31 Day Challenge: Päivä 1 - Punaiset kynnet

Jei! Nyt se sitten alkaa, 31 Day Challenge , josta kerroinkin aiemmassa postauksessa :) Ensimmäisen päivän aiheena on punaiset kynnet . Ha...

Jei! Nyt se sitten alkaa, 31 Day Challenge, josta kerroinkin aiemmassa postauksessa :)

Ensimmäisen päivän aiheena on punaiset kynnet. Halusin ehdottomasti käyttää näihin kynsiin OPIn uusia Couture de Minnie lakkoja, joissa on tosi kivasti punaisen eri sävyjä ja koostumuksia <3 Räpsin aika paljon kuvia tähän postaukseen, olin varmaan liian innoissani tämän haasteen aloittamisesta. Noo, eiköhän se innostus vaihdu jossain välissä puutumiseen. No ei vais, toivottavasti ei ;)






Kuten varmaan huomasitte, nimettömässä poseeraa Minni Hiiri Couture-asussaan :) Maalasin Minnin mustalla akryylivärillä ja mallia otin Googlesta löytyneestä siluettikuvasta. Alla olevassa kuvassa näkyy se vaihe, kun olin maalannut vasta ääriviivat. Siihen sitten vaan lisää väriä täytteeksi. 


 Minnin maalausta akryylivärillä




Näitä käytin:
  • OPI - Couture de Minnie -minilakat | Cesarsshop (saatu)
  • Oumaxi musta akryyliväri | Cesarsshop
  • Kynsienkoristelusivellin | Pretty.fi
  • Sally Hansen - Insta-Dri pikakuivattaja | Ebay
  • China Glaze - Strong Adhesion Base Coat | Ebay





Couture de Minnie -lakat ovat kyllä todella hyvälaatuisia, OPI jaksaa aina jotenkin yllättää mut hyvillä koostumuksillaan. Yksi näistä kuitenkin kaipaisi hieman parannusta, mutta siitä lisää alla eli laitan tähän vielä omat arvioni minisetin lakoista:

A Definite Moust-Have on korallinpunainen creme, jossa on hienojakoista helmiäisen sävyistä shimmeriä. Kynsillä kimallus näkyy aika heikosti, tosin auringonvalossa se erottuu paremmin. Lakassa on todella hyvä koostumus ja sitä on helppo levittää. Kynsillä 2 kerrosta + päällyslakka.

Magazine Cover Mouse on punainen liquid sand eli tekstuurilakka, jossa on runsaasti kultaista, pinkkiä ja punaista shimmeriä. Kuvissa kimallus ei niin näy, mutta luonnossa se näkyy ja etenkin auringonvalossa <3 Lakka on paksuhkoa, mutta levittyy silti kuin unelma! Samanlainen koostumus kuin OPI Bond Girls -lakoissa eli erinomainen. Kunpa kaikki lakat olisivat näin hyviä koostumuksiltaan! Magazine Cover Mouse peittää jo yhdellä kerroksella, mutta 2 kerrosta antaa paremman lopputuloksen mielestäni. Kynsillä 2 kerrosta ja ei päällyslakkaa.

Chic From Ears To Tail on vaaleanpunainen "hubba bubba" creme, jossa on hieman hopeista shimmeriä. Tässäkin tuo shimmer on aika piilossa, mutta aurinko tuo sen kivasti esiin. Lakkaa on hieman haastava levittää, tiedä sitten johtuuko se minilakan pienestä siveltimestä. Itse olen tottunut käyttämään isompia suteja. Lakka on hieman läpikuultava, joten se vaatii 3 kerrosta peittävään lopputulokseen, harmi. Olisin ollut tyytyväisempi, jos tämä olisi peittänyt kahdella kerroksella. Kynsillä siis 3 kerrosta + päällyslakka.

Innie Minnie Mightie Bow on punainen creme, jossa on hienojakoista hopeaa ja kultaista shimmeriä. Tässä lakassa on todella hyvä koostumus ja sitä on helppo levittää. Se on myös hyvin runsaspigmenttinen, 1 kerros riittää peittämään! Pitkille kynsille voi tarvita 2 kerrosta, mutta itse laitoin pikkurilliin ja peukaloon vain yhden kerroksen + päällyslakan. Tykästyin IMMB lakkaan kovasti, tässä on vaan sitä jotain <3


Näitä Couture de Minnie -minilakkasettejä ja normikokoisia lakkoja on sitten rajoitettu määrä myynnissä eli jos himiöitte niitä, niin ei kannata kauhean kauan jahkailla. (Huom. En hyödy linkkien klikkailuista mitenkään, ne ovat vain teidän avuksenne.)






