A England - Heavenly Quotes Collection

Tein lukijan pyynnöstä blogiin uuden välilehden:  LAKKAESITTELYT . Kerään sinne linkit swatch- ja esittelypostauksiin. Sivun päivitys on vie...

Tein lukijan pyynnöstä blogiin uuden välilehden: LAKKAESITTELYT. Kerään sinne linkit swatch- ja esittelypostauksiin. Sivun päivitys on vielä kesken, mutta sieltä löytyy nyt kaikki uusimmat esittelyt ainakin. Toivottavasti löydätte sitten jatkossa helpommin nuo postaukset.





On aika katsastaa lisää a-england ihanuuksia. Esittelen teille nyt Heavenly Quotes -kokoelman, johon kuuluu 3 lakkaa:

Beauty Never Fails
She Walks In Beauty
And The Moonbeams...

Lakat on saatu testattavaksi ja teille esiteltäväksi Cesarsshopista. Kaikki a-england lakat ovat nyt -20% alennuksessa eli hinta on vain 10,32 €/kpl. Postauksen linkit ovat vain teidän avuksi, en siis hyödy niiden klikkailusta mitenkään. Kerron tuotteista aina rehellisen mielipiteeni.





Unohdin muuten mainita edellisessä a-england postauksessa, että kaikki a-england lakat ovat 3-free lakkoja eli ne eivät sisällä kolmea suurimmaksi luokiteltua haitallista ainesosaa (formaldehyde, toluene & DBP), joita kynsilakoissa yleensä on. Lakkoja ei myöskään ole testattu eläimillä.

a-englandilla on omat alus- ja päällyslakkansa, joita kokeilin näihin swatcheihin. Kerron The Knight aluslakasta ja The Shield päällyslakasta enemmän toisessa postauksessa.

Siirrytäänpäs sitten tarkastelemaan Heavenly Quotes -lakkoja tarkemmin. Sivellinkuvat on otettu päivänvalolampun alla ja kaikki muut kuvat on otettu tavallisessa sisävalaistuksessa.



Beauty Never Fails
a-england | Heavenly Quotes




Beauty Never Fails -lakassa on runsaasti kultaista, kuparinväristä ja oliivinvihreää shimmeriä mustalla pohjalla. Ihan mielettömän upea lakka! Suu loksahti auki, kun lakkasin tällä ensimmäistä kertaa kynteni - koostumus on nimittäin huippuluokkaa: lakka levittyy kuin unelma ja peittävään lopputulokseen tarvitsee vain 1 kerroksen! Kimaltelu näkyy ihanasti myös sisävalaistuksessa, ja auringossa se korostuu entisestään. Riippuen katselukulmasta ja valaistuksesta, lakassa voi nähdä ihanasti kaikki erisävyiset shimmerit, vaihdellen kultaisesta vihreään <3

Kynsillä 1 kerros The Knight aluslakkaa, 1 kerros Beauty Never Fails -lakkaa ja 1 kerros The Shield päällyslakkaa.








She Walks In Beauty
a-england | Heavenly Quotes




She Walks In Beauty on glitteripommi, joka sisältää runsaasti hienojakoista kylmään taittavaa kultaista shimmeriä ja erikokoisia vaaleanpunaisia hexglittereitä kirkkaalla pohjalla. Lakan shimmerpohja on samanlainen kuin And The Moonbeams... -lakassa. Tarviikohan lakasta sanoa mitään, itse olen ainakin sulaa vahaa tämän kaunottaren edessä! <3 Kynsifriikkien keskuudessakin lakka on todella todella suosittu, ei ihme :)

She Walks In Beauty on tosi helposti levittyvä ja se peittää 2 - 3 kerroksella, riippuen kerrosten paksuudesta. Lakkaa voi ja kannattaa käyttää myös toisen lakan seurana esimerkiksi pelkästään kynsien kärkiin tai juuriin. Alle käy melkein mikä vaan, hempeästä pastellista mustaan lakkaan. Itse ajattelinkin kokeilla SWIB-lakan ja pastellilakan yhdistelmää.

Kynsillä 1 kerros The Knight -aluslakkaa, 2 kerrosta She Walks In Beauty -lakkaa ja 1 kerros The Shield -päällyslakkaa.








And The Moonbeams...
a-england | Heavenly Quotes




And The Moonbeams... -lakassa on runsaasti hienojakoista kylmään taittavaa kultaista shimmeriä sekä pieniä kultaisia hileitä/lastuja (englanniksi glass flecks) kirkkaalla pohjalla. Jossakin valossa näkyy myös vihreään taittavaa kimallusta. Kynsiä lakatessa tuntui, kuin olisin valellut kynnet kimaltelevalla keijupölyllä ja hypännyt jonnekin taikamaailmaan :D <3 Ehkäpä tuo lakan ihana nimi vaikutti tähän mielleyhtymään :)

Lakka on melko läpikuultavaa, mutta siinä on runsaasti shimmeriä, jonka takia se sopiikin hyvin toisen lakan kanssa käytettäväksi. Tämän kokoelman Beauty Never Fails -lakka voisi ainakin olla hyvä kaveri And The Moonbeamsille. Peittävä lopputulos tarvitsee noin 3 kerrosta. And The Moonbeams... levittyy todella hyvin ja kuivuu nopeasti.

