Pohjatyöt kuntoon Urban Decay silmämeikin pohjustusvoiteella

En tiedä kaipaako tämä tuote kovin paljon esittelyä - niin paljon sitä on hehkutettu kauneusblogeissa kaikkialla maailmassa. Mutta esittelen...

En tiedä kaipaako tämä tuote kovin paljon esittelyä - niin paljon sitä on hehkutettu kauneusblogeissa kaikkialla maailmassa. Mutta esittelen sen nyt kuitenkin :) Kyseessä on siis huippumaineen saavuttanut silmämeikin pohjustusaine Urban Decay Eyeshadow Primer Potion.




Olen himoinnut UDEPP:tä odella kauan, enkä kyllä tajua miksi jahkailin, hullu minä. Nyt sain vihdoin kokeilla sitä itsekkin, kiitos yhteistyökumppanini pretty.fi:n. Jo ensimmäisellä kokeilukerralla tiesin, että tästä tulee päivittäinen luottotuotteeni. Nyt olen käyttänyt UDEPP:tä parin viikon ajan, eikä entiseen ole enää paluuta.

Aiemmin olen käyttänyt Lumenen pohjustajaa, mutta se ei vedä vertoja Urban Decaylle. Lumenen tuote oli parempi kuin ei mitään, mutta koska minulla on hyvin raskaat silmäluomet (myöskin rasvoittuvat sellaiset), meikkiä tahtoi aina kerääntyä luomivakoon. Onneksi nämä ajat ovat tosiaan nyt takana, luomivakooni ei nimittäin enää rullaudu meikkiä tai luomiväriä ollenkaan. UDEPP on todellakin kaikkien hehkutusten arvoinen <3 (Tähän väliin on pakko laittaa Happy Happy Joy Joy tanssivideo :D )

Karkkipäivä-blogista löytyy hyvä vertailukuva Urban Decayn kanssa ja ilman. Sannin kuva puhukoon puolestaan :)


Urban Decay pohjustusvoidetta saa pretty.fi:stä hintaan 34,90€. Tuubi on jättikokoa (professional size), 25 ml ja riittää varmasti tooooodella pitkään.


Plussat

+ Estää meikkivoidetta ja luomivärejä kerääntymästä luomivakoon! Tämä todellakin toimii raskailla luomilla, jeeee!
+ Tekee silmämeikistä pitkäkestoisen, meikit pysyy koko päivän hyvinä
+ Tuo luomivärien pigmentit paremmin esille eli saa luomivärit näyttämään intensiivisemmiltä
+ Helppo käyttää puristettavan tuubin ja pienen pään ansiosta
+ Hyvin pieni määrä riittää pohjustamaan molemmat silmäluomet, yksi putkilo saattaa siis kestää vuosia (tässä postauksessa esitelty putkilo on "professional size" 25ml eli suurempi kuin normaalikoko 11ml)
+ Levittyy hyvin
+ Kuivuu nopeasti
+ Muuttuu iholla lähes läpinäkyväksi, joten oman ihon värillä ei ole väliä
+ Ei haise
+ Kaunis tuubi ja korkki :)


Miinukset

En keksinyt mitään negatiivista tästä! :o



Käyttö

Urban Decay pohjustusainetta käytetään puhtaalle iholle. Pohjustusta levitetään ohuesti koko silmäluomelle ripsirajasta kulmakarvoihin asti, itse levitän sormen avulla. Hyvin pieni, suunnilleen nuppineulan pään kokoinen määrä riittää yhteen silmäluomeen. Aineen annetaan kuivua noin puoli minuuttia, jonka jälkeen voi levittää luomivärin tai muun meikin, jos ei käytä luomiväriä.



Yhteenvedon voin tiivistää yhteen sanaan: SUOSITTELEN. Löytyykö muita UDEPP faneja? :)


Postaus sisältää mainoslinkkejä.

Seuraa blogiani Bloglovinin avulla

Katso myös

13 kommenttia

  1. Mulla on UDPP käytössä ollut jo varmaan kohta kaksi vuotta. Tykkäilen muuten, mutta mikäli meikin pitää kestää 12h+, niin myös tämän pohjustajan kanssa meikki alkaa aavistuksen kerääntyä luomivakoon varsinkin sisänurkasta. Ei paljoa, mutta niin että huomaan sen ja se häiritsee. Näin ollen aionkin seuraavaksi kokeilla NARSin superrasvoittuville luomille tarkoitettua pohjustajaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ahaa, tuosta NARSista en olekaan kuullut aiemmin. Jospa se olisi sitten parempi sinun luomille! Itselleni ainakin tällä hetkellä tuntuu riittävän UDPP, täytyy katsoa miten kesähelteet vaikuttavat asiaan vai vaikuttavatko :)

      Poista
  2. Ollut pitkään ostoslistalla! Yritän kulutella ensin vanhat pohjustajat ennenkuin ostan tämän.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos sulla on yhtään ongelmia nykyisten pohjustajien kanssa, niin en suosittele odottamaan :) Säästyy meinaan hermot moneen kertaan kun tuota käyttää :D

      Poista
  3. Tykkään UDPP:stä, mutta mulla on niin rasvoittuvat luomet, ettei se pidä silmämeikkiä nättinä 4h pidempää :P Joka on aika lyhyt aika, jos miettii et koulu-/työpäiväkin on helposti 8h töitä ja matkustusajat päälle! Haluisin kokeilla NARSin pohjustajaa seuraavaks, kun se pitää rasvoittumisen kuulemma paremmin aisoissa. Siihen menee tosin vielä pari vuotta, kun UDPP on niin riittoisaa! :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itselläni UDPP kestää tosi hyvin työpäivän ajan, mutta mulla ei ehkä ole sitten ihan niin rasvoittuvat luomet? Lueskelin hieman NARSista ja se vaikuttaa hyvältä, mutta kuulemma sekään ei estä kokonaan luomivakoon kerääntymistä kaikilla :/ Hygienian kannalta suosin enemmän tuubia kuin applikaattoria, NARSsissa on siis sellainen huulikiiltomainen applikaattoritikku.

      Poista
  4. Mua tuo kans ehkä kiinnostaisi, sillä pitkän työpäivän jälkeen luomiväri pakenee itelläkin vakoon (:D) Tosin mun mielestä tuo pakkaus/puteli on tosi ruma... Näyttää joltain lasten lelulta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha :D Itse taas tykkään tuosta putelista, mutta makunsa kullakin tietysti :D

      Poista
  5. Uusi pohjustaja ollu hankintalistalla ku vanha loppu viime viikolla...taidankin laittaa tämän tilaukseen :)

    VastaaPoista
  6. Itsekin tätä jahkaillut (en edes tiedä miksi, pitäis vaan ostaa nyt!) hankkivani jo pidempään!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo en tajua miks itekkin oon jahkaillut :D Olisi pitänyt hankkia jo vuosia sitten!

      Poista
  7. En ainakaan nykyään kyllä löydä ainuttakaan urban deacayn tuotetta pretty.fi stä.

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!
PS. You can also comment in English.