31 Day Challenge

Kynsiblogeissa on pyörinyt haaste nimeltä 31 Day Challenge , ja ajattelin vihdoin kokeilla sitä itsekkin! Olen jo pitkään halunnut aloittaa ...

Kynsiblogeissa on pyörinyt haaste nimeltä 31 Day Challenge, ja ajattelin vihdoin kokeilla sitä itsekkin! Olen jo pitkään halunnut aloittaa tämän, mutta jotenkin se on vain jäänyt. Kiitos sille lukijalle, joka ehdotti tätä haastetta ja samalla muistutti minua sen olemassaolosta! :)

Haasteen tarkoituksena on tehdä 31 erilaista lakkausta kuvan ohjeiden mukaan, ja jokaiselle päivälle on oma aiheensa. Aion tehdä näitä sitä mukaa kun ehdin ja jaksan (en aio siis tehdä joka päivä, tulisin muuten hulluksi). Joukossa on monta sellaista aihetta, joita odotan jo innolla! :)

Teen haastetta varten uuden välilehden, jonne kerään sitten kyseisiä haastekynsiä. Teen näille postauksille myös oman tunnisteen.




Tässä vielä suomennokset lukijan toiveesta:
  1. punainen
  2. oranssi
  3. keltainen
  4. vihreä
  5. sininen
  6. violetti
  7. mustavalkoinen
  8. metalli
  9. sateenkaari
  10. liukuväri
  11. pilkut
  12. raidat
  13. eläinkuosi
  14. kukat
  15. herkkä/hempeä kuvio
  16. tribaalikuvio
  17. glitter
  18. puolikuut
  19. galaksikynnet
  20. vesimarmorointi
  21. inspiraationa väri
  22. inspiraationa laulu
  23. inspiraationa elokuva
  24. inspiraationa kirja
  25. inspiraationa muoti
  26. inspiraationa kuvio
  27. inspiraationa taide
  28. inspiraationa lippu
  29. inspiraationa yliluonnollinen
  30. inspiraationa tutoriaali
  31. toteuta uudelleen lakkaus, josta pidät


Onko joku teistä jo toteuttanut tämän haasteen? Laittakaahan linkkiä, jos on, olisi nimittäin kiva nähdä suomalaisten bloggaajien tekemiä haasteita! :) Jos ette ole vielä tehneet tätä, niin haastan teidätkin kokeilemaan! :)

Katso myös

11 kommenttia

  1. En tajua kaikkia noista kskane on englanniksi, voisitko laittaa ne johonki postaukseen suomennettuna? :) Olisin hyvin kiitollinen j aoon aatellu ittekki alottaa ton. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vähän kirjotus virheitä tuossa edellisessä kommentissa... :)

      Poista
    2. Lisäsin tuonne postaukseen nyt suomennokset :)

      Poista
  2. Jee, en malta odottaa! Milloin alkaa? Tein muuten sun inspiroimana eilen häihin vähän tavallisesta poikkeavat kynnet. Eihän se liukulakkaus (voiko niin edes sanoa? :) ) meikkisienellä ollutkaan kovin vaikeaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huomenna tai ylihuomenna aattelin alottaa :) Ja jeeee hyvä sinä!!! Ei se sienellä töpöttely varmastikaan oo sulle vaikeeta, nyt vaan kuule muitaki koristeluniksejä kokeileen! :)

      Poista
  3. Ainakin Pumpulipupussa tämä haaste on pyörinyt jonkun aikaa sitten :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ahaa, pitääpä käydä kurkkaan sieltä, kiitos! :)

      Poista
  4. Onnea urakkaan! Vaikka odotin haastetta innolla, ja jotkut lakkaukset olivat hienoimpia koskaan tekemiäni, olen iloinen, että haaste on jo takana :D

    Linkki omiin tuotoksiin kaikille uteliaille:
    http://gameofpolish.blogspot.fi/2013/05/31-paivan-haaste-suuri-yhteenveto.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, kiitos! :) Uskon että urakka on melkoinen, mutten aio ottaa siitä ressiä, vaan teen kynsiä silloin kun innostusta on. Mutta tosiaan katsotaan mitä mieltä olen sitten, kun saan sen valmiiksi :D Kiitos linkistä, täytyy käydä katsastamassa sun tuotokset! :)

      Poista
  5. Otin haasteen 2011 vastaan, blogistani löytyy sivupalkista oma laatikko, jossa linkit postauksiin :). Kiva, että sinäkin toteutat tämän. Joskus oon miettinyt, et voisi kokeilla vaikka uudelleenkin vastaavaa, niin mukavaa se oli :).

    http://sannails.blogspot.fi/search/label/31%20Day%20Challenge%20-%2031%20päivän%20haaste

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Löysinkin sun haastekynnet jo aiemmin ja olen niitä käynyt ihastelemassa! :) Täytyy katsoa vielä kaikki oikein ajan kanssa, mutta pikaisella katsauksella näytti todella ihanilta <3 Ja tee ihmeessä uudestaan tuo haaste, ainakin joissakin ulkomaisissa blogeissa on tehty se pariin kertaan :) On varmaan kiva sitten vertailla, miten maku on muuttunut tai miten taidot kehittyneet!

      Poista

Kiitos kommentista!
PS. You can also comment in English.