa heti hopeinen itselleni :) Olin siellä ihan suu auki ja äimistelin ja hypistelin tölkinavaajia :D En vain voinut uskoa, että tuollaisia on oikeasti tehty! :D Avaajat voi muuten kiinnittää kätevästi avaimenperäänkin :)

Nyt noita tölkinavaajia saa myös pretty.fi:stä eli kaikilla on mahdollisuus hankkia omansa :) Valikoimassa on hopea ja kultainen tölkinavaaja ja hintaa niillä on 5,95 €/kpl.





Tiedoksi muuten vielä, että pretty.fi juhlii 3-vuotissynttäreitään nyt helmikuussa ja sen kunniaksi monet tuotteet ovat tarjouksessa, esim. molemmat Supersize-leimauslaatat, jotka esittelinkin aiemmassa postauksessa. Myös muita kynsituotteita on alessa, mm. Wettiksen Fast Dry -lakat, Saffronin 3D koristelusetit ja Sally Hansenin base&top coat. Hyvää syntymäpäivää pretty.fi! :)






Mitäs mieltä olette Nfu Oh tölkinavaajista? :) Tulisiko tarpeeseen?

Postaus sisältää mainoslinkkejä.

Katso myös

34 kommenttia

  1. Ääääh, vanha juttu jo noi tölkinavaajat :) Lepikossa kuhisee -blogin Mirjahan vinkkas Pretty.fi:lle noista tölkinavaajista ja sai sellaisen itselleen kun oli niin kivasti vinkattu. Noi Supersize-laatat näyttää kyl ihan kivoilta, mutta taitaa olla mun makuun jo liian isoja, kun koko kynnen kuvioitakaan ei oo tarpeeksi...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi olla joillekin vanha juttu, mutta taas monille uus juttu :) Blogeilla kun on usein eri lukijoita. Oli kyllä kiva, että pretty.fi otti valikoimiinsa niitä :)

      Poista
  2. Muutamissa blogeissa jo nähnytkin tuon avaajan ja se on kyllä kaunis =)

    VastaaPoista
  3. juu noi tölkinavaajat on jo nähty, turha postaus :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joidenkin kommenttien perusteella ei taida kuitenkaan olla ihan turha postaus :)

      Poista
  4. Mulle tää oli ainakin ihan uus juttu, eli en sanois turhaksi tätä postausta :) Ja tosi ihana muotoilu tossa! Tällaista olisin tarvinnu sillon ku mulla oli rakennekynnet.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi :) Eihän sitä tiedä, vaikka joskus vielä tarvitsisit tuota :) Jos et rakennekynsien takia niin omien, ja vaikka kynnet olisivatkin lyhyemmät niin eikö tuo ole kuitenkin niin ihana, että ihan vain senkin takia voisi omistaa? :D Tai näin itse ainakin ajattelen :)

      Poista
  5. Mä en oo kuullukkaan, joten ei ollut tosiaankaan mikään turha postaus :)

    VastaaPoista
  6. Kiva, että vinkkasit. En ollut kuullutkaan. Ja väkisinhän ne samat aiheet pyörivät toisinaan blogeissa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva juttu :) Ja joo se on ihan totta, eihän sitä millään voisi olla aina eri aiheet :)

      Poista
  7. Ooo aika hienot, ei kyllä itselle tulisi tarpeeseen! C;

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä lahjaidea myös vaikka ystävälle, jos ei kerta itselle tarvi :)

      Poista
  8. Ei yhtään turha postaus, itse en ainakaan ole aikaisemmin törmännyt noihin avaajiin! Tuollainen tulisi kyllä todella tarpeeseen itsellekkin, kun saa aina kuulla tuota miehen marmatusta kun se joutuu avaamaan minunkin tölkit:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin :D Kiva että tästä oli hyötyä sulle :) Ja sama se on ollut mullakin, mies joutunut availemaan aiemmin kaikki tölkit :D

