China Glaze Avant Garden Collection

Tänään esittelyvuoroon pääsee China Glaze Avant Garden  -kokoelma, joka on tämän vuoden kevätkokoelma. Teemana on puutarha, kukat ja rom...





Tänään esittelyvuoroon pääsee China Glaze Avant Garden -kokoelma, joka on tämän vuoden kevätkokoelma. Teemana on puutarha, kukat ja romantiikka <3 Oli pakko laittaa tähän englanninkielinen kuvaus, koska siinä on kuvailtu kokoelmaa niin kauniisti:

Spring is here and China Glaze is blossoming with vibrant color with its new collection, Avant Garden. The delectable palette flows between soft hues and vibrant pops of color, offering an unconventional bouquet of cheerful and vivid shades. Take a stroll down the China Glaze path, passing a babbling brook of light and bright blues, take in the view of the mossy green meadow and stop to enjoy the flowers of soft pink and white. Let the Avant Garden take you away to a playful, romantic field of color and innovation this Spring.





Avant Garden -kokoelmaan kuuluu 12 lakkaa. Kokoelma on jaettu kahteen osaan - Pastel Petals ja Blooming Brights. Kumpaankin settiin kuuluu 6 lakkaa, ja esittelen lakat osio kerrallaan. Ensin on vuorossa Pastel Petals, johon kuuluu nimensä mukaisesti pastellinsävyisiä lakkoja. Sen jälkeen esittelen Blooming Brights lakat, jotka ovat kirkkaampia ja värikkäämpiä.

*Huom. Testaan tuotteet aina itse ja kerron niistä rehellisen mielipiteeni.*



Avant Garden - Pastel Petals
Life Is Rosy, Pink-ie Promise, Tart-y For The Party, Fade Into Hue, Keep Kalm, Paint On ja Dandy Lyin' Around.




Life Is Rosy on tummahko, murrettu roosa creme. Tykkään tästä lakasta yllättävän paljon, vaikka aluksi en ajatellut että sävy olisi kummoinen! Hyvä koostumus, vaikka hieman paksuhko. Peittää 1 - 2 kerroksella.






Pink-ie Promise on murrettu vaaleanpunainen shimmer, joskaan tuo shimmer ei näy kovin selvästi. Paksuhko koostumus ja lakkaa on hieman vaikea levittää. Peittää 2 kerroksella. Väri on ihanan pastellinen, mutta koostumuksesta tulee kyllä hieman miinusta.






Tart-y For The Party on lila pastelli creme. Peittää 1 - 2 kerroksella. Paksuhko koostumus ja lakkaa on hieman vaikea levittää. Tai sitten en ole vain tottunut tällaisiin paksumpiin lakkoihin, luin nimittäin muutamista ulkomaisista blogeista, että TFTP:n koostumus olisi erinomainen. Vai voisikohan tuo mun yksilö olla maanantaikappale? Lakka on kyllä aivan ihanan värinen, mutta harmi kyllä levittyvyys ei ollut kaikkein parasta.






Fade Into Hue on murrettu sininen creme. Sävy on jotenkin sellainen hienostunut ja hillitty, ja tällaista minulta ei ennestään löydykään. Hyvä koostumus. Peittää 2 kerroksella.






Keep Kalm, Paint On on vaalea mintunvihreä shimmer. Jotenkin erikoinen sävy, tai sanoisinko mieluummin harvinainen sävy. Itse en ole ainakaan törmännyt aiemmin vastaavaan. Hyvä koostumus, vaikkakin hieman ohut. Peittää 2 kerroksella.






Dandy Lyin' Around on valkoinen shimmer. Paljon kauniimpi luonnossa kuin kuvissa. Mielestäni tämä ei sovi niinkään kevätkokoelmaan, vaan mieluummin talvikokoelmaan. Koostumus on paksuhko, muttei kovin peittävä. Peittävään lopputulokseen tarvitaan 3 kerrosta, mikä on minun mittapuulla liikaa, kärsimätön kun olen :) Tällaiset valkoiset shimmerit tarvitsevat yleensä sen 3 kerrosta, joten siinä mielessä tämä ei niistä eroa, harmi kyllä.



