China Glaze Sunsational Collection

Teemaviikko oli ja meni, ja näköjään tykkäsitte siitä aika paljon, ainakin kommenteista päätellen :) Kiitos niistä! <3 Tein ZigiZtylen Fa...

Teemaviikko oli ja meni, ja näköjään tykkäsitte siitä aika paljon, ainakin kommenteista päätellen :) Kiitos niistä! <3 Tein ZigiZtylen Facebook-sivuille kyselyn teemaviikon suosikkikynsistä. Käykäähän vastailemassa siihen, koska jollekin vastaajista on luvassa pieni kynsiaiheinen yllätys! :)
Kesä ja neonlakat! <3 Niiden kunniaksi tänään esittelyssä China Glaze Sunsational kokoelma, jota voi tilata Mimaxista. Sunsational on kesän 2013 kokoelma, jonka teemana on kesäinen hiekkaranta ja meri. Lakoilla on ihania nimiä, ja yksi nousikin lempparikseni. Se selviää tarkemmissa lakkaesittelyissä :)

Kokoelma on jaettu kahteen osaan - creme- ja jelly-lakkoihin - joissa kummassakin on yhteensä 6 lakkaa.


Sunsational Cremes:
 • Sun of a Peach
 • Neon & On & On
 • Bottoms Up
 • That's Shore Bright
 • Too Yacht To Handle
 • Highlight Of My Summer

Sunsational Jellies:
 • Shell-o
 • You Drive Me Coconuts
 • Heat Index
 • Are You Jelly?
 • Isle See You Later
 • Keepin' It Teal

Esittelen lakat yllä mainitussa järjestyksessä eli ensin cremet ja sitten jellyt. Katselin lakkojen swatcheja ja arvioita ulkomaisista blogeista jo aiemmin, ja niiden perusteella odotin aika suurta pettymystä lakkojen suhteen. Täytyy kuitenkin sanoa, että yllätyin positiivisesti muutamista lakoista, jotka ovatkin ihan eri sävyisiä kuin blogien swatch-kuvissa! Ne ovat siis todellakin neon-lakkoja, vaikka kuvissa ne näyttivät ihan tavallisilta lakoilta. Toivottavasti tästä postauksesta näkyisi paremmin lakkojen neonvärit - kamera ainakin oli sitä mieltä, että lakat ovat räikeitä :)

Sun Of A Peach on persikkainen neon creme. Ihan mahtava nimi tällä lakalla :D "Mikä kasarityyli sulla oikeen on?!" kuului isoveljeni suusta, kun näki mut näissä kynsissä :D Kasari kuvaa kyllä hyvin tätä väriä, ihana räikeä persikka! <3 Yllätyin positiivisesti tästä lakasta sävyn suhteen, mutta koostumus sen sijaan oli pettymys. Lakka on paksuhkoa ja aika hankala levittää. Kynsillä 3 kerrosta, mikä riitti peittämään.

Neon & On & On on korallipinkki neon creme. Tämäkin on aika kasari lakka eli räikeä on :) Sama koostumus kuin Son Of A Peach lakassa eli paksuhko ja melko hankala levittää. Harmi. Kynsillä 3 kerrosta.

Bottoms Up on barbi pinkki neon creme. Pinkki taittaa kylmään ja on todellakin ihan barbimainen väri :) Lakka ei ole luonnossa ihan noin neon, mutta aika lähelle kuitenkin. Vertasin tätä Color Clubin Flamingoon, ja Bottoms Up on hieman sinertävämpi. Koostumus on sama kuin Son Of A Peach ja Neon & On & On lakoissa eli paksuhko ja melko hankala levittää. Kynsillä 3 kerrosta.

That's Shore Bright on violetti neon creme, kuivuu siis mataksi. Tässä on paras koostumus kokoelman creme lakoista! Lakka on runsaspigmenttistä ja melko juoksevaa ja sitä on helppo levittää. Kynsillä 2 kerrosta.

Too Yacht To Handle on turkoosi creme, joka taittaa vihreään enemmän kuin siniseen. Tosi ihana sävy, raikas ja kesäinen, ei yhtään tunkkanen! Koitin muokata kuvan värit niin, että vastaisi mahdollisimman paljon lakan oikeaa sävyä, mutta lakan sävy riippuu tietysti paljon valaistuksesta. Too Yacht To Handle lakkaa on verrattu ulkomaisissa blogeissa mm. China Glaze For Audrey ja Aquadelic lakkoihin, mutta TYTH on paljon kirkkaampi ja muut ovat tunkkaisempia.
Vertailut: For Audrey + muita lakkoja ja Aquadelic. <- Kannattaa katsastaa nuo :)

Koostumukseltaan TYTH on melko juoksevaa, mutta pigmenttistä ja tosi helppo levittää. Kynsillä 3 kerrosta, vaikkakin 2 kerrosta olisi myös peittänyt.