Siinä oli ensimmäiset haastekynnet, mitä piditte? Entä oletteko itse jo kokeilleet Minni Hiiri -lakkoja?


Katso myös

32 kommenttia

  1. Ihanat <3 Tuo Minni siluetti käy niin hyvin tuohon :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ja kiva, että sunkin mielestä siluetti sopii tuohon :)

      Poista
  2. Nämä ovat niiiiiiiiiin upeat! Nuo kynnet kävisivät kokoelman markkinointiinkin, niin upeasti ne esittelevät tuota Minni-kokoelmaa ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Papu! Itse katson omia kynsiä aina niin kriittisesti, etten voisi kuvitellakaan tuota mitä sanoit :D Mutta ihanasti sanottu silti! <3

      Poista
  3. Awww ♥ Pomppaan kommenttiin että sopisivat täydellisesti kokoelman markkinointiin!! ♥♥ ooot niin taitava ♥ Innostat lakkaamaan kynsiä enenmmän ja enemmän !:)♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Elisa! <3 Ja onpa ihana kuulla, että innostan sua lakkaamaan!! :)

      Poista
  4. Aaaw, toi Minni siluetti on ihana! Vaikka punaisen ja pinkin ystävä en olekkaan, niin täytyy kyllä sanoa, että nää Minni -kokoelman lakat on ihanan värisiä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, kiitos! :) Ja ne ovat kyllä tosi ihanan värisiä :)

      Poista
  5. Millä kameralla ja objektiivilla kuvaat ? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nikon D5100 ja Nikon AF-S Nikkor 50mm f/1.8G

      Poista
  6. Todella ihana se minni! Aivan mahtavaa tarkkuutta :).
    Itse en ole lakkoja kokeillut tai aikaisemmin oikein halunnut..mutta tuo Chic From Ears To Tail alkoi jokseenkin nyt himottamaan :D!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti! :) Chic From Ears To Tail on kyllä tosi ihanan värinen, olisin vaan toivonut parempaa koostumusta siihen :)

      Poista
  7. Minni-lakat ovat ihania, kuten myös nää sun kynnet! :) ♥

    VastaaPoista
  8. this is a perfect mani for this collection!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. That's a big compliment, thanks a lot! :)

      Poista
  9. Ihanat! On vaan niin väärin kun ei ole rahaa, että voisi ostaa näitä kaikkia uusia ihanuuksia :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Niin, eikös lakat voisi olla ilmaisia? Mun mielestä ainakin :D

      Poista
  10. ♥ Pakko saada tuo setti, ihana! Ihan kuin nuita vaaleanpunaisia / pinkkejä / punaisia lakkoja ei olisi muka jo tarpeeksi. :D
    xoxo Mella

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha :D Eikai niitä voi koskaan olla tarpeeksi! :D

      Poista
  11. Noi on niin syötävän suloisia lakkoja et ne on pakko saada! :) Missä kaupoissa niitä myydään? Muissa kuin cesarsshopissa siis.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todellakin syötävän suloisia :) En tiedä myydäänkö niitä muualla kuin cesarissa ja nellyssä. Nellyssä ne ovat n. 10€ kalliimpia eli kannattaa tilata cesarsshopista :)

      Poista
  12. moi :) ihania kynsilakkoja! mun kysymykseni ei oikeestaan liity postaukseen millään lailla, mutta ajattelin kysyä että onko sulla Depend;in lakkoja? onko hyviä? oon kattellu cubuksesta 1.95€ maksaa, että aikas halpoja. Mutta onko laatu millanen että kannattaako edes ostaa? muutki saa kommata omia mielipiteitä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi! Kyllä mulla on muutama Dependin lakka ja olen ollut tyytyväinen laatuun. Esim se hopea on tosi hyvä leimaamiseen, kun on runsaspigmenttinen. Tietysti lakkojen laatu voi vaihdella samankin merkin lakoissa, mutta kannattaa kokeilla ja ostaa ensin vaikka yksi tai pari lakkaa.

      Poista
    2. dependin nro 331 on surkea hyvin ohut koostumus!

      Poista

Kiitos kommentista!
PS. You can also comment in English.