Seche Bright and Bold Collection

Tiesittekö, että Seche valmistaa myös värillisiä lakkoja? No nyt tiedätte :D Itse en ole aiemmin törmännyt Seche-lakkoihin Suomessa, mut...



Tiesittekö, että Seche valmistaa myös värillisiä lakkoja? No nyt tiedätte :D Itse en ole aiemmin törmännyt Seche-lakkoihin Suomessa, mutta nyt niitä saa CesarsShopista. Sainkin kunnian esitellä teille Seche Bright and Bold -kesäkokoelman, johon kuuluu kuusi lakkaa: Takes Chances, Not Easily Swept Away, Pretty Little Heartbreaker, Dives In Head First, Wild One ja Scorchin' Hot.

Kokoelmaa kuvaillaan tosi kivasti, tekstiin on nimittäin otettu mukaan jokaisen lakan nimi :)

"The summer is scorching hot! Be bright! Be bold! But also, be warned. The Seche woman takes chances and dives in head first. She will not easily be swept away during these temperatures...this pretty little heartbreaker has a wild side!"





Kerron lakkojen koostumuksista yhteisesti tässä, enkä erikseen kunkin lakan kohdalla, koska kaikissa on aikalailla samanlainen koostumus. Kaikki lakat ovat cremejä ja ne ovat runsaspigmenttisiä. Koostumus on hieman paksuhko ja kuivumisaika suht lyhyt, joten levittäminen voi olla hieman haastavaa. Tai sitten se on taas niin, etten itse ole tottunut käsittelemään tällaisia paksumpia cremejä :) Oli miten oli, lakat olisivat voineet olla hieman ohuempia minun makuuni.

Pigmenttiä lakoista kyllä löytyy, mutta itse ainakin lakkasin kaikki kynnet 2 kerroksella. Ne joilla on lyhyemmät kynnet, saattavat pärjätä yhdellä paksummalla kerroksella. Lakkasin kaikki kynnet lopuksi Seche pikakuivattajalla.





Siirrytäänpäs sitten tutkailemaan lakkoja yksitellen.


Takes Chances on tummanvioletti pastelli creme. Tätä oli hieman hankala kuvata, lakka on luonnossa hieman tummempi. Erittäin kaunis väri mun mielestä, olen tykästynyt jotenkin tosi paljon erilaisiin violetteihin pastellilakkoihin tänä keväänä :) 2 kerrosta peittää.





Not Easily Swept Away on lila pastelli creme. Aivan ihana sävy! <3 Muistuttaa China Glazen Sweet Hook lakkaa, mutta on aavistuksen tummempi ja sinertävämpi. 2 kerrosta peittää.




Pretty Little Heartbreaker (ihana nimi!) on vaaleanpunainen creme. Luulin, että minulta löytyisi jo tämän sävyinen lakka, mutta väärässä olin :D Ei löytynyt yhtään dupea, joten tällekin löytyy oma paikkansa pinkkien lakkojen kokoelmassani <3 Sävyltään Pretty Little Heartbreaker muistuttaa Essien Cascade Coolia, mutta PLH taittaa hieman lämpimämpään. 2 kerrosta peittää.




Dives In Head First on pinkki creme, joka taittaa lämpimään. Rakastan tämän sävyisiä lakkoja ja pari omistamaani lakkaa liippaakin läheltä, mutta dupeja ei taaskaan löytynyt :) 2 kerrosta peittää.




Wild One on tumma korallinsävyinen creme. Tämäkin on hieman tummempi luonnossa, mitä kuvassa. Tai no riippuu tietysti valaistuksesta :) Sopisi varmaan paremmin ruskettuneelle iholle kuin minun kalpeille nakkisormille :D 2 kerrosta peittää.




Scorchin' Hot on tulipunainen creme. Aivan upean värinen lakka, tulee mieleen Louboutin korkkarit <3 Saattaapi olla, että tämä on kaunein punaisista lakoistani. China Glaze Hey Sailor on pitänyt kärkisijaa, mutta Schorchin' Hot taitaa mennä nyt ykköseksi sävynsä puolesta. Koostumuksen puolesta taas Hey Sailor voittaa. Niin, ehkä se on sitten tasapeli noille :) 2 kerrosta peittää.