Kynsillä 1 kerros The Knight -aluslakkaa ja 2 kerrosta And The Moonbeams... -lakkaa.







Heavenly Quotes -kokoelma on kaikenkaikkiaan upea ja tykkäsin jokaisesta lakasta tosi paljon. Positiivisin yllättäjä oli Beauty Never Fails täydellisellä koostumuksellaan <3 Voin lämpimästi suositella lakkoja kaikille, jotka haluavat säihkettä elämään! :)

Miltä lakat teistä vaikuttavat? Nousiko joku lemppariksi?

Katso myös

18 kommenttia

  1. nuo on tosi ihanan näkösiä ! ;3 tykkään eniten She Walks In Beautystä, koska rakastan glitteriä.

    VastaaPoista
  2. Onneksi omistan jo nuo kaikki, niin ei tarvitse ostaa ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha :D Olisinkin ollut ehkä ihmeissäni, jos sä et ois omistanut jo niitä XD

      Poista
  3. Itseltä löytyy jo And the Moonbeams..., minusta se on tosi hauska neonlakkojenkn päällä!

    She Walks In Beautya olen myös sillä silmällä katsellut jo tovin, mutta vielä en ole sitä sortunut hankkimaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ooo täytyypä kokeilla neonlakkojen päälle sitä! Hyvä idea :)

      She Walks In Beauty on kyllä omistamisen arvoinen lakka :) Mulla on sitä juuri kynsillä, lilan cremen päällä <3

      Poista
  4. En omista vielä ensimmäistäkään mutta tuo She Walks In Beauty houkuttelee kovasti, sekä muutamat harmaanhopeat kiehtoisi leimausta ajatellen. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. She Walks In Beauty on kyllä upea, et varmasti ole ainut jota se houkuttelee :D Itsekkin olin sitä jo tosi pitkään himiöinyt :) Joo oon kuullut, että monet a-england lakat on hyviä leimaukseen.

      Poista
  5. Olen pitkään katsellut hyvälaatuisia ja taitavasti otettuja kuviasi:)! Osaatko sanoa jotain vinkkiä, miten saat noista noin valoisia, entä miten muokkaat kuvat:)?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia :) Itse jotenkin näen niissä aina parantamisen varaa, en ole vielä löytänyt sopivia kamera-asetuksia tai kuvausolosuhteita. Mutta tällä hetkellä siis otan kuvat päivänvalolamppujen valossa ja järjestelmäkameralla. Valkotasapaino kannattaa säätää myös kamerasta kohdilleen, jos pystyy. Jos valo ja asetukset on kunnossa, tulee kuvista hyvä, eikä niitä paljoa tarvi muokata. Itse kuitenkin joudun usein lisäämään kirkkautta photoshopilla eli käytän Levels-asetusta sekä Brightness/Contrast-asetusta. Niillä saa kuvaan valoisuutta (ja tarvittaessa kontrastia).

      Poista
    2. Kiitos :)! Aikalailla samoilla vinkeillä oon itsekin mennyt, kun on jotain tarvinnut valkoista pohjaa vasten kuvata. Itsekin joudun kuvia yleensä muokkaamaan aika paljon, ellei kuvia ole otettu todella hyvässä päivänvalossa :)

      Poista
  6. Ei kyllä nyt ollut minun sävyjä, eli ei ainakaan tänne taida vieläkään eksyä a-englandin lakkoja.
    Nyt täytyy kyllä kehua sinua! Muutama blogi joita luen,saa aina lakka-kokoelmia testiin, ja sinun blogissa on aina tehty kunnolla testaus! Minua niin inhottaa vaan lukea "se ja se lakka on tällaisiä ja sen värisiä" niin ihana sitten kun sinä oot kuvannut _jokaisen_ lakan ja kerrot kuvan kohdalla lakasta, paljon helpompi katsoa ja jää mieleen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi olipa kiva kuulla! <3 Pyrinkin tosiaan kertomaan lakoista aina kuvien kera, ja jos mahdollista niin yritän ottaa useampiakin kuvia per lakka. Mutta hyvä, jos postauksista on ollut jotain iloa sulle :)

      Niin ja jos nuo a-england lakat eivät sytyttäneet, niin ehkäpä jotkut muut sitten :) Niillähän on vaikka kuinka paljon lakkoja, huomasitko esim. sen aiemman postauksen Burne-Jones Dream hololakoista?

      Poista
  7. Iiiihania kuvia!! She Walks In Beauty löytyy täältä ja nuo muutkin näyttää näissä kuvissa herkullisille, yritän ehkä silti sinnitellä ilman...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Hih, sinnittelyä täytyy aina välillä harrastaa :D

      Poista
  8. Ai että mitä herkkuja! <3 himotuslista sen kun vaan kasvaa! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha :D Ja sanos muuta, voisin melkein syödä nuo! <3

      Poista
  9. Apua, nuo on upeita! Juuri noita kuolailin jossain nettikaupassa ja mietin, että uskaltaisinko tilata, ettei mene sitten rahat hukkaan. Mutta ei kyllä näytä menevän. :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!
PS. You can also comment in English.