A England - Burne-Jones Dream

Olen jo jonkin aikaa odottanut tätä innolla ja nyt voinkin kertoa hyvän uutisen teille, koska A England  -lakkoja saa nyt Cesarsshopista...Olen jo jonkin aikaa odottanut tätä innolla ja nyt voinkin kertoa hyvän uutisen teille, koska A England -lakkoja saa nyt Cesarsshopista! Tutustumistarjouksena lakat ovat nyt -20% alennuksessa eli hinta on 10,32 €/kpl. Olen kuullut A England lakoista paljon hyvää todella monesta blogista. Voin nyt todeta itsekkin, että kyseessä on kyllä laadukas lakkamerkki. En ollut siis koskaan aiemmin kokeillut A Englandin lakkoja, vaikka monesti olen meinannut niitä tilata, joten innoissani niitä nyt testailin :)

Sain A England -lakkoja arvioitavaksi ja kuvattavaksi Cesarsshopista ja esittelen niitä teille tässä ajan mittaan. Ja kuten aina, kerron lakoista rehellisen mielipiteeni. Postauksen linkit ovat vain teidän avuksi, en siis hyödy niiden klikkailusta mitenkään.

Ensimmäisenä on vuorossa A Englandin uusin kokoelma nimeltä Burne-Jones Dream. Kokoelma on saanut inspiraationsa Sleeping Beauty -taidemaalauksista, jotka on luonut Edward Burne-Jones. Ihana idea kyllä ottaa inspiraatiota maalauksista ja lakkojen sävyt sopivat hyvin tuohon teemaan :)Burne-Jones Dream kokoelmaan kuuluu viisi lakkaa, joista esittelen neljä: Rose Bower, Briar Rose, Sleeping Palace ja Fated Prince. Lakat ovat hologrammilakkoja, joissa ns. scattered holoefekti. Holohippuset ovat siis ikään kuin hajautettu tuonne lakan sekaan. Aiemmin olen esitellyt lähinnä lineaarisia holoja, joissa holomaisuus tulee esille viivamaisena, selkeämpänä kuviona kynnen keskellä.

Burne-Jones Dream hololakat ovat tyylikkäitä pilvisellä säällä, mutta auringonvalossa ne heräävät eloon <3 Holo on jotenkin todella mahtavan näköistä ja niin erilaista kuin lineaarisissa holoissa. En tiedä kummasta tykkään enemmän, mutta tämä oli ihanaa ja virkistävää vaihtelua lineaarisille.


Päivänvalolampun valossa


Auringossa


Auringossa


Auringossa


Sitten kunkin lakan tarkempaan arviointiin. Olen kuvannut kynnet sisällä tavallisen lampun valossa, koska päivänvalolamppu ei tuo holoefektiä esiin kovinkaan paljon. Jokaisessa kuvassa kynsillä on aluslakka, 2 kerrosta lakkaa ja 1 kerros päällyslakkaa. Kokeilin sekä China Glazen Strong Adhesion aluslakkaa sekä Nfu Oh Aqua Base aluslakkaa, mutta näillä ei kovinkaan eroa ollut. Nämä A Englandin hololakat levittyvät siis hyvin myös tavallisen aluslakan päälle, mikä on suuri plussa! Lakat muuten kuivuvat nopeasti, mikä sekin on tietysti plussaa :) Ja päällyslakka ei pilaa holoefektiä, joten ei siitäkään huolta.Fated Prince on hiilenharmaa hololakka, joka näyttää lähes vihreältä tietyssä valossa. Lakkaa on helppo levittää, vaikkakin ensimmäisellä kerroksella voi tulla kaljuja kohtia, mikäli lakkaa samasta kohdasta useammin. Fated Prince meinasi vähän raidoittua, jos lakatessa oli kerralla liikaa lakkaa. Tämä on näistä neljästä ohuin, mutta 2 kerrosta riittää silti peittämään.
Sleeping Palace on munakoison värinen hololakka, jossa on hitusen ruskeaa ja harmaata tietyssä valossa katsottuna. Todella kaunis väri ja tämä onkin mielestäni toiseksi ihanin lakka tästä kokoelmasta. Holoefekti on ihan mieletön auringossa <3 Lakkaa on todella helppo levittää ja se on peittävämpi kuin Fated Prince. Jo 1 kerros saattaa riittää! Laitoin kuitenkin varalta 2 kerrosta.
Rose Bower on ruusunpunainen hololakka. Tässä on heikoin holoefekti näistä neljästä lakasta, mutta siitä huolimatta Rose Bower on todella upean värinen ja auringossa vielä upeampi <3 Tämä on suosikkini Burne-Jones Dream kokoelmasta! Lakkaa on todella helppo levittää ja se peittää myös 1 kerroksella, mutta itse laitoin varalta 2 kerrosta :)


