Isadoran sokerilakat & liukuvärjätyt sateenkaarikynnet

Voikohan tekstuurilakkoihin kyllästyä koskaan??? Ei ainakaan tunnu siltä :) Isadoraltakin on tullut markkinoille omat tekstuurilakat tai san...

Voikohan tekstuurilakkoihin kyllästyä koskaan??? Ei ainakaan tunnu siltä :) Isadoraltakin on tullut markkinoille omat tekstuurilakat tai sanoisinko sokerilakat, koska lakkoja kutsutaan nimellä Sugar Crush. Lakoissahan on siis sokerisen karhea pinta ja lakat kuivuvat mattaisiksi - päällyslakkaa ei näiden kaunokaisten päälle tarvitse laittaa.

Sain Isadoran maahantuojalta testattavaksi 7 Sugar Crush lakkaa, niistä hieman tarkemmin myöhemmin tässä postauksessa. Lakat sopivat tosi kivasti toisiinsa värisävyiltään, joten halusin tehdä niillä liukuvärjätyt sateenkaarikynnet. Tein liukuvärjäyksen siis sivuttaissuunnassa. Tekstuurilakoilla onkin helppo tehdä liukuvärjäys, koska rajat eivät näy niin selvästi kuin esim. creme-lakoilla. Tein kynnet siten, että lakkasin jokaisen kynnen aina kahdella värillä, ensin alle 1 kerros vaaleampaa lakkaa näistä kahdesta ja sitten päälle meikkisienen avulla toista lakkaa toiselle puolelle kynttä. Rajakohtaa korjailin tarvittaessa molemmilla lakoilla.







Ja sitten kuvia itse lakkapulloista ja swatcheista.




Isadora Sugar Crush -kokoelma sisältää 9 tekstuurilakkaa, ja tässä niistä seitsemän suosikkiani:
  • Diamond Crush - hopea, jossa on hopeaa shimmeriä ja hexglittereitä
  • Ocean Crush - turkoosinsininen, jossa on turkoosia ja kultaista shimmeriä. Lakassa voi havaita myös duochrome-efektin eli väri vaihtelee vaaleammasta tummempaan siniseen.
  • Pool Crush - sähkönsininen, jossa on sinistä ja turkoosia shimmeriä
  • Purple Crush - violetti, jossa on violettia ja hopeaa shimmeriä ja hexglittereitä
  • Pink Crush - vaaleanpunainen, jossa on vaaleanpunaista ja hopeaa shimmeriä ja hexglittereitä
  • Love Crush - punainen, jossa on punaista, fuksianväristä ja kultaista shimmeriä
  • Coral Crush - oranssi, jossa on oranssia ja kultaista shimmeriä

Lakkojen hyvä laatu yllätti. Lakkoja on helppo levittää paksuhkon koostumuksen sekä leveähkön siveltimen ansiosta eikä siistimistä tarvitse tehdä juuri yhtään. Lakat peittävät 2 kerroksella ja kuivumisaika on nopea. Tekstuuriefekti näkyy hyvin eli pinnasta tulee juuri sopivan rapsakka :) Yllätyin myös kuinka kivasti lakat kimaltelevat ihan sisävalaistuksessa tai pilvisellä säällä. Auringonvalossa tietysti kimmellys on vielä voimakkaampi. Itselläni lakat pysyivät muutaman päivän kynsillä lohkeilematta. En tiedä olisivatko pysyneet kauemminkin, mutta poistin ne sitten muistaakseni kolmen päivän jälkeen.


Kuva päivänvalossa


Kuva auringonvalossa


Jokos olette kokeilleet Isadoran sokerilakkoja? Entä vieläkö tekstuurilakat jaksaa innostaa vai kyllästyttääkö jo? Musta tuntuu, että innostun aina vaan enemmän uusista tekstuurilakoista :D Tekstuurilakkakokoelmakin alkaa jo olla aikamoinen, jonkinlainen vertailupostaus voisi olla paikallaan jossain vaiheessa vai kiinnostaako sellainen edes? Näistä esim. Coral Crush muistuttaa hyvin paljon OPI:n Jinxiä ja Love Crush muistuttaa OPI:n Magazine Cover Mousea sekä Golden Rosen Holiday-kokoelman lakkaa nro 56.

Katso myös

58 kommenttia

  1. Yhy, mä en vielkäkään pidä hiekkalakoista! Ei vain iske. Kunpa nuo Ocean Crush ja Pool Crush -sävyt tulisivat normaaleina lakkoina, nam. Mutta tosi upeat kynnet oot tehnyt! Waude :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti! :) Jos hiekkalakat ei miellytä niin noiden päällehän voi laittaa päällyslakkaa, tällöin lakat muuttuu ikään kuin tavallisiksi glitterilakoiksi :) Itekkin aion käyttää noita joskus myös päällyslakan kera.

