Essie Bridal 2013 Collection

Kesä ja kärpäset  häät! Olin juuri viime viikonloppuna juhlistamassa ystäväni häitä, ja mikäs sen sopivampaa, kuin katsastaa nyt Essien ...



Kesä ja kärpäset häät! Olin juuri viime viikonloppuna juhlistamassa ystäväni häitä, ja mikäs sen sopivampaa, kuin katsastaa nyt Essien tämän vuoden hääkokoelmaa, joka kantaa nimeä Bridal 2013. Kokoelmaan kuuluu neljä hempeää lakkaa, jotka on nimetty tietysti teemaan sopiviksi :)


No Baggage Please
My Better Half
Meet Me At The Altar
Using My Maiden Name


Essie Bridal lakat on saatu Cesarsshopista esittelyä ja arviointia varten. Testaan tuotteet aina itse ja kerron niistä rehellisen mielipiteeni. Postauksen linkit ovat vain teidän iloksi, en siis hyödy niiden klikkailusta mitenkään.




Ja sitten lakkojen tarkempaan esittelyyn. Kaikissa kynsikuvissa on 1 kerros päällyslakkaa. Muut asiat kerron jokaisen lakan yhteydessä erikseen.




No Baggage Please on hempeä vaaleanpunainen creme, jossa on hieman hopeaa ja vaaleanpunaista shimmeriä. Kynsillä nuo glitterit eivät juurikaan valitettavasti näy, paitsi auringonpaisteessa voi havaita pientä kimallusta. Pullosta sen sijaan kimaltelevat hiukkaset näkyvät paljon selkeämmin. Tykästyin tähän lakkaan kovasti, sävy on ihanan hento <3 Voin niin kuvitella tämän morsianten kynsillä - sopii siis täydellisesti tähän kokoelmaan. 

No Baggage Please lakassa on hyvä "semimaitomainen" koostumus ja sitä on helppo levittää eikä se raidoitu. Peittää 2 - 3 kerroksella, riippuen levitettyjen kerrosten paksuudesta ja kynsien pituudesta. Itse lakkasin pikkurillin ja etusormen 2 kerroksella, ja muut 3 kerroksella.








My Better Half on hieman kylmään taittava pinkki, jossa on runsaasti hienojakoista shimmeriä. Tästä tulee ehdottomasti mieleen morsiusneidot! :) Koostumus on hyvä ja runsaspigmenttinen ja lakkaa on helppo levittää. Lakka peittää lähes yhdellä kerroksella (!), mutta 2 kerroksella tulee tasaisempi lopputulos. Luulin, etten tykkäisi tästä lakasta, mutta muutin mieleni, kun sain sen kynsille :D








Meet Me At The Altar on vaalea ja hempeä lila creme, jossa on hieman hopeaa ja vaaleanpunaista shimmeriä. Aika samanlainen lakka kuin No Baggage Please, eli kimallus ei näy kovin selvästi kynsillä, kun taas pullossa glitterit näkyvät selkeämmin. Myös koostumus on samanlainen eli helppo levittää eikä raidoitu ja peittää 2 - 3 kerroksella. Kuvissa kynsillä on 2 kerrosta. Tämäkin lakka on kyllä mun mieleen.








Using My Maiden Name on kylmään taittava violetti, jossa on runsaasti hienojakoista violettia ja pinkkiä shimmeriä. Koostumus on samanlainen kuin My Better Half lakassa eli hyvä ja runsaspigmenttinen ja lakkaa on helppo levittää. Lakka peittää 2 kerroksella. 





Kaikenkaikkiaan pidin Bridal-kokoelmasta hyvinkin paljon. Lakat ovat taattua Essie-laatua, ne levittyvät melkein kuin itsestään kynnelle eli ovat juuri sopivan juoksevia eivätkä mitään tönkköjä. Myöskään raidoittumista ei ollut havaittavissa, mikä on mun vaatimusasteelle oleellista lakoissa. Näissä lakoissa on Essien pienempi suti eli ei se leveä ns. suomisivellin. Monet tykkäävätkin tästä siveltimestä enemmän, mutta itse fanitan sitä leveämpää, joten sitä jäin kaipaamaan.

- - - -

Cesarsshoppiin on tullut huima määrä uutuuksia, sieltä saa nykyään mm. OPIn ja China Glazen lakkojakin. On kyllä tosi positiivista, että niitä saa Suomestakin tilattua! Sain testattavaksi pari ihanaa OPIn uutuutta; Couture de Minnie minisetin ja Matte Top Coat -lahjasetin. Noita Minni Hiiri -lakkoja ja minisettejä on rajoitettu määrä. Tässä sneak peek, mutta teen myöhemmin vielä omat postaukset niistä.





Mitäs mieltä olette Essie Bridal -kokoelmasta?