Pahoittelen seuraavan kuvan laatua suuresti. Otin kuvat kaikista lakoista ja katsoin ne tietokoneelta vasta kun kaikki oli valmista. Yksikään Briar Rosen kuvista ei ollut tarkka, joten suttuinen kuva on nyt tuossa :(


Briar Rose on murrettu pinkki, joka taittaa kylmään. Tässä on samanlainen koostumus kuin Fated Princessä, mutta kaljuja kohtia ei syntynyt. 1 kerros voi riittää peittämään, mutta laitoin tähänkin 2 kerrosta varmuuden vuoksi.

- - -

Olin positiivisesti yllättynyt Burne-Jones Dream kokoelmasta, koska mulla oli pienen pieni epäilys scattered holoja kohtaan :) Nyt olen kuitenkin ihan myyty ja voisin tuijotella noita lakkoja kynsillä tuntitolkulla :D

Mitä mieltä olette tästä kokoelmasta? Entä onko teillä kokemusta A England lakoista muuten?

Katso myös

18 kommenttia

 1. Erittäin hyvät kuvat oot lakoista saanut, kiitos paljon näistä esittelyistä! :) Mun on ehkä pakko kotiuttaa toi Sleeping Palace..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kestä kiittää, kiitos itsellesi Anni! :)

   Poista
 2. Ihanan näköisiä! Yritän hillitä itteni etten tuota punaista kotiuttaisi.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on kyllä ihania! Mutta kannattaako sitä hillitä itseään, jos kerta näkee jotain noin upeeta? :D

   Poista
 3. Kauniita kaikki, punaisen voisin kotiuttaa <3 Mulla on muutama a englandin lakka ja tykkään kyllä kovasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rose Bower on kyllä niin ihana <3 Oonkin nähnyt muuten sun blogissa jotain a englannin lakkoja, kiva jos säkin tykkäät niistä :) Paljon niitä on kyllä kehuttu!

   Poista
 4. Kaikki on ihania, käyn tappelua itseni kanssa mitä kotiuttaisi. Ehkä Sleeping Palace ja Fated Prince, punasävyisiä ei tulisi kuitenkaan niin usein käytettyä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Molemmat on hyviä vaihtoehtoja kyllä :) Ei voi mennä pieleen, valitsi sitten minkä tahansa :)

   Poista
 5. Ihania on kaikkikin! Itseä ehkä eniten kiinnostaisi Sleeping Palace, se on vähän erikoisempi :) Tosi kyllä tuo tumman punainenkin on kaunis ja monikäyttöinen.
  Ootko muuten jo käynyt mun arvontaan osallistumassa? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sleeping Palace on tosiaan vähän erikoisempi, ja se on niiiin ihana :) En oo muuten osallistunut, täytyypä käydä kurkkaamassa :)

   Poista
 6. Noi on niin upeita! Miksi miksi miksi ne on vaan niin hintavia.. tai sitten oon vaan niin nuuka : D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt ne on muuten -20% alessa, eli ei tuo kymppi enää niin hintava ole noin laadukkaista lakoista :)

   Poista
 7. Voi että miten kauniita! Ostan varmasti koko kokoelman. Minulla onkin ennestään jo kokonaan Legends kokoelma ja puolet Mythicalseista. Rakastan hyvin paljon a englandin lakkoja. Hyvä laatu ja melko uniikit sävyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho sullahan on jo paljon a englannin lakkoja! Hyvä kuulla, että sinäkin tykkäät niistä ja pidät hyvälaatuisina :)

   Poista
 8. Hei! Toivoisin, että kaikki lakkaesittelyt saisi tuonne yläpalkiin samaan "sivuun", jotta ne löytäisi nopeasti, jos tarvitsee nähdä jonkun lakan esittelyn.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! Hyvä idea! Koitan saada tehtyä tuon joku päivä, kiitos ehdotuksesta :)

   Poista

Kiitos kommentista!
PS. You can also comment in English.