Siirrytään sitten toiseen puoliskoon.

Avant Garden - Blooming Brights
Budding Romance, Sunday Funday, Fancy Pants, Snap My Dragon, Passion For Petals ja Mimosa's Before Mani's.





Budding Romance on sammalenvihreä jelly-creme, ts. crelly. Hyvä koostumus, tosi helppo levittää ja hyvin kiiltävä pinta. Kuva on otettu ilman päällyslakkaa. Peittää 3 kerroksella, koska kyseessä on jellymäinen lakka, eikä täysi creme. Budding Romance on tosi ihanan värinen lakka, mutta jotenkin vaan miellän sen syksyyn enkä kevääseen. Sitten kuitenkin jos miettii tätä kokoelmaa, jonka teemana on puutarha, niin siihen se kuitenkin sopii :) Ehkä lisäksi olisi voinut olla jokin toinenkin vihreä lakka?




Sunday Funday on taivaansininen creme. Aivan ihana väri! <3 Oi tule jo kesä ja sininen taivas! Koostumus aika hyvä. Peittää 1 - 2 kerroksella (1 paksumpi kerros tai 1 ohut + 1 normaali).





Fancy Pants on violettiin taittava sininen, jossa on pinkkiä shimmeriä. Jotenkin tosi  ihana yhdistelmä tuon shimmerin kanssa, ei liikaa shimmeriä, vaan just sopivasti. Tosi hyvä koostumus ja helppo levittää. Peittää 2 kerroksella.





Snap My Dragon on hieman kylmään taittava punainen shimmer. Ihana koostumus ja helppo levittää. Peittää 1- 2 kerroksella. Laitoin etu- ja keskisormeen 1 kerroksen ja muihin 2 kerrosta.





Passion For Petals on punapinkki creme. Hyvä koostumus, levittyy hyvin ja tosi kiiltävä pinta. Peittää 2 kerroksella.




Mimosa's Before Mani's on persikkainen/korallinen shimmer. Shimmer hädin tuskin näkyy, mutta kyllä sitä siellä on :) Hyvä koostumus, joskin ensimmäisellä ohuella kerroksella tuli hieman kaljuja kohtia. Peittää 2 kerroksella.




Noin, siinä oli Avant Garden kokoelma! Täytyy sanoa, että yllätyin positiivisesti, koska aiemmin olin ajatellut, ettei mikään noista lakoista niin kiinnosta. Nyt lakkoja kokeiltuani tykkäänkin monesta tämän kokoelman lakasta, mutta pettymyksiäkin joukossa oli.

Tuotteet on saatu yhteistyön merkeissä Mimaxista esittelyä varten. Lakkojen hinta on 10,60 € / kpl.

*Huom. Testaan tuotteet aina itse ja kerron niistä rehellisen mielipiteeni.*


Katso myös

22 kommenttia

  1. Apua tästä kokoelmasta oon haaveillut kotiuttavani ainakin muutaman lakan! Pastelleja mulla ei juuri ole kuin Models ownilta ja mä en siitä merkistä enää juurikaan pidä voimakkaan hajun vuoksi. :D jospa näitä olis vielä kesällä tilattavissa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo nämä lakat ei kyllä haise onneksi! Nuo pastellit oli kyllä ihanan värisiä :) Toivottavasti niitä on vielä kesällä varastossa jäljellä :)

      Poista
  2. Oih, niin monta ja niiin ihanaa väriä!
    Mimosa's before mami's, Life is rosy ja keep calm paint on ♥

    VastaaPoista
  3. Just tässä sudin Mimosa's Before Mani's:ia kynsille! Keep Calm And Paint On houkuttelee myös aika paljon... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noni! :) Onko muuten sunkin Mimosa's Before Mani's lakan shimmer aika piilossa?