      Poista
  2. Ihan mielettömät! Pakko varmaan hankkia tuo turkoosi... Tai sininen... Tai... :D

    VastaaPoista
  3. Ei vitsi! Mulla ei yhtään näitä hiekkalakkoja ole, mutta nyt alan vakavasti kallistua sen suuntaan että pian on pakko sellainen saada! Tosi upeita, ja toi liukuvärjäys, voihan kynslakka! Olen aivan rakastunut kaikkiin IsaDoran lakkoihin, täytyykin ehkä käydä kaupoissa katselemassa noita lakkoja! Jos sitä ylimääräistä rahaa vaan löytyisi! :D

    Olinkin odotellut postausta, ja näkemisen arvoinen varmaan oli ilmeeni, kun tämän näin! Ehdottomasti lempiblogini!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kyllä sun pitää kokeilla noita hiekkalakkoja ehdottomasti! En voi kuin suositella lämpimästi, näissä oli tosi hyvä laatu ja kiva, että on tosiaan kauppoihinkin tullut näitä. Eipä tarvitse aina netistä kaikkea tilata.

      Oi kiitos, ihana kuulla <3

      Poista
  4. Voi ei miten ihanat <3 Taidokasta jälkeä!

    VastaaPoista
  5. Apuaaa... mun sydän oikein sykähti näiden kynsien ihanuudesta, kauniit ja taitavasti tehdyt!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho, ompa ihanaa että herättää tuollaisia tunteita! Kiitos paljon <3

      Poista
  6. Vastaukset
    1. Tässähän menee ihan hämilleen.. kiitos kovasti Sannu <3

      Poista
  7. Aivan ihania! Oisiko vaikka arvontaa näihin liittyen? :)

    VastaaPoista
  8. ihania sävyjä ja kynnet.En omista myöskään yhtään hiekkalakkaa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos eekku! Kannattaa kyllä kokeilla joskus hiekkalakkoja :)

      Poista
  9. Ihanat kynnet! ;_; Yritin etsiä Coral Crushia vaikka mistä kaupasta, mutta sitä ei ollut missään enää myynnissä. Ocean Crush minulla on ja olet hyvin onnistunut kaappaamaan sen kauneuden nuihin kuviin! <3
    xoxo Mella

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Mella <3 Voi kökkö jos Coral Crushia ei ole löytynyt. Ocean Crush on kyllä kaunis ja jotenkin erikoinen.

      Poista
  10. aivan ihanat kynnet! mulla olisi vähän kysyttävää tekstuurilakkojen suhteen, eli kuinka helppo ne on ottaa pois kynsiltä? että puhutaanko nyt vaikeusasteesta normaalilakka vai glitterlakka, mun poistopainajainen? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tekstuurilakat on yleensä kyllä helppo poistaa, vaikkei ehkä uskoisi :) Helpommin siis lähtevät kuin glitterlakat, onneksi! :) Jotkut runsasglitteriset tekstuurilakat saattaa olla hieman hankalampi poistaa kuin normilakat, mutta nekin on mun mielestä lähteneet helpommin kuin glitterlakat.

      Poista
  11. tykkäään!!! mulla on ocean ja coral, mmmm :3

    VastaaPoista
  12. Oi että miten ihanat! Mulla on 3 noista ja tän nähtyäni haluaisin loputkin ;)
    Anonyymille vastaisin, että ihan hyvin ne multa ainakin lähti! Käytän x-tran poistoainetta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kyllä Isadora onnistunut hyvin näissä lakoissa, nyt vaan odottelen jo uusia syksyisiä ja talvisia sävyjä :D

      Joo onneksi nuo on helppo poistaa kynsiltä :) Mä oon poistanut x-tran lisäksi asetonittomilla kynsilakanpoistoaineilla, ja niilläkin on lähtenyt aikas iisisti.

      Poista
  13. Oi upeita lakkoja ja ihanat kynnet! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Orvokki! Ja ei noita lakkoja voi kuin ihastella kyllä :)

      Poista
  14. Itseltä löytyy tuo Ocean Crush. Coral Crush on loppunut joka paikasta, mikä vähän harmittaa. Tykästyin tuohon Ocean Crushiin niin paljon, että pakko ostaa ainakin yksi Sugar Crush lakka lisää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Laitoin kyselyä Bernerille, että onko Coral Crushia tulossa lisää. Ilmoittelen sitten, kun saan tietää asiasta. Toivotaan että sitä tulee vielä valikoimiin!

      Ocean Crush on kyllä todella kaunis ja sellaista en ole muilla valmistajilla nähnytkään!