Kaikenkaikkiaan pidin Sechen Bright and Bold kokoelmasta. Siinä on todella ihania keväisiä ja kesäisiä sävyjä, mutta koostumuksen suhteen toivoisin kyllä parannusta. Lakkoihin voisi tietysti kokeille ohentajaa, mikä tekisi koostumuksesta hieman juoksevampaa. Mitäs te piditte Bright and Bold kokoelmasta? Entä onko teillä kokemuksia Seche-lakoista?


Seche Bright and Bold lakkoja saa tilattua CesarsShopista. Lakkojen hinta on 13 € / kpl.

*Tuotteet on saatu yhteistyön merkeissä esittelyä varten. Testaan tuotteet aina itse ja kerron niistä rehellisen mielipiteeni.*

Katso myös

31 kommenttia

  1. Sun blogista ei kyllä enää muuta löydykkään kun swatsheja joita lakoista josita oot saanu. Taso on kyllä paljon laskenut alku aikojen jälkeen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaipaan sitä "vanhaa Sigiä", joka lakkasi kynsiä ja koristeli niitä hienoilla strasseilla,akryyleilla jne :( en haluaisi lopettaa blogin lukua siihen, että täällä ei ole enää mitään muuta oikein kuin vaan esittelyjä ja esittelyjä. Toivottavasti lakkaisit yhtä innokaasti ja koristelisit kynsiä kuin teet swatsehja.(?)

      Pyytäisin kovasti postausta, jossa kerrot missä ja miten säilytät koristelu tuotteet /lakat jne ja myös sitä että lakkaisit jotenkii kivasti maaleilla tai leimaamalla :o?

      vanha lukija jo viime keväästä 2012 :)♥

      Poista
    2. Olen samaa mieltä kun ensimmäinen anonyymi. Viime kuussa kahdeksan postausta neljästätoista oli tuotteiden/kokoelmien esittelyä ja loput kuusi ei ollut edes kaikki lakkauksia! Minustakin tämän blogin taso on laskenut :(

      Poista
    3. Komppaan! Tuntuu, että sulla on noussut ns pissi päähän näistä jatkuvasti lähetetyistä tuotteista... Blogisi on nykyään kuin joku mainosblogi, en tykkää. :/

      Poista
    4. Minä täällä suu auki ihmettelen teidän kommentteja. Kulutan aika paljon aikaa ja nään vaivaa blogin eteen ja mietin vain, miten jotkut viitsivät sitten vielä haukkua :( Ja että vielä oikein lasketaan postausten lukumääriä.. huhhuh. Olenko joskus sanonut, että blogissani olisi pelkästään lakkauksia? En mielestäni. Haluan, että blogissa on vaihtelevasti erilaisia postauksia, mutta on totta, että viime aikoina esittelyjä on ollut enemmän kuin muita. Koristeluita ja lakkauksia on luvassa mm. koko seuraavan viikon, luvassa on nimittäin teemaviikko. En tietenkään voi sille mitään, jos ette halua lukea tällaista blogia. Teette omat ratkaisunne.

      Anonyymi, joka toivoit postausta säilytysratkaisuistani: Sellainen postaus on tulossa joku kerta! :)

      Poista
    5. Ei ole haukkumista, se on kritiikkiä, risuja, mielipiteitä. Ei tarvitse heti ottaa itteensä. Itse en ainakaan tarkoittanut sitä, että blogisi pitäisi olla täynnä lakkauksia. On kuitenkin totta että blogistasi on tullut enemmän mainostelun kuin lakkausten TAI muiden aiheiden paikka, ainakin kun näin pikaisesti kattelee sun postauksia läpi. Huom Sigi hyvä, tämä on vain mielipide! Monet myös tykkää tälläisistä swatch-postauksista. Älä muuta mitään jossei mieli tee, sunhan blogi tämä on.

