Teemaviikko | Inspiroidu koruista: Liukuvia helmiä

Teemaviikon kynnet: 1. päivä: Kärpässienisydämet 2. päivä: Värikkäät puolikuut 3. päivä: Ripaus väriä + tutoriaali 4. päivä: Liukuvia h...

Teemaviikon kynnet:

1. päivä: Kärpässienisydämet
2. päivä: Värikkäät puolikuut
3. päivä: Ripaus väriä + tutoriaali
4. päivä: Liukuvia helmiä
5. päivä: Risti
6. päivä: Mustaa mustalla
7. päivä: ?


Tänään on vuorossa teemaviikon neljännet kynnet. Otin inspiraatiota kaulakorusta, jossa roikkuu valkoisia helmiä ja jotain muitakin killuttimia :)
Tein pohjalle liukuvärjäyksen kahdella lakalla, joista toinen on shimmerlakka. En suojannut kynsien reunoja teipeillä, joten glitteriä meni aika paljon iholle (kuva alla). En näköjään jaksanut myöskään siistiä kynsinauhoja ja ihoa kunnolla, joten iho kimaltelee kivasti noissa valmiissa kynsikuvissa (kuva yllä) :)
Tärähtänyt kuva tuossa alla, tiedän. Muutenkin kuvien laatu ei ole ihan parasta, toivottavasti silmänne eivät vuoda verta :)Tuotteet, joita käytin:
 • China Glaze - Passion  |  transdesign
 • China Glaze - Harvest Moon  |  transdesign
 • meikkisieni liukuvärjäykseen
 • valkoisia helmenpuolikkaita
 • + alus- ja päällyslakkaNäistä kynsistä tuli kai vähän hassut :D Vai mitä itse olette mieltä? Luulenpa, että tekisin nuo kynnet nyt ihan erilailla. Niin se maku vaan muuttuu ajan myötä :) (Nämä kynnethän olen siis tehnyt jo syksyllä.)

Katso myös

10 kommenttia

 1. Tuo helmikynsi on ihan mielettömän hieno! Toisaalta tosi överi, mutta kun pohja ei kuitenkaan ole niin räikeä niin ei yhtään liikaa (:

  VastaaPoista
 2. Vaaaau! Tuo helmikynsi on aivan ihana! Todella kaunis lopputulos ♥

  VastaaPoista
 3. Siistit kynnet! Oon kyllä tykänny kaikista tähän mennessä, mitkä on tulleet teemaviikolla! :) Ja ei silmät vuotanut tai mitään. :D
  xoxo Mella

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitosta! :) Ja hyvä ettei silmät ole vuotaneet :D

   Poista
 4. Tykkään ihan kauheesti näistä sun tekemistä kynsistä , mutta tiedät varmaan että kynsilakka ei ole kamalan terveellistä iholle (Kuva2) varsinkaan sen poistoaine. Ajattele kynsilakanpoistoaine SYÖVYTTÄÄ lakan pois sun kynsistä niin ajattele mitä se tekee ihollesi.
  Mulla kynsilakanpoistoainelappu oli yöllä puoliksi mun muovisen muistitikunpäällä ja oli syövyttänyt siitä melkein puolet pois. (Kokemusten kertoja)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kiitos huolenpidosta :) Onneksi iho on uusiutuvaa ja ei sitä poistoainetta siinä pidetä kuin hetki ja sitten pestään kädet. Edelleen on sormet pysyneet käsissä kiinni :)

   Poista

Kiitos kommentista!
PS. You can also comment in English.