31 Day Challenge: Päivä 3 - Keltaiset kynnet

Onpahan harvinaisen sitkeä virustauti, kun ei meinaa millään mennä ohi. Harmittaa, kun en ole pystynyt blogiakaan päivittämään... Ja lauanta...

Onpahan harvinaisen sitkeä virustauti, kun ei meinaa millään mennä ohi. Harmittaa, kun en ole pystynyt blogiakaan päivittämään... Ja lauantaina pitäisi suunnata etelään tyttöporukalla, joten toivon todellakin, että olen kunnossa siihen mennessä.

Tässä postauksessa näette parin viikon takaiset kynnet, joihin otin inspiraatiota rannekoruistani ja joissa olen käyttänyt kahta eri neonkeltaista lakkaa. Aiheena on siis keltaiset kynnet ja 31 päivän haasteen kolmas postaus.






Vaikka syksy tekee tuloaan, tykkään edelleen käyttää räikeitä värejä, ja käytän niitä varmasti talvellakin. Olen kuitenkin sen verran vuodenaikojen orja, että väkisinkin alan himoitsemaan syksyisiä lakkoja ja tekee mieli käyttää synkkiä värejä enemmän. Mutta keskitytään nyt näihin neonkeltaisiin kynsiin. Käytin näissä uutta nufuani, Nfu Oh FS01 (saatu Pretty.fi:stä), sekä Perfect-merkkistä tekstuurilakkaa nro 69. Ihania lakkoja molemmat, joskin olisin toivonut Perfectin olevan enemmän keltainen, kun nyt se taittaa hieman vihreään. Nufu on juuri oikean sävyinen neonkeltainen, mutta se vaatii alleen valkoisen lakan, koska muuten se ei ole niin räikeä. Noissa ranskiskynsissä olen siis käyttänyt nufua ilman valkoista alla. Nimettömän kynnen raidoissa taas on valkoista lakkaa alla, ja eron kyllä huomaa.





Maalasin nuo vasurin nimettömän v-kuviot (engl. chevron) käsin ja käytin siihen Kiss:in mustaa ja valkoista koristelulakkaa. Valkoisten kuvioiden päälle laitoin nufua. Toisen peukalon ja keskisormen kuviot tein teippien avulla ja ranskisten pilkut tein dotting toolia käyttäen. Niitit kiinnitin pikakuivattajalla. Ainiin ja tuo kultainen lakka on A England Holy Grail, se uudempi versio. Se on kyllä syksylakka jos mikä, joten täytyy koristella sillä vielä erilaiset kynnet jossain vaiheessa.






Tuotteet, joita käytin:



Katso myös

29 kommenttia

  1. Hienot! Tosi söpöt nuo ristit.

    VastaaPoista
  2. Oooh, ihanat! Tulee mieleen ihan ne yhdet sandaalit mitkä esittelit!

    Mä aina ihailen muiden tälläisiä mix & match -lakkauksia, itse en vaan saa koskaan aikaiseksi. Ehkä se on näiden innottamana pakko taas yrittää :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! Kannattaa rohkeasti vaan kokeilla erilaisia yhdistelmiä, ja aina ei mun mielestä tarvi edes olla liian yhteensopivia kynsiä.

      Poista
  3. Oooi ihanat! Pirteyttä synkkään syksyyn. :)

    VastaaPoista
  4. Ihan älyttömän upeet ja räikeet kynnet! :D Tästä on tosiaan kyllä syksy kaukana :) Ja ihanat käsikorut (:

    VastaaPoista
  5. Kauniit, oikein pirtsakat! Paranemisia sinne! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sonne! Vieläkin on kipeä olo, pelottaa miten tässä käy..

      Poista
  6. Ihanan pirteet ! :) Tuo Nfu on ihanan värinen. Noista sun lakkauskoristeluista saa aina ihania ideoita.

    kynsisakset.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! kiva kuulla, että näistä saa ideoita lakkauksiin :)

      Poista
  7. Todella kauniit ja upeat! Paranemisia! :)

    VastaaPoista
  8. Oo! Ihanat! Ranskisten pilkut niiteillä on loistava ajatus! Saatan joskus kokeilla :) No jos sairastat nyt, et ehkä tuu myöhemmin yhtä kipeeks :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, noista ranskiksista tuli kyllä kivat munkin mielestä. Sitkeä tauti on kun ei meinaa hellittää...

      Poista
  9. Sulla on kyllä ilmiömäinen taito hyppysissä tehdä tällaisia luovia koristeluja! Ite kun lätkii aina vaan samantyylistä joka sormeen, olisi kiva osata tällaistakin:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sissi <3 Ei muuta kuin itekki rohkeesti kokeilemaan, tee vaikka joskus joka toinen kynsi erilaiseksi, siitä se lähtee :)

      Poista
  10. Ihana, ihanat! :) Nuo ristit on mahtavat...

    Ja sitten kysymys. Onko noita tekstuurilakkoja vaikea saada pois? Ne on niin kivan näköisiä ja tykkäisin tuollaisista, mutta inhoan yli kaiken sitä, että kynsilakkaa pitää oikein raivolla hinkata pois.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! Ei ole vaikea poistaa, helpommin lähtee kuin glitterilakat! Tekstuurilakkojakin on tietty erilaisia, joissakin on glitteriä, joissakin ei. Mutta suurin osa mun tekstuurilakoista lähtee ainakin hyvin pois, suosittelen siis :)

      Poista
  11. Mielettömän hyviä yhdistelmiä!
    Vaikea valita vain yhtä suosikkia kynsistä, mutta mun lempparit ehkä nuo, missä tehty ranskis ja niittejä rajalla. Niissä on kivasti nuo pilkut, joiden sisällä pilkut ja sit niitit, hyvältä näyttää! =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kaisa :) Noi ranskikset on siitäkin kivat, että eri värejä yhdistelemällä saa monta erilaista lookkia.

      Poista
  12. Upeat kynnet! ❤
    Miten kauan sulla meni niitten tekemiseen ja yleensäkin,
    miten kauan aikaa käytät kynsien tekoon?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Hmm taisi mulla pari tuntia noihin mennä. Riippuu kyllä ihan koristeluista että kauanko aikaa menee, joskus menee vartti, joskus pari tuntia :)

      Poista
  13. liian ihanat!!! :D ♥♥♥

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!
PS. You can also comment in English.