      Poista
  4. Nämä lakat <3 Kaikki on todella ihania!:)

    VastaaPoista
  5. Rakastan tota miten muokkaat sun kuvat, esteetikkoa miellyttää <3 Ja oon aivan rakastunut muutamaan noista lakoista, Fancy Pantsin kotiuttaisin heti jos saisin mahdollisuuden!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos, ihana kuulla että arvostat kuviani! <3

      Poista
  6. Miten sä pyydät jotain yhteistyökumppaniksi, vai pyytääkö joku sua, vai mitä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suurin osa on mennyt niin, että mua on pyydetty, mutta olen itsekkin ottanut yhteyttä pariin.

      Poista
  7. Itsehän ehkä saatoin tilata koko kokoelma, hups :O Pink-ie promisia ajattelin ohentaa ennen seuravaa käyttökertaa ja testata josko se auttaisi tuohon koostumukseen. Tart-y for the partyn kanssa mulla ei kyllä ollu mitään ongelmia, vaan lakka oli tosi helppoa käsitellä. Tosin tässä huomaa erilaiset mieltymyksetkin koostumusten suhteen :) Jotenkin itselle tämä kokoelma oli tosi mieluisa kokonaisuutena!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho hupsis :D Tuota ohentamista voisin kyllä itekkin kokeilla, kun en oo tottunut ihan tuollaiseen koostumukseen. Ja joo toki jokaisella on omat mieltymyksensä, ja varmasti sekin vaikuttaa, onko tottunut lakkailemaan tietynlaisilla lakoilla enemmän :) Mutta kokonaisuutena kyllä ihana kokoelma, tosi sellainen keväinen ja kukkainen :) <3

      Poista
  8. Ihanan värisiä! Itse tykkään tehdä kaikkia erikoisia lakkauksia kynsiin. :)

    http://katerinaalezandra.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  9. Kiitos aivan ihanasta blogistasi, kuvasi ovat ihan täydellisiä ja lakan sävyt toistuvat oikeanlaisina, niin hyvin onnistuneita kuvia, että niitä jää ihastelemaan pidemmäksi aikaa :)

    En aiemmin ollut tästä kokoelmasta niin innoissani, mutta ostoslistalle menee Fancy Pants ja Snap My Dragon, aivan liian upeita sävyjä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, kiitos todella paljon! <3 Sulle kävi sitten samalla tavalla kuin mulle :) Se on jännä miten joskus lakat ei niin innosta, mutta kun näkee sopivat kuvat, niin miten siinä sitten käy.. se on menoa sitten! :D

      Poista
  10. Voi hitsi, olin ajatellut, että en hanki yhtään lakkaa tästä kokoelmasta, mutta nyt on kyllä pakko pistää osa himotuslistalle. Ainoat lakat, joista en kokoelmassa tykkää on oliivinvihreä, mintunvihreä ja tuo persikkainen. Valkoinen näyttää ihan kivalta, mutta ei mitenkään erityisen ihanalta. Mutta kaikki muut on niin nätin värisiä. <3
    Tosi hyviä swatch-kuvia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :) Ja niin siinä usein käy, himotuslistalle menee vaan :D

      Poista
  11. Sunday funday, ah niin kauniin sävynen <3

    VastaaPoista
  12. Oi kuinka ihanan värisiä lakkoja ♥

    Tuli tässä muuten mieleeni; kun teet näitä esittelypostauksia, niin lakkaatko kynnet aina sillä esiteltävällä lakalla, otat sen pois ja lakkaat seuraavalla jne..? Eikö ole aika turhauttavaa ja aikaavievää lakata kynnet 12 kertaa putkeen? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu tottakai lakkaan kynnet aina jokaisella lakalla :) Kyllähän siinä aikaa menee, olen kuitenkin lakkaillut kynnet yleensä parin päivän aikana, eli en kaikkia kerralla :D Tai riippuu siis lakkojen määrästä, mutta esim tämä Avant Garden kokoelma tuli tehtyä muutaman päivän aikana.

      Poista

Kiitos kommentista!
PS. You can also comment in English.