Katso myös

24 kommenttia

  1. Tilasin tuon Using My Maiden Namen, se oli ehkä erikoisin noista muiden ollessa aika peruskauraa. Kauniita toki, mutta mulla on varmaan 8 lilaa Essien lakkaa ennestään:D

    Minnitkin kotiutuivat eilen täyskokoisissa pulloissa ja aika kivalta kokoelmalta vaikuttaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha :DD Mulla taas on ihan liian vähän Essien lakkoja, joten nää oli todellakin tervetulleita uusia tulokkaita! :) Joo Minnit vaikuttaa kivoilta, harmi vaan kun tuossa minisetissä ei ollut sitä tekstuurilakkaa.

      Poista
    2. Mitähä? Onhan se tuolla, Magazine Cover Mouse:)

      Poista
    3. No niin, sokea minä :D Pitäisköhän hankkia lasit? :) Sitä Minnie Style glitterlakkaa ei siis ole tuossa minisetissä :)

      Poista
  2. Kivoja lakkoja oot saanut testiin

    VastaaPoista
  3. Tuo hempeän vaaleanpunainen lakka pitää kyllä pistää harkintaan.
    Todella ihana muuten tuo Minni-lakkojen paketti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. OPIn paketit on jotenkin aina tosi ihania, panostavat niin lakkoihin kuin paketteihinkin <3

      Poista
  4. Pitkään olen haaveillut Essien (ja OPIn) lakoista, mutta en ole millään raahtinut hankkia ensimmäistäkään. Kun luin tämän esittelyn, en voinut enää vastustella vaan menin hankkimaan tuon No baggage please -lakan sekä tuon Minnie minisetin. Päätin, että ne ovat minun ylppärilahja itselleni :DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Unohdin vielä lisätä, että suuret kiitokset tästä esittely-postauksesta! :)

      Poista
    2. Eipä kestä, kiva jos tästä oli apua! Ja oikein ihania ylppärijuhlia sulle ja paljon onnea! :)

      Poista
  5. Kaikki ovat ihanan hentoja, mutta mulla on kaikille noille dupe(ainakin ihan lähellä dupea), joten en tarvitse. :) Selailinkin noita Minni hiiri lakkoja jo Cesarsshopista, ja voi että kun nyt taas himottaa... En raaskis rahaa niin paljon tuhlata kertaheitolla, kun kaikki kuitenkin haluan, joten taidan tilata minisetin, kun sen kerta alle kahdelakympillä saa.

    Ostin cittarista Essie alennuksien aikaan Mint Candy Applen, ja kyllähän se raidoittui, kolmannella kerroksella tuli vasta tasainen jälki. Silti ihan tyytyväinen Essie-laatuun olen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minisetti on kyllä hyvä ja edullinen vaihtoehto, jos haluaa kokeilla noita Minni-lakkoja.

      Hmm itse taisin pärjätä kahdella kerroksella ja raidoittumista mulla ei kyllä tullut. Mint Candy Applessa on kuitenkin hieman turhan paksu koostumus mun makuun, mutta onneksi lakkoja voi aina ohentaa jos haluaa :)

      Poista
  6. oikein söpöjä :)

    VastaaPoista
  7. No Baggade Please ja Meet Me At The Altar ovat söpöjä, mutta ovatko ne melko verrokkeja China Glazen Something Sweet ja Sweet Hook -lakoille, osaatko sanoa jos nuo China Glazet ovat tuttuja?

    Using My Maiden Namen mä jo kotiutinkin, ja tuo My Better Half houkuttelee vielä, koska sille en ole keksinyt dupeakaan... Tää on kyllä jotenkin ihana kokoelma!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mulla onkin noi molemmat China Glazet joten vertailin niitä:
      - No Baggage Please on samansävyinen mutta vaaleampi kuin Something Sweet.
      - Meet Me At The Altar on hieman lämpimämmän sävyinen ja paljon vaaleampi kuin Sweet Hook.

      Ja sitten tietysti noi shimmerit on erona, eli CG lakoissa niitä ei ole. Toivottavasti tästä oli jotain apua :)

      Poista
    2. Thanks! Eli ei siis voi sanoa että olisivat ihan dupeja keskenään, joten ehkä näiden Essie-lakkojen ostamista saa edelleen harkita... ;)

      Poista
    3. Varsinkin Meet Me At The Altar jää yhä houkutukseksi.

      Poista
    4. Joo eivät ole dupeja :) Suosittelen harkitsemaan, sen verran ihania lakkoja ovat :D

      Poista
  8. Tämä Essien kokoelma on mielestäni yksi E.n onnistunein kokonaisuus = tykkään noista kaikista! Monissa kokoelmissa on yleensä vähintään kaksi lakkaa, joista en liiemmin välitä, mutta tämä on iha perfect <3 lovelovelove!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä on kyllä ihana kokoelma kaikkinensa <3 Ja samaa mieltä tuosta, että usein kokoelmista löytyy pari lakkaa, jotka ei innosta. Tietty tässä on vain neljä lakkaa, ja joissakin voi olla jopa 16 lakkaa tai enemmän, kuten OPI:n kokoelmissa :)

      Poista

Kiitos kommentista!
PS. You can also comment in English.