      Poista
    6. http://pinkbubbleblog.blogspot.fi/2013/04/muutama-totuus-suosittujen-blogien.html

      Poista
    7. Kiitos Sissi tästä! =)

      Poista
  2. Kiitos tästä postauksesta!
    Itse oon tiennyt Sechen värilakoista aikaisemminkin, mutta ei ole itsellä ollut kokeilussa. Näistä ehdottomat suosikit on Not Easily Swept Away ja Pretty Little Heartbreaker - ehdottomasti varmasti hankinnan arvoisia, eikä itseltä ainakaan äkkiseltään löydy dupeja.
    Ja sun kuvat on taas vailla vertaa, kiitos! =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kaisa! <3 Nuo sun mainitsemat suosikit on kyllä tosi kauniita lakkoja.

      Poista
  3. Tuo Scorchin' Hot on kyllä ihana. Huhh!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On aika hottis! Se on mulla juuri kynsillä :)

      Poista
  4. Voi apua, kaikki on niin kauniita!

    VastaaPoista
  5. Aivan ihanan värinen tuo Dive In Head First! Määkin oon ihan höpsähtäny tuon sävysiin pinkkeihin. Hinta vaan on sen verran korkea, että tuskin köyhänä opiskelijana tulee tuota ostettua.

    Toisin kuin Anonyymi, minä tykkään swatch-postauksista. Sun blogissa on niin hyviä kuvia ja kiva lukea uusista lakoista suomen kielellä. Vaikka oishan niitä kynsikoristeluitakin ihan kiva välillä nähdä. Mutta teet nyt semmoisia postauksia, kuin itsestä tuntuu hyvältä. Mullakin on välillä semmoisia kausia, ettei hirveästi ole inspistä/aikaa tehdä mitään monimutkaisempia kynsiä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Yue kommentista. Kiva kuulla, että tykkäät swatch-postauksista. Koristeluja on myös kyllä tulossa, nyt vaan on näköjään ollut tuollainen pyrähdys lakkaesittelyitä.. Harmi että monet ovat siitä tuohtuneet. Ja juu välillä on tosiaan kausia, että koristelut jää vähemmälle, ei ole vaan inspistä tai aikaa. Olen ollut aika paljon ihan yksivärisillä lakoilla viime aikoina, mutta ei siinä, mä tykkään paljon myös niistä. Nykyään en kaipaa läheskään aina koristeluita kynsille, monet lakat ovat niin kauniita ihan sellaisinaan :)

      Niin ja tuo Dives In Head First on kyllä tosi ihanan värinen :)

      Poista
  6. "Walk a mile in these Louboutins..." - Iggy Azalea alkoi heti soimaan päässä tuon viimeisen lakan esittelyn myötä! :D En malta odottaa teemaviikkoa, että mitä kaikkea olet keksinyt sinne. <3
    xoxo Mella

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihi, ei ole mulle tuttu biisi tuo, mutta nimen perusteella kuulostaa ainakin hyvältä :D Toivottavasti tykkäät teemaviikosta :)

      Poista
  7. Moikka Sigi! Noi esittelyt ei haittaa yhtään! :) Et kuule arvaakkaan kuinka monesti oon tilannut sinun opillasi kun olet mainostanut lakkoja eri firmoilta. Ja senhän takia sinä myös sitä teet että muut ostavat kyseisiä tuotteita. Sanovat anot mitä tahansa, jatkathan silti esittelyjä ja swatchejen tekoa :oo??? :) Millonkohan se iso postaus tulee niistä sun tikuille lakkaamista :P?

