Wärikkäät Wappukynnet & asiaa rehellisyydestä

Tähän alkuun haluaisin hieman selventää yhtä asiaa. Eräs lukija kommentoi yhteen tuote-esittelypostaukseen, että " ei oikeen enää tiedä...

Tähän alkuun haluaisin hieman selventää yhtä asiaa. Eräs lukija kommentoi yhteen tuote-esittelypostaukseen, että "ei oikeen enää tiedä onko tuote oikeasti hyvä vai ei, vai onko se vain sen takia hyvä, että se on saatu jostain ja sitä pitää mainostaa."

Tästä minulla heräsi ikävä tunne, että sanoihini ei luoteta ja mietin, onko monikin teistä lukijoista tuota mieltä? :/ Tässä blogissa esittelypostaukset eivät ole mainoksia, vaan omia rehellisiä mielipiteitäni tuotteista. Kukaan sponsoreistani ei ole edes pyytänyt kaunistelemaan asioita, ja jos pyytäisi, en siihen suostuisi. Periaatteeni on, etten kaunistele asioita sen takia, että saan ne jostain testattavaksi. Ei ole mitään järkeä puhua pötyä, kun jostain se totuus kuitenkin tulisi ilmi - joko toisista blogeista tai sitten lukijoiden itsensä toteamana. Olen esimerkiksi useissa lakkaesittelyissä kertonut lakkojen huonoista koostumuksista, tai että tuote on ollut minulle pettymys jne.

Jos kehun joitakin tuotteita, niin teen sen siksi, että olen oikeasti sitä mieltä. Usein käy niin, että yllätyn todella positiivisesti jostain tuotteesta, ja tuppaan innostuksissani kehumaan sitä kaikilla eri ihana-sanan synonyymeillä, mutta se vain kuuluu luonteeseeni ja tietysti siihen, että olen kynsifriikki, joka innostuu kimaltelevista glittereistä tms.

On totta, että viimeaikoina esittelypostauksia on ollut enemmän kuin muita postauksia, ja itseänikin on välillä vähän harmittanut, ettei ole ollut aikaa tai energiaa tehdä esim koristeluita kynsilleni. Uusia juttuja on kuitenkin tosi kiva testata ja tykkään ottaa kuvia niistä, enhän muuten sitä tekisi. Samalla myös te lukijat saatte vinkkejä ja tietoa tuotteista, monet teistä lukijoista ovatkin toivoneet paljon tällaisia esittelyitä.

Vielä siitä, että saan tuotteet "ilmaiseksi". Näinhän ei periaatteessa ole, koska käytän paljon vapaa-aikaani postausten tekemiseen. Jos miettii tuotteen arvoa verrattuna postauksen tekemiseen kulutettuun aikaan, jään kyllä reippaasti miinuksen puolelle. Tuote pitää testata tai kynnet pitää lakata, otan kuvat, käyn kuvat läpi, muokkaan kuvia mm. lisäämällä vesileimat ja muut mahdolliset tekstit/grafiikat sekä lopuksi vielä kirjoitan tekstit postaukseen.

Toivottavasti tämä selvensi asioita. Kertokaahan mitä mieltä itse olette tästä. Sain yhdeltä bloggaaja-ystävältäni hyvän vinkin aihetta koskien, ja ajattelin toteuttaa sen, eli laitan tästä lähtien esittelypostauksiin erillisen maininnan, jossa kerron antavani tuotteista aina rehellisen mielipiteeni. Jospa sekin auttaisi hieman asiaa.

--

Mutta siirrytään sitten iloisempiin asioihin, tein nimittäin Wappukynnet! Värikästä piti saada, joten käytin kirkkaita, erivärisiä lakkoja.

Edit: Unohdin mainita, mistä sain inspiraation kynsiin, eli täältä ja täältä. Ajatus oli kylläkin päässä jo aiemmin, mutta lopullinen tulos syntyi kaiken yhdistelmänä eli omien ideoiden ja noiden inspiraatiolähteiden avulla :)

Tein kynnet näin: aluslakka - ranskislakka/koko kynsi - pallot dotting toolilla. That's it. Helppoa ja kivan näköistä. Nimettömät lakkasin kokonaan ja muut kynnet tein ranskalaisella manikyyrillä.