      Poista
    2. Hei Nunnu, sain maahantuojalta infoa, että Coral Crush oli kausisävy ja sitä ei valitettavasti tule lisää enää. Kyseinen lakka on loppuunmyyty myös kotimaassaan Ruotsissa. Syksyn/talven uudet Sugar Crush -lakat saapuvat kuulemma lähiviikkoina kauppoihin, joten jospa se lohduttaisi edes hiukan :)

      Poista
  15. Tosi mageet kynnet, hienosti oot keksiny käyttää noita lakkoja! :) Itseä ainakin tekstuurilakat viehättää edelleen kovin, kun oon vasta omat ekat saanu hankittua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon :) Niihin jää kuule koukkuun, varo vaan :D

      Poista
  16. Tosi upeet kynnet ♥ ja ihania lakkoja :) toivottavasti tulee johonkin lähialueelle myyntiin...;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! <3 Lakat ovat olleet jo jonkin aikaa myynnissä, esim Anttiloissa, Stockmanneissa, Sokoksissa ja Kickseissä.

      Poista
  17. Vähänkö ihanat!

    En oo yhtään tajunnu mitenkä näitä tekstuurilakkoja voi koristella, mut sun blogista oon saanut paljon ideoita. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia :) Tosi kiva kuulla, että oot saanut täältä ideoita! :)

      Poista
  18. Ostin heti ekana kun ne tuli Sokokseen kolme kappaletta kunnen osannut päättää. Ocean Crush on toi rakkain mahtavalla kimalluksellaan ja vivahteella turkoosi ja vihertävä. Pool Crush lähti mukaan, koska pidän sähkönsinisestä. Ei oikeen loppujen lopuks iskenyt, mut kestävästi pysy varmaan kolme-neljä päivää kunnes vaan kyllästyin ja otin pois. Coral Crush oli ihana punaoranssi liekki, joka oli pakko saada.

    Kuukaus myöhemmin innostuin vielä tosta Diamond Crushista ja se pääs neljäntenä listoille.

    VINKKINÄ KOKEILKAA VESIMARMOROINTIA SUGAR CRUSH-LAKOILLA! Tuli aivan uskomattoman kauniita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ooo täytyypä joskus kokeilla vesimarmorointia noilla, kiitos vinkistä! :)

      Poista
  19. Oi vitsi, ihan hurjan ihanat kynnet! :)

    Mä ite tykkään tekstuureista tosi paljon, ne on kauniita ja erityisesti suosiossa niinä päivinä, kun lakkaukset muuten menee päin mäntyä. Jostain syystä vaan nämä IsaDoran sokerilakat ei oo sytyttäny mua, kenties nimenomaan sen takia, kun ne on niin sokerisen näkösiä. Kauniita muilla kyllä, mutta ei mua varten, joten tyydyn toisiin tekstuureihin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti Tiina! :) Joo tekstuurilakat on todellakin huonon kynsilakkapäivän pelastajia! Ne on niin käteviä, kun kuivuvat nopeasti eikä tarvitse mitään päällyslakkoja laitella :)

      Poista
  20. Aivan ihanat! Oon tän blogin myötä ihan rakastunut tekstuurilakkoihin ^^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Hih oon saanut koukutettua sut :D

      Poista
  21. Todella kaunis sateenkaari-liuku.
    Itseltäni löytyy Pool, Ocean ja Coral, kahdesta viimeisestä olen tehnyt postaukset ja Pool ollut jo kynsillä vielä blogiin kuitenkaan pääsemättä.

    Tekstuuri jaksaa ihastuttaa ainakin minua edelleen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kiva, että sinäkin tykkäät tekstuurilakoista :)

      Poista
  22. Taivaalliset kynnet! Aivan uskomattoman ihanat! Tekstuurit kyllä sytyttää kovasti edelleen, varpaankynsillä Kicksin Black diamond tällä hetkellä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos kovasti! Tekstuurit on kyllä kivoja varpaankynsissä, mullakin on just nyt varpaissa :)

      Poista
  23. wow aivan uskomattoman upeet kynnet <3 :)

    VastaaPoista
  24. IHANAT kynnet! Ihailen näitä kuviakin täällä, niin selkeitä <3

    VastaaPoista
  25. Tänään juuri kaupassa käydessäni mietin, etten ole kenenkään nähnyt näistä lakoista blokkaavan aikaisemmin, joten kauppaan jäivät - vielä. Lisäksi toinen syy niiden kauppaan jäämiseen oli se, että eniten olisin halunnut kokeilla sitä coralia - ja sitä ei tietenkään siinä kaupassa ollut yhtään jäljellä :-( No, ehkä sitä vielä ehtii "kyytiin" :-)
    Toi lakkaus olis tosi mieleinen itsellenikin. Tykkään siis kovasti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo se Coral taitaa olla monesta paikasta loppu, harmi. Onneksi nuo muutkin sävyt on ihania, ja uudet syyssävytkin on kohta tulossa :)

      Poista

Kiitos kommentista!
PS. You can also comment in English.