    p.s. PARAS BLOGI ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Elisa! <3 Hyvä tietää, että jotkut edes arvostavat swatch-postauksia. Mutta tuossa olen eri mieltä, eli en tee noita postauksia siksi, että muut ostaisivat niitä tuotteita vaan ennemminkin siksi, että ne olisivat lukijoiden ostopäätösten tukena. Eli jos joku on esim ihan susi paska lakka, niin hyvähän se on tietää, ettei mene sitten sellaista ostamaan. Tai näin itse ainakin teen usein, eli selailen ulkomaisia kynsiblogeja joissa on swatcheja, ja teen niiden avulla lopulliset ostopäätökseni :) Tuntuisi aika kamalalta, jos pitäisi aina ostaa tuotteita, joiden laadusta ei tiedä hölkäsen pöläystä :D

      Poista
  8. .. jatkoo unohin et hei eikse oo arvostettavaa et sä lakkaat ja teet kummiskii aika isol työl nuo esittely postaukset. ei se oo vaa pelkän kynnen lakkaus ja räps nyt vaa yks kuva..? :D ei ainakaan minun mielestä ei se niin simppeliä ole :o et ihmettelen et miks nuo tulee sulle valittaa että et oo tehny just niille sopivia postauksia ;D nooh, lukijoita on monenlaisia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ei tosiaan ole vain kynnen lakkaus ja yksi kuva :) Yhdestä lakasta tulee otettua varmaan parikymmentä kuvaa ja sitten niiden läpikäyminen on aika prosessi myös :) Mutta juu, lukijoita on monenlaisia ja koskaan ei kai voi kaikkia miellyttää.

      Poista
  9. On Suomen mittakaavassa vähän harvinaisempaa, että joku pitää swatch-blogia; maailmallahan näitä riittää. Minun mielestäni yksi tällainen mahtuu erittäin hyvin tänne, etenkin, kun postaukset ja kuvat ovat todella laadukkaita. Ekan kommentin jättäjä ehkä ajattelee, että kynsiblogi on aina nail art -blogi vaikka eihän näin suinkaan ole.

    Alussa tämä blogi oli erilainen, kyllä, mutta näin on moni muukin ollut. Myös omani on muuttunut matkan varrella:) Toki itsekin ajattelen, että olisi kiva saada ilmaiseksi kokonaisia kokoelmia uusia lakkoja mutta kun pystyn kuvittelemaan, miten paljon työtä esittelypostauksen tekemisessä on, en todellakaan jaksaisi sitä vaan ahdistuisin:D

    Lisäksi pisteet siitä, että uskoakseni Sigin mielipiteet tuotteista ovat aitoja, muutenhan täällä ei kriikkiä näkyisi koskaan. Lisäpiste vielä siitä, että julkaiset myös ei-niin-kivat -kommentit joista syntyy keskustelua, kuten nytkin. Herkkänahkaisempi ja itseensä ottava painaisi deleteä anonillittäjän kommentille:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon samaa mieltä Sissin kanssa, mutta sellainen ajatus mulle nousi, että minä en pidä Sigi sun blogia vain swatch-blogina näiden viimeaikaisten postausten jälkeen/takia. Onhan ihan odotettavaa, että kun tähän vuodenaikaan monelta merkiltä ilmestyy uudet kokoelmat, niin silloin näitä swatchattaviakin riittää :).

      Sun kuvat ja arvostelut on tosi hyviä ja pidän niitä luotettavinakin, pisteet siitä. En oo vielä törmännyt toiseen suomalaiseen blogiin, jossa olisi kokoelmat esitelty näin hyvin ja laadukkaasti, kuin sulla. Erinomaista työtä, jatka samaan malliin. Jos huvittaa ;).

      <3

      Poista
    2. Kiitos kommenteista Sissi ja Sannu <3 Ja totta tosiaan, en ollut ajatellutkaan, että jotkuthan voivat luulla kaikkia kynsiblogeja pelkiksi nail art -blogeiksi :o Mutta Sannun sanoin, tämä ei ole eikä tästä tule pelkkää swatch-blogia, vaikka viime aikoina niitä postauksia onkin ollut enemmän. Kevät- ja kesäkokoelmat kun on näköjään tulleet yhdessä ryöpyssä mulle, sen siitä saa.

