Kaaos eteisessä

Jepjep. Kaaos. Tältä näyttää meidän eteinen tällä hetkellä, uskokaa tai älkää. (Kuva on sitten napsaistu kännykällä, joten laatu on mitä on....

Jepjep. Kaaos. Tältä näyttää meidän eteinen tällä hetkellä, uskokaa tai älkää. (Kuva on sitten napsaistu kännykällä, joten laatu on mitä on.) Mistähän saisi energiaa tuon raivaamiseen? Ideoita?

Kengät ei mahdu oikein minnekkään, kun tilaa on niin vähän. Vaatehuonekkin pursuaa jo kaikesta tavarasta niin, että hyvä kun uskaltaa oven avata. Olen himiöinyt läpikuultavia kenkälaatikoita, jotka bongasin Char and the city -blogista <3 Mutta hitsi vieköön ne on loppu Clas Ohlsonilta! :( Tai on siellä isompia bokseja saappaille, mutta ne normikenkälaatikot on finito. Onko kukaan kenties törmännyt vastaaviin jossain?



PS. Kuvassa näkyy muuten muotikirppikseltä bongatut kengät, taaimmaiset noista kahdesta ruskeasta kenkäparista.

PPS. Ihana kun sataa vettä! <3


Näyttääkö teidän eteinen koskaan tällaiselta vai olenkohan ainut?

Katso myös

18 kommenttia

  1. Voi et ole ongelmasi kanssa yksin! Meidän perheessä on kuusi ihmistä joista viisi asuu joka päivä kotona. Meistä jokaisella on eteisessä n. 3-4 kengät, sekä eteisessä on myös sellainen kenkälaatikko, joka on täynnä kenkiä. Meillä on myös oma pieni huone kengille, jossa on mm. käyttämättömiä kenkiä ja esim. kesän ajan talvikengät on siellä. Pihavaraston nurkkiinkin ja autotalliin on alkanut kertyä kenkiä, siis mistä niitä oikeen tulee!? Asumme omakotitalossa ja tilaa onneksi on, mutta joskus olisi kiva tulla kotiin niin ettei ensimmäisenä kompastuisi jonkun kenkiin... Että kenkäongelmaan ratkaisua etsitään kuumeisesti myös meidän kotona. Pysy lujana, et ole ainoa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee en ole ainut! :) Teillä on sentään viiden ihmisen kengät, meillä vain kahden :D Ja joo en tajua mistä niitä oikein tulee. Olen aika varma, että joku salakuljettaa kenkiä tänne joka nurkkaan... Ja todellakin olisi kiva tulla joskus kotiin kompastumatta kenkiin :D

      Poista
    2. Unohdin kommentoida tuota teidän kenkähuonetta: siis oma pieni huone kengille!!! Kuulostaapa niin ihanalta <3

      Poista
    3. Juu siellä huoneessa ei ole mitään muuta kuin kenkiä :)

      Poista
  2. Paljon ihania kenkiä :) Maxi-makasiinissa oli jotain kirkkaita kenkälaatikoita. Teillä päin se taitaa olla tarjoustalo, tai joku tämmönen?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä! Meillä se on varmaan tokmanni eli täytyypä käydä tutkimassa sieltä! :)

      Poista
  3. Oi! Miten olis "Kenkäkokoelmani" -postaus? :) Vai onko se mission impossible? :D
    xoxo Mella

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Zigi on tehnyt oman sivun kengille. :)

      Poista
    2. Voi olla mission impossible :D Mutta voisin kyllä yrittää joskus sellaisen tehdä, ehkä jokaista kenkäparia ei tarvitsisi erikseen kuvata :)

      Tuolla kengät-sivulla on vain osa mun kengistä :)

      Poista
  4. Meillä on myön tuonnäköistä. Eteinen on postimerkin kokoinen kaappi, johon mahtuu juuri ja juuri pieni matto. Eihän sinne kaikki kengät mahdu! Niitä on sitten pitkin huonetta :D On nää opiskelijakämpät niin ihania.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih :D No meillä ei edes ole opiskelijakämppä vaan ihan oma asunto, eikä siltikään mahdu mitään :D