Osa lakoista on China Glazen tekstuurilakkoja, mikä teki mielestäni kivan efektin noihin. Toki voisi käyttää vain normilakkojakin. Keltainen ja pinkki ovat uusia tulokkaita Nailsupplies-tilauksestani, jonka kuvan julkaisin eilen blogin Facebook-sivuilla.
En tehnyt samanlaisia kynsiä molempiin käsiin, vaan vaihtelin hieman värejä.

Tuotteet, joita käytin:
 • Essie - Sugar Daddy (ranskislakka) | Sokos
 • China Glaze - Escaping Reality (pinkki creme) | Nailsupplies
 • China Glaze - Happy Go Lucky (keltainen creme) | Nailsupplies
 • China Glaze - Unrefined (vaaleanpunainen texture) | Mimax (saatu)
 • China Glaze - Toe-Tally Textured (oranssi texture) | Mimax (saatu)
 • China Glaze - In The Rough (lime texture) | Mimax (saatu)
 • Sally Hansen Insta-Dri pikakuivattaja | ebay
 • dotting tool pallojen tekemiseenPS. Puhalsin kuvausrekvisiitaksi ilmapalloja <3 Tai no tuo pumppuvekotin puhalsi ne mun puolesta :) Jos multa kysyttäisiin, niin vappu olisi joka päivä! Tai sitten muuten vaan joka päivä olisi ilmapallopäivä. Sekavaa tekstiä. Sallittakoon se näin Wappun alla.

En varmaan postaile huomenna, joten toivotan nyt oikein hauskaa ja railakasta Wappua kaikille!

Katso myös

45 kommenttia

 1. Tuo on kyllä ikävä ilmiö, että heti epäillään :/ Sun kohdalla oon tykännyt nimeonomaan siitä, että sanot juuri sen mitä mieltä jostain lakasta olet ja et todella ole kaikkia aina kehunut. Arvostelunhan pitää olla rehellinen - se on myös etu sille yhteistyökumppanille, niin tietää, ettei ota sit ihan niitä kököimpiä tuotteita jatkossa myyntiin, jos ovat tosi huonoja ;)

  Toivottavasti oli siis vain yksittäinen tapaus tämä kommentoija, joka epäili rehellisyyttä ja luottamusta! Itselle tuollainen ei ole siis tosiaan edes käynyt mielessä just siks, kun et ole aina ollut ylistävä kaikkien lakkojen suhteen.

  Ja itse asiaan: noi tekstuurilakat antoi hauskan ilmeen tälle lakkaukselle, todelliset vappukynnet! =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kaisa <3 Olipa hyvä kuulla, että olet tuota mieltä. Ja tuo on muuten ihan totta, että rehellisyys on etu myös yhteistyökumppanille.

   Kiva, että sunkin mielestä nuo tekstuurilakat sopivat noihin vappukynsiin :)

   Poista
 2. Ihanat vappukynnet! Tykkään niin tekstuurilakoista, nuo pallot onkin hauska idea :D Ilmapalloista en taas tykkää, mä pelkään niitä ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) Ai sä pelkäät ilmapalloja :D Niin no jos sitä poksahdusääntä miettii, niin sitä mäkin pelkään :D Mutta muuten tykkään <3

   Poista
 3. Ensinnäkin; I-H-A-N-A-T kynnet! Olet vaan niin taitava :)

  Toiseksi; Miusta on kiva, kun joku bloggaaja saa tuotteita testattavaksi, näkee vaivaa (koska ne lakat pitää poistaakin), esittelee ne rehellisesti eli kertoo mielipiteensä kaunistelematta, näkee todella paljon vaivaa ulkoasussa, laatu on aina hyvää kuvissa.

  Tylsää olisi se, jos bloggaajat saisivat testiin samoja kokoelmia jne. ja sitten saisi lukea kymmenistä blogeista yksistä ja samoista asioista. En ole törmännyt yhteenkään suomalaiseen blogiin (jota siis luen)joka olisi tehnyt esim. Fergie-kokoelman lakoista postauksen. Essien lakoista taisi ainakin 5-6 bloggaajaa tehdä postauksen.

  Kiitos, kun jaksat nähdä vaivaa ja käyttää aikaasi ilahduttaaksesi meitä lukijoita, jotka voivat sitten tehdä ostopäätöksiä <3

  Terveisin; taisin tilata muutaman Fergie- lakan tänään Prettyltä ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mimosa <3 Ihana kuulla sun mielipide asiasta. Ja olen kyllä ihan samaa mieltä, eli musta on kans kiva kun bloggaajat saa tuotteita testattavaksi ja niistä sitten voi tehdä ne omat ostopäätökset.

