W7 Suede Effect Collection

W7 Suede Effect -kokoelma on rantautunut Mimaxiin. Kynsilakat ovat mattalakkoja, joissa on shimmeriä! Kyllä, mattaa ja kimaltelevaa <...W7 Suede Effect -kokoelma on rantautunut Mimaxiin. Kynsilakat ovat mattalakkoja, joissa on shimmeriä! Kyllä, mattaa ja kimaltelevaa <3

Kokoelmaan kuuluu kuusi lakkaa: Night Suede, Silver Suede, Golden Suede, Pink Suede, Mauve Suede ja Aqua Suede.
Kaikissa Suede Effect -lakoissa on samanlainen koostumus: lakkoja on helppo levittää, ne kuivuvat supernopeasti mattapinnaksi ja peittävät 2 kerroksella. Jos lakkaa tulee kerralla liikaa siveltimeen, lakka saattaa raidoittua hieman. Kannattaa siis ottaa maltilla lakkaa. Jokaisessa pullossa suositellaan ravistamaan pulloa ennen käyttöä.
Käänsin tikut toisinpäin, että näkee millainen ihana ja kiiltävä glitteriefekti lakkoihin tulee, jos niihin laittaa päällyslakkaa! Alla kuva käännetyistä tikuista.


Päällyslakan kanssa eli kiiltävä pintaIlman päällyslakkaa eli mattapintaTutkitaanpas sitten jokaista lakkaa tarkemmin.

Night Suede on tumma hiilenharmaa mattalakka, jossa on hopeaa shimmeriä. Todella kaunis lakka, ja luulenpa, että tämä tulee olemaan kovassa käytössä :) Night Suede nimittäin sopii erittäin monen lakan seuraksi koriteluissa. Peittää 2 kerroksella ja kuivuu erittäin nopeasti.

Silver Suede on hopea mattalakka, jossa on hopeaa shimmeriä. Peittää 2 kerroksella ja kuivuu erittäin nopeasti.

Golden Suede on rusehtava/pronssinen mattalakka, jossa on hopeaa shimmeriä. Lakka ei ole kultaista nähnytkään, mutta sävy on silti ainakin minun makuuni :) Tykkään juuri tällaisista suklkaansävyisistä lakoista tosi paljon. Peittää 2 kerroksella ja kuivuu erittäin nopeasti.

Pink Suede on tumma pinkki, hieman roosahtava mattalakka, jossa on hopeaa shimmeriä. Jossain valossa katsottuna näyttäisi, kuin seassa olisi myös hieman kultaista shimmeriä. Todella kaunis lakka. Peittää 2 kerroksella ja kuivuu erittäin nopeasti.

Mauve Suede on violetti mattalakka, jossa on hopeaa shimmeriä. Tämä on siis violetin värinen, eikä malvanvärinen, kuten nimestä voisi päätellä. Erittäin kaunis tämäkin mielestäni. Peittää 2 kerroksella ja kuivuu erittäin nopeasti.

Aqua Suede on turkoosin sininen mattalakka, jossa on hopeaa shimmeriä. Ihastuin Aqua Sueden upeaan sävyyn. Tästä tulee mieleen merenalainen maailma ja merenneidot tai jotain sinnepäin :)  Peittää 2 kerroksella ja kuivuu erittäin nopeasti.Olin todella positiivisesti yllättynyt tästä kokoelmasta. Hinta-laatu-suhde on todellakin kohdillaan. Nämä olivat ensimmäiset W7-lakkani, ja Suede Effect kokoelman perusteella ainakin voin sanoa, että haluaisin päästä kokeilemaan muitakin W7-lakkoja. Nuo pullothan on muuten samanlaiset kuin OPI:lla, mutta sivellin on hieman pienempi.

Onko teillä kokemuksia W7-lakoista? Entä mitä piditte tästä mattalakkakokoelmasta?

Tuotteet on saatu Mimaxista esittelyä varten. Lakkojen hinta on 4,99 € / kpl.

Katso myös

13 kommenttia

 1. Tosi kauniita lakkoja varsinkin päällyslakan kanssa. :)

  VastaaPoista
 2. Olen ajatellut tilata näitä itselleni, esittelyt tulivat siis juuri sopivaan aikaan! Tykkään tosi paljon sun kuvista ja noista teksteistä ja eri fonteista kuvissa, näet selvästi vaivaa niiden eteen! Ihania lakkoja ja juuri sopivia kun on kiire ja pitää saada jotain kivaa kynsille nopeasti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sehän sattui sopivasti :) Nuo ovat todellakin kiireisten hetkien pelastus!

   Oi, onpa mukava kuulla, että tykkäät kuvistani! Kiitos <3 Kyllähän niihin aikaa menee, mutta tykkään tuosta hommasta niin paljon, että mielelläni sitä teen :) Kuvat ovat kuitenkin osa harrastustani :)

   Poista
 3. Onneksi nämä ovat niin halpoja niin voin pistää koko satsin tulemaan MiMaxista. :D Rakkautta ensisilmäyksellä! <3

  VastaaPoista
 4. Tosi ihania lakkoja! On pari w7 cracklea tullut joskus hankitttua ja voisin mielelläni muitakin w7:n lakkoja kokeilla, mutta vielä en ole saanut käsiini. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ahaa, itse en ole niitä w7 crackleja kokeillut :) Muutama glitterlakka kyllä himottaisi tällä hetkellä :)

   Poista
 5. Niinhän siinä sitten kuitenkin kävi, vaikka aluksi ei pitänyt himoita kun näistä ehkä yhtä tai kahta niin neljä kotiutui kun kävin Keskisellä! :D Karkas mopo niin sanotusti käsistä. Mustan ja harmaan jätin hyllyyn, ne kun ei ihan mun värejä ole muutoinkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se mopo saa välillä karata :D Ja ei nuo onneksi kamalan kalliita lakkoja ole :)

   Poista

Kiitos kommentista!
PS. You can also comment in English.