      Poista
  5. Et ole ainut, miulla on yksiö jossa on kenkähylly eteisessä (tupaten täysi, vetää 14 kenkäparia), niitä on sängyn alla, lattioilla, vaatehuoneessa, joka paikassa. Ja osa yhä äitini luona - pitäisi hakea pois ja käyttöön. Hukun kohta noihin kenkiin kun niitä on se.. 150-200 paria .__.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho mikä määrä kenkiä! :O <3 Ei ihme jos niitä on joka paikassa :D

      Poista
  6. Mulla ei ole onneksi ihan noin paljon kenkiä :D Tai onneksi ja onneksi, kun katselee noita ihanuuksia :D
    Ne sun miitissäkin pitämät kengät, jotka muuten taustallakin näkyy, oli kyllä huippuihanat! Mulla on niin rajoittuneet jalat että niissä ei hierrä ehkä vaan yksi pari sadasta, niin mun kenkäkokoelma on pysynyt aika rajallisena :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Ne on mun lempparikesäkengät tällä hetkellä <3 No voi itkut jos sulla hiertää monet kengät, ootko kokeillut tuon mallisia kuin ne mun miittikengät? Ne ei nimittäin hierrä. Itse en pysty käyttämään avokkaita, vaikka kuinka haluaisin.. tai en siis ole löytänyt yhtään mun jalalle sopivaa avokasta, koska mulla on niin leveä jalkaterä. Pituussuunnassa jalka on noin kokoa 38, mutta leveyden takia pitää yleensä ottaa pari kokoa isommat. Ihan tyhmää.

      Poista
    2. Mä oon nyt vasta lämpenemässä tuollaisille "moniremmisille" kengille, vielä viimekesänä vihasin niitä (no ehkä en niin vahvasti, mutta en pitänyt :D) ja nyt sieltä StylePitiltä tilasin juurinkin sellaiset. Tosi vaan monta kertaa matalammat ja tylsemmän väriset. Muutenkin olis ihana uskaltaa ostaa kaikkia kukikkaita ja muutenkin iloisen värisiä kenkiä, koska tykkään niistä, mutta aina jotenkin järki voittaa ja ajattelen, että mustat olisi monikäyttöisemmät :D

      Poista
  7. AAAARGH! Sigi, nyt äkkiä siivoamaan :D! :P

    Täälläkin talous, jossa pyörii vakkaristi viiden ihmisen kengät. Meidän eteinen _ei koskaan_ näytä tuolta, ei edes sinne päin. Meillä on eteisessä kolme liukuovikaapistoa ja pirttihirmuna vaadin perheen pieniltäkin, että kengät laitetaan kaappiin käytön jälkeen. Inhoan epäjärjestystä ja ylipäänsä lojuvia tavaroita, hrrrrr. Omille kengilleni mulla onnekkaalla on vaatehuoneessa tilaa ja kengät on omissa laatikoissaan, joiden päähän oon napannut valokuvan kengästä. Näin löytyy helposti oikea kenkäpari ^_^. Ymmärrän toki, että pienemmässä asunnossa säilytystila voi käydä ahtaaksi, mutta toisaalta on kyse myös tavaran määrästä :). Toivottavasti löydät boxit jostain!

    Ps. Tee ihmeessä kenkäpostaus, olis kiva nähdä noita tarkemmin :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sanos muuta! :D Argh todellakin! :D Mutta sähän voisit tulla järjestämään tuon eteisen, jos kerta noin järjestelmällinen olet! Eiks ois hyvä idea joohan??! <3 :D Mutta onpahan mahtava idea tuo kuvien laittaminen kenkälaatikon päähän!!! Ihan loistavaa! Olispa ihana nähdä jotain kuvia sun kenkälaatikoista tai vaatehuoneesta yleensäkin!

      Täytyy koittaa tehdä joku kerta se kenkäpostaus, ajatuskin vaan hirvittää :D En itse asiassa edes tiedä, montako paria mulla on kenkiä :) Tiedätkö sinä sun kenkien lukumäärän?

      Poista

Kiitos kommentista!
PS. You can also comment in English.