   Hih, vai meni Fergiet tilaukseen :) Kokoelmassa on kyllä helmiä joukossa! Ootan taas innolla sun postauksia lakoista :) Ja videoita myös, sun videoita on aina niin kiva katsella! Kiitos myös itsellesi kun jaksat nähdä vaivaa <3

   Poista
 4. Tosi kauniit vappukynnet; tykkään!!

  Ja hyvää asiaa muutenkin, minusta oli ihan kiva kuulla mielipiteitäsi tuosta tuotetestauksesta ja rehellisyydestä näin suoraan. Toki olen itsekin miettinyt välillä arvostelujen aitoutta sellaisissa blogeissa, joissa ilmaistuotteita on saatu, eli en nyt tarkoita pelkästään sinun blogiasi. Välillä tuntuu että jotain osa-aluetta saatetaan jättää jopa arvostelematta eli ei uskalleta sanoa suoraan huonoja puolia mutta tuodaan esille vain ne hyvät. Mutta se on hienoa että olet itse ollut arvioissasi rehti lukijoille! :)

  Musta sitä ei ole kuitenkaan tarpeellista kieltää etteikö tuotteita olisi saatu kirjaimellisesti ilmaiseksi, eikä blogiin käytettävää aikaa ilmaistuotteen parissa voi mielestäni nimittää työksi... Jostain syystä mä näen asian näin että bloggaaja bloggaa siksi koska on alunperin halunnut viettää vapaa-aikaansa blogia tehden, ja blogin mahdollisen suosion myötä sponsorit vain alkavat "lahjoa" bloggaajaa päästäkseen näyttäytymään tämän blogissa. Jos bloggaajan alkuperäinen ilo häviää tämän yhteistyön myötä ja tuote-esittelystä tuleekin "työtä" niin sen kyllä huomaa postausten tunnelmasta että pursuuako ne luonnollisesti vai pakottamalla. Tämä postaus nyt ainakin pursusi hyvinkin luonnollisesti. :)

  Mä kyllä oon tykännyt seurata sun blogia; kivoja kynsiä ja tuote-esittelyjä. Toivottavasti rehellisiä mielipiteitä ropisee jatkossakin. :D

  Kivaa Vappua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Säätit multa kirjoittamisen vaivan sillä olen täsmälleen samaa mieltä:) Olen ollut sitä mieltä, että täällä on kerrottu rehellisesti mielipide, mutta samaa ei voi sanoa kaikista blogeista. Tai sitten ei kerrota mitään, postataan vaan lakka ja heitellään linkkejä valmistajan/maahantuojan/jälleenmyyjän sivuille. Voiko tylsempää enää olla? Tässä blogissa ulkoasu hivelee silmiä ja swatchejakin kyllä katselee mielellään.

   Kynnet on tosi ihanat, tykkään tekstuurilakkojen käytöstä palloissa. Eipä tullut mieleen, että niistä saa ihan uutta ulottuvuutta noin:)

   Wappua kaikille!

   Poista
  2. E-S kyllä kirjoitti omankin mielipiteeni aika hienosti. Ilmaisia tuotteitahan ne on, ja jos ne alkaa nähdä työnä, on idea ehkä vähän hakusessa. Tosin sinun kohdalla on pakko sanoa, että esittelypostaukset on tehty vaivaa nähden ja perusteellisesti.

   Poista
  3. Kiitos tytöt kommenteistanne! <3 On helpottavaa kuulla, että löytyy myös niitäkin, jotka ovat tuota mieltä. Jotenkin en vaan näe mitään järkeä siinä, että tuotteista kerrottaisiin valheellisesti. Ei se hyödytä ketään. Ja tuo mitä Sissi mainitsi, että postataan vain lakka ja linkkejä, niin eipä sekään oikein ketään hyödytä. Tai no näkyvyyttähän se sponsori siinä tietysti saa, mutta jos tuotteesta ei kerro mitään sen kummemmin, niin on aika köyhää kyllä.

