Kaviaarimanikyyri III

Ja vielä lisää kaviaareja! :) Sain testattavaksi kaksi Sina Caviar Manicure -settiä, jotka löytyvät  CesarsShopin valikoimasta. Nämä setit o...

Ja vielä lisää kaviaareja! :) Sain testattavaksi kaksi Sina Caviar Manicure -settiä, jotka löytyvät CesarsShopin valikoimasta. Nämä setit ovat Silver ja Chocolate, ja hintaa yhdellä setillä on 15,02 €. Setteihin kuuluu värilakka, kaviaarihelmiä, alusta sekä suppilo.

Muut esittelemäni kaviaarisetit löytyvät aiemmista postauksista:

Silver-setissä on hopeita mikrohelmiä ja hopea foil-lakka, joka on todella runsaspigmenttinen eli peittää yhdellä kerroksella. Raidoittumista on valitettavasti havaittavissa hieman, mutta muuten lakka on kyllä ihana.

Lakka muistuttaa Orlyn Shineä ja Tiia Vanhatapion Mercuryä, mutta dupeiksi niitä ei voi sanoa. Silver on hieman tummempi, peittävämpi ja koostumukseltaankin paksumpi kuin nuo kaksi edellä mainittua.
Chocolate-setissä on ruskeita mikrohelmiä ja ruskea foil-lakka, jonka seassa on kultaista mikroglitteriä. Lakka peittää kahdella kerroksella. 

Chocolate-lakka on mielestäni todella kauniin värinen ja sopii noiden ruskeiden kaviaarihelmien kanssa kivasti. Tykkään, ettei helmet ja lakka ole täysin samanväriset, jolloin kaviaarikynsi erottuu edukseen. Sävyt ovat kuitenkin niin lähellä toisiaaan, että lakka sopii oikein hyvin kaviaarihelmien alle :) Olipas taas hyvin sekavasti selitetty :D
Mitä piditte näistä kaviaariseteistä? Nousiko jompikumpi suosikiksi?

Katso myös

6 kommenttia

 1. Nää on kivoja. Melkeen pitäs ostaa itellekkin kokeiluun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo nuo kaviaarit on kyllä ihania! Suosittelen :)

   Poista
 2. tuo hopee on kyl ihan lemppari, aijemmista kaviaareista ykskää ei ollu "se mun juttu" mut tuo olis :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo hopea on kyllä upea, jotenkin sellainen luxusfiilis tulee noilla kynsillä :)

   Poista

Kiitos kommentista!
PS. You can also comment in English.