Color Club Kaleidoscope Collection - My 4 Picks

Esittelyvuorossa kolmas Color Clubin uutuuskokoelmista, Kaleidoscope . Kokoelmaan kuuluu kuusi lakkaa: Endless , Evolution , Bright Night , ...

Esittelyvuorossa kolmas Color Clubin uutuuskokoelmista, Kaleidoscope. Kokoelmaan kuuluu kuusi lakkaa: Endless, Evolution, Bright Night, Abyss, In Theory ja Pearl-Spective. Esittelen tässä postauksessa neljä ensiksi mainittua lakkaa.


Endless
Vaaleanpunainen pastelli creme. Tykkään kovasti tästä hempeästä sävystä, mutta valitettavasti lakkaa ei ollut kovin helppo levittää, vaan se meinasi raidoittua. Lakatessa kannattaa siis olla nopea, jotta tulos olisi tasainen. Koostumus oli paksuhkoa, ja 2 kerrosta riittää peittävään lopputulokseen. Endless on hieman vaaleampi ja hieman kylmemmän sävyinen kuin OPI Pink Friday.

Evolution
Vaalea turkoosi creme. Ei ole siis ihan vaaleansininen, vaan taittaa hieman vihreään. Todella kaunis väri, johon ihastuin ja turkoosi taitaakin olla yksi tämän kevään trendiväreistä :) Koostumus on aika samanlainen kuin Endless lakassa, parantamisen varaa siis olisi. 2 kerrosta riittää peittävään lopputulokseen.

Bright Night
Sininen creme, todellinen sinisten kuningatar. Tämä oli ehdottomasti kokoelman positiivisin yllättäjä! Rakastuin tähän ensisilmäyksellä, vaikken yleensä ole kovin sinisten lakkojen ystävä. Toisin kuin Endless ja Evolution, Bright Night levittyi todella hyvin ja peitti yhdellä kerroksella <3 Lakka kuivuu hieman mattaiseksi, mutta päällyslakalla saa tietysti kiiltävän pinnan mikäli haluaa.

Abyss
Merenvihreä creme. Nimi kuvaa kyllä hyvin lakan sävyä eli tuollainen vihreä, joka taittaa hieman siniseen. Abyss oli hyvin vaikeasti kuvattava lakka, ja jouduin muokkaamaan kuvaan värisävyä. En tiedä onko se vieläkään täysin oikea, riippuu myös paljon näytön värintoistosta. Postauksen toisessa kuvassa (missä lakat on kynsillä) värisävy on lähimpänä todellista. Abyss on koostumukseltaan myös todella hyvä ja peittävä, yksi kerros riittää peittämään kynnen ja lakka levittyi yhtä hyvin kuin Bright Night.
Tuotteet on saatu CesarsShopista esittelyä varten. Lakkojen hinta on 9,66 € / kpl.


PS. Huomasittehan aiemmat postaukset Color Clubin uusista kokoelmista, Halo Hues (darks) ja Fiesta.


Katso myös

14 kommenttia

 1. kyllä on ihania lakkoja! ♥

  VastaaPoista
 2. Endless näyttää minusta tosi nätiltä vaaleanpunaiselta. Mietin vaan, että kuinkahan lähellä se on Color Clubin Blushing Rosea, joka mulla jo on. Näyttävät swatcheissa niin samanlaisilta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla ei valitettavasti ole tuota CC lakkaa, niin en voi vertailla. Tosi kauniin värinenhän Endless tosiaan on :)

   Poista
 3. Haluun Bright Nightin!! Ää.

  VastaaPoista
 4. HALUAAAAN! Bright Night on rakkaus <3

  VastaaPoista
 5. Oih, evolution ja bright night on ihaniaaaa <3<3<3

  VastaaPoista
 6. Ihania sävyjä! :)

  VastaaPoista
 7. Voiko tuolla Endlesillä saada tasaista tulosta vai onko kauhean tappelun takana ? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä sillä varmaan tasaisen tuloksen saa, mutta voi olla, että hermoja hieman koettelee :) Jos sulla on lakan ohenninta, niin kannattaa laittaa sitä pari tippaa sekaan. Se voisi auttaa levittämisessä, koska lakka on tosiaan vähän paksuhkoa.

   Poista

Kiitos kommentista!
PS. You can also comment in English.