   Sitten tuosta ilmaistuoteasiasta, niin itsekään en sitä työnä näe, ja jos sen myötä häviää into pitää blogia, niin se on huonompi homma. Täytyy vain tietää ne omat rajansa ja tehdä sitä, mikä tuntuu hyvältä ja mukavalta. E-S sanoikin hyvin, että sen kyllä huomaa postausten tunnelmasta. Sen tietysti myönnän, että joskus voi hieman puuduttaa, kun aikaa menee kynsien kuvaamiseen ja kaikkeen muuhun, mutta yhtälailla mua välillä puuduttaa, kun teen ihan omia kynsikoristeluita tai muita postauksia, jotka eivät siis liity yhteistyökumppaneihin :) Uskoisin, että ainakin Sissi voi yhtyä tähän, tai ainakin liittyen vesimarmorointiin vai mitä :D

   Poista
  4. Haha, osui ja upposi :D

   Poista
 5. Ihanat vappukynnet! Hyvä idea käyttää noita tekstuurilakkoja niihin :) En meinaan yhtään ole innostunut noista suihkutetun vaahtomuovin näköisistä lakoista, mutta näissä kynsissä ne on paljon paremmat kuin perus cremet olisi samoissa väreissä :)

  Liekö sitten tuo, että pitää kommentoida tuolleen, johtuisi kateellisuudesta. Kyllähän se niin menee luonnostaan, että kaikki maksamatta saatu tavara aiheuttaa aina eripuraa :D Kuten aina huomaa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Ja hih, suihkutettua vaahtomuovia :DD Vielä sä joku päivä niistä innostut! :D

   Juu, varmasti sitäkin joillakin.. :) Eikä sitä voi estää, ihmisiä kun on joka lähtöön ja kaikki eivät osaa nähdä sitä esim. hyötynä heidän omiin ostopäätöksiin, vaan kateellisuutena.

   Poista
  2. Joo vaahtomuovina mä näen ne :D Jos muistat vielä, niin joku kerta sanoin mulle etten ole vielä ihastunut lineaarisiin holoihin, koska en ole oikeaa sellaista kokeillut. Siitä rohkaistuneena mulle kotiutui Angel Kiss ja tykkään siitä :)

   Ja nyt vielä toinen juttu, kun mieleen tulee. Ostit joku aika sitten Skopunktenista ne sellaiset kiilakorkoiset tennarin näköiset...Ostin kanssa ne ja meni viikossa rikki :O Pohja kaivautui täyteen pikkukiviä! Mitä sun kengille kuuluu?

   Poista
  3. No niin! :) Eikö ookkin ihan erilaista katsella hololakkaa omilla kynsillä kuin netistä, vai? :)

   Ompas outoa noitten sun kenkien kans! Mulla ne on pysyneet tosi hyvinä, vaikka oon käyttänyt niitä paljon. Ei kiven kiveä pohjissa! Pitäiskö sun viedä ne takas sinne liikkeeseen, kuulostaa että niissä on joku valmistusvirhe. Ostitko siis ihan täysin samat kuin mulla, valkoinen pohja?

   Poista
  4. En mä tiedä voinko edes viedä niitä takas, kun ei tietenkään enää ole kuittia ja siitä ostamisesta on jo kohtuullisen kauan, vaikka nyt vasta oon pari viikkoa sitten saanut ne käyttöön :/ Ja siis ihan ne samat ne on. Mulla meni molemmat kannat täyteen kiviä ja toiseen niin pahasti että korko helskyy nyt kuin helistin pohjan näkee oikein lerpattavan omituisesti siitä rikki menneestä kohdasta.

   Poista
  5. No voi että, onpa kurja juttu :( Tosi kummallista, että on noin pahaan kuntoon menneet :/

   Poista
 6. Todella ihanat kynnet! <3 jos olisi rahaa, haluaisin ehdottomasti nuita tekstuurilakkoja :D

  Olen aina pitänyt arvostelujasi rehellisinä mielipiteinäsi juuri sen vuoksi, että välillä arvosteluissa on myös negativista palautetta!

  VastaaPoista
 7. Oi ihanat kynnet! Tuo tekstuurilakka sopii mainiosti noihin. :)

  Komppaan Lunaliita täysin tuossa, että tuollainen kommentointi johtuu vain ja ainoastaan kateudesta. Mun mielestä on tosi ihana, että jaksat tehdä tuollaisia esittelypostauksia uusista lakkakokoelmista. Oon jo monesti saanut apua täältä sun blogista uusien lakkojen osteluun. Sä kun teet niistä postauksista niin herkullisia, että tekisi mieli ostaa kaikki lakat mitä esittelet. ;)

  Hauskaa vappua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Inkku! <3 On hyvä kuulla, että olet tuota mieltä ja että oot saanut monesti apua blogistani :) Hauskaa Wappua!