      Poista
  9. Vähän ihana! Mä voisin hakee omani sieltä kynsisalongista ku asun ihan tampereen lähellä. Osaisitko selittää että missä se nyt sijaitsee, kun se muutti?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ne muutti osoitteeseen Hämeenpuisto 13 eli keskustassa edelleen, lyhyen matkan päässä siitä vanhasta osoitteesta :) Itse en tuossa uudessa osoitteessa ole käynyt, mutta kartan avulla löytyy helposti :) Eli tässä linkki:

      http://www.bing.com/maps/default.aspx?v=2&pc=FACEBK&mid=8100&rtp=adr.~pos.61.500653463021_23.751694608459_N%C3%A4yt%C3%A4+Kyntesi+-Kynsisalonki_H%C3%A4meenpuisto+13%2C+Tampere%2C+Finland&cp=61.500653463021~23.751694608459&lvl=16&sty=r&rtop=0~0~0~&mode=D&FORM=FBKPL1&mkt=fi-FI

      Ja jos tuo linkki ei toimi, niin heidän Facebook-sivujen kautta löytyy https://www.facebook.com/pages/N%C3%A4yt%C3%A4-Kyntesi-Kynsisalonki/110257179048974?sk=info

      Poista
  10. IHana kun noita on taas saatavilla, musta noi oli jossain vaiheessa jo tilapäisesti loppu varastosta Prettyllä ja olin jo vähän paniikissa, että enkö saakaan omaani. :) Nyt vois siis tilata...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu ne oli loppu, mutta nyt niitä on tullut onneksi lisää :)

      Poista
  11. Loisto postaus!:D Pakko käydä tilaamassa. :) Mies on joskus sanonu, että voisko tähänki hommaan kehittää avaajan, niin ei tarttis joka kerta hänen olla avaamassa. En tosiaan oo ennen nähny ja on vielä söpökin kapistus!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kun kiva, että tästä oli sitten sullekin iloa! :) Ja kyllä mies kiittää, kun saat oman tölkinavaajan :DD

      Poista
  12. Tölkinavaaja menee hankintalistalle samantien! Tästä ei edes ole kovin kauaa kun tuskastelin tölkin kanssa, että miten pirussa saan sen auki, veistä apuna käyttäenhän se sitten tuli avattua kun en viitsinyt miestä vaivata :D Kiitokset vinkistä siis! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ole hyvä vaan! :) Kynnetkin varmasti iloitsevat, ettei tarvitse sitten enää pelätä katkeamista :D

      Poista
  13. Mä kirjoittelinkin itse just tuosta samasta viime vuoden lopulla kun kävin sen silloin jo sieltä ostamassa ja oli muuten viisas sijoitus:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ahaa, en ollut sun postaukseen törmännytkään :) Mutta ihan samaa mieltä, ehdottomasti viisas sijoitus! :D

      Poista
  14. Ajattelin juuri laittaa tilauksen menemään prettylle ja pakkohan se on itelle tuollainen hommata :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin :) Kyllähän tuollainen pitäisi jokaisella kynsifriikillä olla vai mitä :D

      Poista
  15. Eikä! Pakko hommata itellenikin :D Yleensä saan työllistettyä iskää kun itse en halua katkaista kynsiäni tölkkien kanssa :D Käyhän kattelemassa:
    http://meitsinmaailma.blogspot.com
    (Tossa on järjettömän pitkä hepo postaus ja sitten kynsiä :D)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha :D Täytyypä käydä kurkkaamassa :)

      Poista
  16. <3 Tää on niin sua. Ihana! :)

    VastaaPoista
  17. Pakko saada tommonen =D tuppaa nimittäin rakennekynnet napsahtelemaan ilkeesti poikki aina tölkkiä avatessa =D Onneksi pullonavaaja on jo keksitty =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen ehdottomasti hankkimaan, jos sulla on vielä rakennekynnetkin :) Kyllä kynnet kiittää, kun eivät napsahtele enää poikki :D Ja joo, onneksti on pullonavaaja keksitty, hih :)

      Poista

Kiitos kommentista!
PS. You can also comment in English.