      Ja kyllä mun mielipiteet tuotteista on aitoja, en vain näe mitään järkeä siinä, miksi sanoisin jotain muuta kuin ajattelen. Siitähän saisi pian äkkiä huijarin maineen, jos kaikkia tuotteita vain kehuisin ja ylistäisin ja mainostaisin että ostakaa ostakaa. Mulle on yks ja sama ostaako kukaan lukijoista niitä tuotteita :D Ehkä noin ei saisi sanoa, mutta en pidä blogia mainostamisen takia tai ilmaistuotteiden takia. Mä tykkään toteuttaa luovuutta kynsien kautta ja se into loppuisi lyhyeen jos tekisin vain esittelyjuttuja enkä kynsien koristeluja.

      Oon tosiaan julkaissut kaikki kommentit aina, mutta katsoo sitten jatkossa, jos alkaa kommentit pahentua että mitä teen. Tällä hetkellä en nää syytä olla julkaisematta niitä. Näkevätpähän sitten kaikki lukijat ne kommentit. Siinä mulla on kuitenkin vielä opettelemista, etten pahoittaisi mieltäni jostain kommenteista. Esim se että sanotaan, että mulla on noussu pissa päähän :( Se ei tunnu kivalta, koska kaikki ketkä minut tuntee, tietävät ettei se ole lähimaillakaan totuutta. Mutta eiväthän kaikki lukijat sitä voi tietty tietää, kun eivät minua tunne.

      Huh tuleepas tätä juttua :D No nyt lopetan :D

      Poista
  10. Minun mielestäni tällaiset swatch-postaukset ovat kyllä vähän tylsiä (ei koristeluita ja näin) ja tavallaan omalle kohdalle turhia, kun ei ole varaa ostella uusia lakkoja vaikka haluaisi. Mutta ymmärrän kyllä, että näitä postauksia on nyt tullut paljon, kun on ilmestynyt monia eri kevät/kesäkokoelmia. Ja eihän niitä voi julkaista myöhemmin, kun ne ovat sitten jo "vahoja" lakkoja.

    Mutta eipä minua ole haitannut swatch-postausten suuri määrä, kiva nuita uusia lakkoja on vain ihaillakkin :) Ja niinhän se menee, että jokainen päättää ihan itse mitä blogiinsa laittaa ja jokainen myös päättää itse mitä lukee.

    Innolla odotan koristeluita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista Suvinen :) Ymmärrän kyllä sun näkökulman asiaan. Jos ei ole varaa ostella lakkoja, niin silloinhan nuo postaukset eivät ole kovin hyödyllisiä. Tietysti kiva, että pystyt niitä vain ihastelemaankin :) Ja enpä itsekkään aina raaski uusia lakkoja ostella, kun en kerta ole rikas. En kuitenkaan harrasta paljon muuta kuin kynsiä tällä hetkellä, joten käytän mieluiten ylimääräiset pennoset lakkoihin :) Jotkut harrastaa esim ratsastusta, minä kynsilakkoja :)

      Poista
  11. Kevät on sitä aikaa, kun eri merkeiltä tulee kevät/kesä kokoelmia ja se on aivan notmaalia. Siksi myös blogeissa on siihen aikaan enemmän esittely postauksia. Myöhemin kesällä nähdään sitten kyseisiä lakkoja käytännössä. En ymmärrä noita anonyymeja.

    Ihana postaus ja tosi hyvät swatchit. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sinäpä sen sanoit Ellu! :) Noinhan se menee, mutta kaikki eivät sitä ymmärrä. Kiitos paljon! <3

      Poista
  12. Voi apua! Tilasin Cesarssista Wild Onen ja Dives in head firstin. Onko nämä työn ja tuskan takana saada levittymään tasaisesti ? :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho, en muista, että itellä olisi ollut vaikeuksia lakkaamisen kanssa :o Annoitko muuten aluslakan kuivua täysin, ennen kuin aloitit lakkaamaan kynnet? Se voi nimittäin vaikuttaa asiaan.

      Poista

Kiitos kommentista!
PS. You can also comment in English.