Color Club Fiesta Collection - Flamingo & Mamba

Color Clubilta on ilmestynyt Halo Hues kokoelman lisäksi pari muutakin kevät/kesä kokoelmaa, Fiesta ja Kaleidoscope . Tässä postaukses...Color Clubilta on ilmestynyt Halo Hues kokoelman lisäksi pari muutakin kevät/kesä kokoelmaa, Fiesta ja Kaleidoscope. Tässä postauksessa esittelen Fiesta kokoelmasta kaksi lakkaa - Flamingo ja Mamba.
Flamingo
Neon pinkki. Tästä tuli mieleen 80-luku ja barbit :D Aivan mahtava, räikeä pinkki. Kuvat eivät näytä kuinka räikeä lakka on oikeasti. 2 kerrosta riittää peittävään lopputulokseen. Lakka kuivuu hieman mattaiseksi, kuten neonlakat yleensäkin. Lakkaa oli hieman vaikea levittää, koostumus oli jotenkin paksua ja lakka meinasi raidoittua. Jos koostumus olisi parempi, tämä olisi varmasti yksi suosikkipinkeistäni.

Huom: Kuvat on otettu ilman päällyslakkaa. (Neonväri saa lakkojen reunat kynsinauhojen luota näyttämään jotenkin hassuilta, ihan kuin kynnet leijuisivat ilmassa :) Toivottavasti ei häiritse liikaa.)
Mamba
Tummanpunainen creme. Ensimmäisen kuvan swatch-tikusta näkee parhaiten lakan oikean sävyn. Kahdessa muussa kuvassa sävy on hieman liian kirkkaan punainen. 1 - 2 kerrosta riittää peittävään lopputulokseen. Samoin kuin Flamingo, oli tämäkin lakka hieman vaikea levittää.

Huom: Kuvat on otettu ilman päällyslakkaa.

Tuotteet on saatu CesarsShopista esittelyä varten. Lakkojen hinta on 9,66 € / kpl.

Katso myös

12 kommenttia

 1. Oii pakko saada toi pinkki!

  VastaaPoista
 2. Nämä kokoelmat on kyllä tylsyyden multihuipentuma ja jos vielä laadussa on toivomisen varaa, niin jäävät varmasti ostamatta:/

  Btw, sulla on todella kaunis kynsien malli ja pituus ja kuvat ovat jälleen ilo silmälle:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, oli aika pettymys noiden lakkojen koostumus, harmi :/ Nämä oli muuten mun ensimmäisen CC cremet, en tiedä millainen laatu CC cremeillä yleensä sitten on. Mutta jos noita vertaa esim. OPIin, niin ihan eri luokkaa levittyvyyden osalta ainakin.

   Voi että, ihana kuulla <3 Kiitos Sissi! :) Oon itekkin nyt tykästynyt tähän kynsimalliin ja pituuskin on aika hyvä, en usko että kasvatan näitä kovin pitkäksi vähään aikaan. Hassua, kun katsoo aiempia kuvia, niin tulee olo, että kynnet ovat olleet liiankin pitkät :o

   Poista
 3. aivan ihana toi pinkki :3

  VastaaPoista
 4. Toi flamingo on ihan täydellinen!!

  VastaaPoista
 5. Noi näyttää sun kynsillä niiiin täydellisiltä! ♥.♥

  Mä saatan nyt ehkä kääntyä tähän kynsien muotoon sulla ennemmin kuin tuohon ovaaliin. (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos <3 Kiva, jos säkin kallistut enemmän tasakärkisen mallin puoleen :) Itselleni on käynyt samoin :)

   Poista
 6. ihana toi pinkki ♥♥♥♥

  VastaaPoista
 7. Tuo pinkki on kyllä ihan nätti, mutta ei yhtään minun tyyliä, joten taitaa kuitenkin jäädä hankkimatta. Olen samaa mieltä kuin Sissi, jotenkin aika tylsä ja mitäänsanomaton kokoelma.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo samaa mieltä kokoelmasta, olisivat voineet keksiä jotain erikoisempaa todellakin. Tuo pinkki on ihanan kesäinen sävy, mutta tosiaan se koostumus tiputti pisteitä reippaasti.

   Poista
 8. Oioi, pakko hankkia toi pinkki lakka! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!
PS. You can also comment in English.