   Poista
 8. Oi, aivan ihanan raikkaat ja räväkät! Nuo tekstuurilakat elävöittää kyllä vielä entisestään (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Tekstuurilakoilla saa tosiaan kivaa elävyyttä kynsiin :)

   Poista
 9. Kateellisten panettelua tuollainen kommentointi, koska itse oon ainakin kiinnittäny huomiota kun oot rehellisesti sanonu esim. jonkun lakan koostumuksen tai värin olleen huono tai kuviteltua erilaisempi. Älä välitä, oot ihana! C:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Elina <3 Ja ite oot ihana! :)

   Poista
 10. Upeat kynnet! WAU :)


  http://katerinaalezandra.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 11. Vau!!! Aivan hirmu ihanat kynnet!! Pakko kokeilla itsekkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Kannattaa ihmeessä kokeilla, oli kivaa ja helppoa :)

   Poista
 12. Oi, tosi hienot! Ja ihan oikeesti, ihmiset jotka ei usko, että se on sun oma mielipide, voi mennä roskiin :)

  VastaaPoista
 13. Tosi pirteet kynnet. :)

  VastaaPoista
 14. Mä vain innostun esittelypostauksista aina entistä enemmän, koska on kätevää että joku muu testaa lakat puolestasi ja voit sitten sen perusteella miettiä, ostatko lakan vai et. Olisi tosi kiva, jos tekisit sellaisen ohjeistuksen vesimarmoroinnista vaihe vaiheelta :) itsellä ei nimittäin se asia yksinkertaisesti onnistu ! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että olet tuota mieltä! :) Itse olen aivan samaa mieltä, tykkään hirmusti katsella muiden tekemiä esittelypostauksia. Eihän sitä viitsisi sikaa säkissä ostaa, tai no useimmitten ei ainakaan :)

   Olen tehnyt jo aiemmin vesimarmoroinnista tutoriaalin :) Se löytyy täältä: http://zigiztyle.blogspot.fi/2012/06/my-first-water-marble-nails-tutorial.html Toivottavasti siitä on apua!

   Poista
 15. Ihanat kynnet! Tosi wappuiset:D Mulla ois kyllä kysymyskin, että kun oot vissiin MiMaxin kans yhteistyössä, niin kysyitkö ite sitä ja lähetitkö jotain hakemusta tms? Tai paljon sulla oli esim. lukijoita silloin, että kattoko ne sen mukaan? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Kyllä mä sillon aikoinaan ihan itse kysyin heiltä sähköpostitse. En tiedä katsoivatko lukijoiden määrän mukaan.

   Poista
 16. Kuinka suloiset kynnet! Miun on pitänyt jo pitkään kysyä siulta neuvoa, että mikä olisi hyvä päällyslakka? Löytyykö niitä hyviä edullisesti?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia :) Tällä hetkellä mun suosikki on Inm Out the Door pikakuivattaja. En käytä ollenkaan tavallisia päällyslakkoja, koska ne kuivuvat niin hitaasti. Suosittelen siis pikakuivattajaa mieluummin. Myös Seche Vite ja Sally Hansen Insta-Dri ovat hyviä.

   Poista
 17. Ihan mieletömän ihanat ! <3

  VastaaPoista
 18. Minusta riippuu hyvin paljon bloggaajasta ja blogista, miten hyvin tuote-esittelyihin voi luottaa. Minusta on ihanaa, että kerrot joidenki tuotteiden olleen pettymyksiä, mutta kehut myös hyviä. Näinhän sen pitää mennnäkin.Joissakin blogeissa näin ei kuitekaan ole ja siksi osa lukijoista saattaa tuntea olonsa epävarmaksi, että uskoisiko vai ei. Täältä saa hyviä tuotevinkkejä ja osaa myös välttää hutiostoksia. Näet myös paljon vaivaa blogin eteen ja siksi on minusta oikeutettua, että saat testiin tuotteita. Hirveä himo noihin textuurilakkoihin, pakko varmaan tilata itselleen kesäksi joku :D

  VastaaPoista
 19. Aivan uskomattoman ihania lakkauksia koko blogi täynnä! jäin kyllä heti koukkuun tähän siun blogiin! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!
PS. You can also comment in English.