Tikulla on väliä!

Niinhän siinä kävi, että munkin piti aloittaa tikkuprojekti , jota on aika monessa muussakin blogissa harrastettu. Eli tarkoitus olisi swatc...

Niinhän siinä kävi, että munkin piti aloittaa tikkuprojekti, jota on aika monessa muussakin blogissa harrastettu. Eli tarkoitus olisi swatchata jokainen omistamani kynsilakka kynsitikulle, jotta jatkossa olisi helpompaa pysyä kärryillä lakoista (sävyistä, nimistä ja lukumääristä).


Kuvassa viimeisin nailsupplies.us tilaus (julkaisin tämän kuvan jo aiemmin Facebookissa)
V-O: China Glaze: Something Sweet, Sweet Hook, Escaping Reality, Surreal Appeal, Happy Go Lucky, Lemon Fizz, Def Defying sekä Essie: Where's My Chauffeur ja Mint Candy Apple


Tikkuja on tullut lakkailtua sekä pöydän ääressä että sohvalla rahien päällä :D Tiedän, ettei tuo sohvaratkaisu ole kovin järkevä, mutta siinä voi samalla katsella telkkaria, niin on paljon viihtyisämpää :)




Projekti ei muuten lähtenyt käyntiin kovin hyvin. Tilasin ensimmäiset tikut alkutalvella ebaystä ja toimituksessa meni jotain pari kuukautta. Meni pitkään, ennen kuin sain edes avattua yhden paketin ja lakattua yhden tikun. No, sitten kun sen aika koitti tuossa kuukausi sitten, huomasin että tikkuhan sulaa!!! D: Muovi oli näköjään niin haperoa, että kynsilakka sulatti sen ja lakan pinta muuttui ihan röpelöiseksi :( Koitin kysellä Facebookissa Kynsikoristelut-ryhmästä apua, ja kävi ilmi, että nuo läpinäkyvät tikut tuppaavat sulamaan. Valkoiset tikut eivät sula, mutta en halunnut valkoisia tikkuja, kun ne eivät ole ihan valkoisia vaan sellaisia luonnonvalkoisia. Ja kyllä, tikulla on väliä! :D Onnekseni eräs ihana henkilö vinkkasi mulle sitten läpinäkyvistä tikuista, jotka hän oli tilannut buyincoins.comista! Tilasin niitä pari pakettia testiin, ja nehän eivät sulaneet!!! \o/




Tikku nro 1 on se parempi, kuten kuvasta voi huomata :) Tikku nro 2 on sulanut tuollaiseksi ällöksi röpelöksi. Projekti on vielä kesken, mutta koitan pikkuhiljaa saada tikkuja lakkailtua ja teen sitten postauksen, kun kaikki on käyty läpi.





Viime perjantaina ajeltiin lapsuudenystävien & Hannelen koirulin kanssa kotikonnuille ja vietettiin koko viikonloppu ihanasti yhdessä <3 Julkaisukelpoista materiaalia ei paljoa kertynyt, mutta tässä pari todella edustavaa kuvaa nyt kuitenkin :D Tosin nekin ihan hirmu huonolaatuisia, kääk. Sen siitä saa, kun yrittää hiprakassa napsia kuvia.

Koristelin illan aikana kolmen naikkosen kynnet ja niin se aika vaan vierähti, että omat kynnet jäi sitten kokonaan lakkaamatta :D Mutta ei haitannut, oli ihana väkertää toisille koristeluita ja baarissahan on muutenkin niin pimeää... OPIn Bond Girls lakat herättivät muuten ihastusta ja ihmetystä :)




Tässä on viime päivinä ollut aikamoista väsymystä havaittavissa ja olen ollut ilman kynsilakkaa koko viikon :o Jospa nyt viikonloppuna jaksaisi väkertää taas kynsiä. Tulossa on ainakin yksi esittelypostaus sitten kun saan sen valmiiksi!

Katso myös

18 kommenttia

  1. Kiitos tästä, sinne meni tilaus :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eipä kestä! :D Hyvä jos tästä oli apua :)

      Poista
  2. Kävipä sulla ensin huono tuuri tikkujen kanssa. Itse tilasin ebaysta läpinäkyviä tikkuja, mutta niiden kanssa ei onneksi ollut mitään ongelmia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ihan paska tuuri :D Hyvä, että sun tikut oli heti hyviä!

      Poista
  3. Tää postaus on niin Sigiä <3. :D

    VastaaPoista
  4. Ihana postaus. :)

    Mullakin on Mint Candy Apple.

    VastaaPoista
  5. http://www.ebay.com/itm/170645282817?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649

    Mie tilasin tuolta noita läpinäkyviä tikkuja, eikä sula. Aattelin jos tarviit lisää vaikka myöhemmin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos linkistä! Nuo tikut on varmaankin samoja eli buyincoins, kun kuvassakin on niitten logo :) Tilasin jo lisää tikkuja :)

      Poista
  6. Kiva postaus :) Montako kynsilakkaa omistat?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) En ole nyt laskenut, varmaankin liian monta :D

      Poista
  7. Tosi nättejä kynsiä oot tehnyt muillekin :) Ja ei ihan pieni homma taida olla tuo tikuille lakkaaminen ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :) Ja ei tosiaan ole pieni homma :D Saa nähdä saanko koskaan projektia valmiiksi :D

      Poista
  8. Tarvisin myös tikkuja, testasin tuota sun ostopaikkaa ja anto ostoskoriin postimaksuksi nolla, onks tää ihan totta? Kuinka nopeesti sait tikkusi? Kiitos tästä(kin) ihanasta postauksesta josta on iloa ja hyötyä monelle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu ilmaiset postikulut on :) Tikut tuli muistaakseni noin parissa viikossa. Eipä kestä, kiva jos voin olla avuksi! :)

      Poista
  9. Haha, näin sut tänään Koskarissa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, hullunkiilto silmissä kenkiä sovittelemassa vai :D

      Poista

Kiitos kommentista!
PS. You can also comment in English.