Highlight Of My Summer on mintunvihreä creme, ei täysin neon mielestäni, mutta tosi raikas ja ihana! Tästä ja China Glazen Re-fresh Mintistä löytyy vertailu, josta näkee kuinka kirkas Highlight Of My Summer todellakin on. Koostumus on sama kuin Too Yacht To Handle lakalla eli juokseva, pigmenttinen ja helppo levittää. Kynsillä 2 kerrosta, mutta olisi tarvinnut varmaan 3 kerrosta.Shell-o on korallipinkki neon jelly. Ihanan räikeä lakka, mutta aivan liian läpikuultava minun makuuni. Jellyt ovat yleensäkin aika ohuita ja ne kannattaisikin varmasti lakata valkoisen lakan päälle. Koostumus on muuten hyvä ja lakkaa on helppo levittää. Kynsillä 4 kerrosta, mutta kynnenkärjen rajat näkyvät silti hieman. Tähän en laittanut päällyslakkaa.

You Drive Me Coconuts on kylmään taittava pinkki neon jelly, tosi nätti väri! Tämän lakan nimi on suosikkini Sunsational-kokoelman lakoista! :D Koostumus on hieman paksumpi ja peittävämpi kuin Shell-o lakalla. Lakkaa on helppo levittää ja se kuivuu pikkuisen mataksi. Kynsillä 3 kerrosta, mikä riitti peittämään.

Heat Index on pinkki neon jelly, ns. hot pink. Ihana väri, mutta ikävä kyllä kuplat pilasivat tämän :/ Sävy on tosi lähellä You Drive Me Coconuts lakkaa, ei siis varmaan kannata molempia omistaa. Koostumus on sama kuin Shell-o lakalla. Kynsillä 4 kerrosta, mutta rajat näkyy vähän eli 4 kerrosta ei riitä peittävään lopputulokseen. Kynnet ovat ilman päällyslakkaa.

Are You Jelly? on violetti jelly. Tämä on tummempi kuin aiemmin esittelemäni violetti creme That's Shore Bright. Are You Jelly? lakan koostumus on sama kuin You Drive Me Coconuts lakalla eli sitä on helppo levittää ja se on hieman paksumpi ja peittävämpi kuin Shell-o. Kynsillä 3 kerrosta, mikä riitti peittävään lopputulokseen. Lyhyillä kynsillä 2 kerrosta voisi riittää.
Isle See You Later on sininen jelly. Tällä lakalla on ehdottomasti ohuin koostumus, aivan liian läpikuultava minun makuuni! En oikein keksi, miten tätä lakkaa edes käyttäisi lakkauksissa. Valkoisen päälle lakattuna varmaan ihan ok sininen, mutta tämä taitaa lähteä minulta kyllä kiertoon. Lakkaa on helppo levittää, mutta kuplia tuli valitettavasti aika paljon. Kynsillä 4 kerrosta, ei läheskään peittävä lopputulos kuten kuvasta näkyykin.
Keepin' It Teal on vihreä jelly. Tosi ohut koostumus tässäkin, mutta hieman peittävämpi kuitenkin kuin Isle See You Later lakassa. Tämäkin tykkäsi kuplia. Kynsillä 4 kerrosta, mutta rajat näkyvät silti lakan läpi. En halunnut ylittää kipukynnystäni, joten en lakannut enää viidettä kerrosta.Siinä olivat Sunsational-kokoelman lakat. Joukossa oli sekä hyviä että huonoja yksilöitä ja laatu vaihteli laidasta laitaan. Tykkäsin todella paljon creme-lakkojen neonsävyistä, etenkin kun joukossa oli sellaisia värejä, joita minulla ei ennestään ole. Lakkojen levittyvyydessä olisi kuitenkin kyllä parantamisen varaa! Jellyistä täytyy vielä todeta, että ne eivät ole mun juttu. Olen liian vaativa tai liian laiska, mutta jos lakan alle täytyy lakata valkoinen kerros, jotta lopputulos olisi siedettävä, on se minun mittapuulla liian hankalaa ja vaivalloista.

Tuotteet on saatu Mimaxista esittelyä varten. Testaan tuotteet aina itse ja kerron niistä rehellisen mielipiteeni. Postauksen linkit ovat vain teidän iloksi, en siis hyödy niiden klikkailuista mitenkään.

