Uudenlaisia niittejä a la Born Pretty Store

Heipsulivei taas! Lainatakseni Belegweniä "Jos muutkin, niin miksi en minäkin kokeilisi?" :) Born Pretty Store otti nimittäin mi...

Heipsulivei taas! Lainatakseni Belegweniä "Jos muutkin, niin miksi en minäkin kokeilisi?" :) Born Pretty Store otti nimittäin minuunkin yhteyttä ja ehdotti yhteistyötä. Niille jotka eivät kyseistä nettikauppaa tunne, niin BPS on nail art tarvikkeisiin erikoistunut kauppa eli siellä myydään paljon erilaisia kynsikoristeita ja muuta kynsiin liittyvää. Löytyy sieltä mm. koruja ja meikkejäkin, mutta itse olen tilannut vain kynsijuttuja aiemmin. Toimituskulut ovat ilmaiset kaikkiin maihin.

Sain valita yhden tuotteen testattavaksi ja arvioitavaksi, ja valitsin 2mm kokoisia valkoisia neliöniittejä. En ole itse ainakaan tuollaisia missään muussa blogissa nähnyt, joten odotin jännityksellä millaisia niitit olisivat. Niitit tulivat muuten perille jo viikossa! :o Yleensä toimitusaika on 2 - 5 viikkoa.
Tällaiset nuo valkoiset niitit sitten olivat kynsillä!
Nämä kasarikynnet sain aikaiseksi China Glaze Sun Of A Peach* ja Neon & On & On* neonlakoilla sekä tietysti noilla niiteillä. Niitit kiinnitin Inm OTD pikakuivattajalla ja lakkasin vielä päälle kerroksen pikakuivattajalla. Niitit pysyivät kynsillä useita päiviä ja tykkäsin kyllä lopputuloksesta paljon! Nuo on hauskan erilaisia ja olisi kyllä kiva kokeilla muunkin värisiä niittejä joskus, mm. neonvärisiä niittejä himiöin kovasti.

* saatu Mimaxista
Yksi asia epäilytti noissa valkoisissa niiteissä ennen kuin kokeilin niitä. Mietin lähteekö niistä väriä, mutta eipä lähtenyt. Päällyslakka ei liuottanut väriä ollenkaan, huh :)
Tässä vielä pari pussikuvaa. Niitit ovat tosiaan toiselta puolelta tummanharmaita. Ehkä olisi ollut kivempi, että ne olisivat olleet kauttaaltaan valkoisia, mutta aika pieni juttu sinänsä. Se hyvä puoli noissa muuten on, että ne ovat hieman kaarevia, jolloin ne mukautuvat kynsien muotoon paremmin eivätkä täten törötä reunoistaan :)

Myös te lukijat hyödytte tästä yhteistyöstä, koska blogin sivupalkista löytyy tästä lähtien alennuskoodi CSL91jolla saa 10% alennusta koko tilauksesta. Itse en hyödy mitenkään, jos käytätte koodia tai jos klikkailette linkkejä, mutta jos yli 10 henkilöä käyttää tuota alekoodia, niin Born Pretty Store lupasi sponsoroida arvonnan täällä blogissa! Aika kiva juttu kyllä :)
Mitäs tykkäsitte noista valkoisista niiteistä? In vai out? :)


Tuote on saatu esittelyä ja arviointia varten. Testaan tuotteet aina itse ja kerron niistä rehellisen mielipiteeni. Postauksen linkit ovat vain teidän iloksi, en siis hyödy niiden klikkailusta mitenkään.

Katso myös

12 kommenttia

 1. Hurjan kivoja ja ihana toi lakkaus pohjalla <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! :) Noilla saa kyllä kivasti ja helposti koristeltua kynnet.

   Poista
 2. mä oon jostain noita niittejä tilannu, mut en oo viä kokeillu. tarviipa mennä kattoo toi putiikki läpi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tilasitko siis ihan noita valkoisia?

   Poista
 3. Tosi kivan näköisiä kyllä valkoisina nuo niitit! Sopii hyvin kesäisiin lakkauksiin. :) Minulla noita on vain hopeisina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö! Noilla saa kyllä kivaa vaihtelua hopeisiin ja kultaisiin verrattuna :)

   Poista
 4. Moi!
  Huomasin, että yksi näistä kynsikuvista löytyy instagramista käyttäjältä nails_make_us. Oletko antanut hänelle luvan käyttää kuviasi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Juuli! Kiitos huomiosta. Yksi toinen lukija kertoikin mulle tuosta jokin aika sitten ja en ole tosiaan antanut lupaa kuvan käyttöön. Luulen ettei tuolle sivustolle ole kukaan antanut lupaa käyttää kuviaan. Mun puolesta kuvani saa nyt siellä olla, mutta olisihan se asianmukaista ollut kysyä ensin lupaa multa.

   Poista

Kiitos kommentista!
PS. You can also comment in English.