Katso myös

27 kommenttia

 1. Äää ihania lakkoja, pakko saada! :)♥

  VastaaPoista
 2. Highlight Of My Summer ♥ Tulisiko siinä jo vastaan täydellinen _vihertävä_ minttu? ^__^ Re-fresh Mint on näyttänyt joissakin liian sinertävältä, enkä ole uskaltanut sitä tilata koskaan.. ;D Anonyymina nyt tämä kommentti, kun en pääse jostain syystä kirjautumaan google-tililleni.. - "nimimerkillä" Mari :>>

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itselläni ei ole Re-fresh Minttiä, mutta linkitin tosiaan tuonne vertailun siitä ja Highlight Of My Summerista. Niissä kuvissa Re-fresh Mint näyttää todella harmaalta.

   Poista
 3. Too Yacht To Handle ja Highlight Of My Summer on ainoat, jotka kiinnitti huomiota.

  Olipahan isot pettymykset nuo jellyt... :/ Vihreät on mun juttu ja odotin kovia Keepin' It Tealilta, mutta nyt varmistui, että ei haittaa vaikka en sitä hanki.

  Kiitos taas vaivannäöstä Sigi, nää postaukset on oikeasti tarpeellisia! =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo nuo jellyt on mitä on, ja ehkä sun kannattaa miettiä, kannattaako Keepin' It Tealia hankkia, se kun on tooosi läpikuultava.

   Eipä kestä, kiva jos näistä on hyötyä sulle! :)

   Poista
 4. ...ja jos saapi esittää tässä vielä postaustoivetta, niin joku kiva juttu kesäkengistä ois oikein tervetullut! =) Vaikka sun omia suosikkeja tms!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aina saa esittää postaustoiveita :) Tarkoititkohan mun omia kenkiä vai semmosia mitä himoitsen itselleni? :D

   Poista
 5. Ihania lakkoja, mutta jos koostumukset on täyttä kuraa niin ei kyllä viitsi hankkia. Sääli :( Täytyy ehkä kuitenkin muutama hankkia testiin ja pistää sitten kiertoon jos ei miellytä. :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo koostumukset olisivat voineet kyllä olla paljon parempia, mutta oli tuolla onneks muutama ihan hyväkin :) Etenkin cremeissä oli ihanan värisiä lakkoja. Ja tosiaan kiertoon voi aina laittaa, jos ei itseä miellytä :)

   Poista
 6. Listalle menee Sun of a Peach (jota jo ihastelin aiemminkin ja voi että toi nimi!), Highlights of My Summer ja haluisin sanoa myös Shell-o. Toivottavasti jotain kautta saisin nämä :D

  VastaaPoista
 7. Ihania noi cremet, niistä on pakko kotiuttaa pari! Jälleen oot saanut ihan mahtavaa jälkeä näiden kuvien kanssa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti Inkku! :) Itse en ole ihan tyytyväinen kuviin, mutta tietääpähän ainakin että on vielä kehittymisen ja parantamisen varaa :D

   Poista
  2. Pöh, ainakaan näin amatöörin silmin näissä kuvissa ei ole mitään parantamisen varaa! :D

   Poista
 8. Tää postaus oli viimeinen niitti: oli pakko tilata 2 lakkaa tästä kokoelmasta... :D Herkullisia kuvia!

  VastaaPoista
 9. Ääh, ethän sä voi tällasia postailla.. Mun lompakko parkaa taas rutistellaan viimesten roposten toivossa.. ;) Noi cremet vaan taitaa olla pakkohankinta..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, no enhän mä voi mutta postailin kuitenkin :D Cremejä suosin itekkin enemmän kuin noita jellyjä :)

   Poista
 10. Kun osais päättää mitkä on ne kaikista parhaat. No ainakin tykästyin That's Shore Bright, Are You Jelly, You Drive Me Coconuts ja Shell-o. Vielä Too Yacht To Handle olis ehkä kanssa kiva... :D

  Näin sut muuten muotikirppiksellä, mutta en sitten uskaltanu esittäytyä :D Olin vaan et "oo tossa se menee" Tunnistin sut heti. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai sä tunnistit mut sieltä miljoonan muun joukosta :D Eikö ollukkin aika kuuma siellä? Itse olin ainakin ihan läkähdyksissä ja kenkien kiilto silmissä tietty :D

   Poista
  2. Joo tunnistin :D Mun naama suli lattialle ensimmäisen minuutin aikana ..huuh. Löysikkö kenkiä? Rannekorua vissiin olis ostamassa kun hokasin sut

   Poista
 11. Jep, heti vaan mainospostausta päälle...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jepjep :) Ei näitä ole pakko lukea, jos ei taho :)

   Poista
 12. Aivan IHANIA! pakko saada :)

  VastaaPoista
 13. Varsinkin noi cremet on I-H-A-N-A-N värisiä! ainakin joku noista on kyllä pakko kotiuttaa...

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!
PS. You can also comment in English.