31 Day Challenge: Päivä 5 - Siniset kynnet

On haasteen sinisten kynsien vuoro. Nämäthän tein jo tuossa syksymmällä ja näillä olin myös I Love Me -messuilla. Osa kynsistä sa...

On haasteen sinisten kynsien vuoro. Nämäthän tein jo tuossa syksymmällä ja näillä olin myös I Love Me -messuilla.





Osa kynsistä sai pohjaksi OPI:n My Vampire Is Buff -lakan. Nude creme, joka peittää 2 kerroksella ja levittyy hyvin. OPI:n nudet cremet on kyllä ihania, niitä onkin kertynyt jo aika monta. Kultaiset osat on lakattu China Glazen Goldie But Goodie -lakalla, joka on foil ja peittää 1-2 kerroksella. Vapaalla kädellä tehdyt kohdat meni vähän pilalle, kun lakkaa oli haastava levittää. Koko kynnelle se taas oli suht helppo levittää. Color Clubin Bright Night on tismalleen samanvärinen kuin mun sähkönsininen bleiseri, rakastan tuota väriä! <3 






Tein nuo graafiset kuviot tavallisen teipin avulla ja niitit kiinnitin pikakuivattajalla. Kynsistä ei tullut ihan sellaisia kuin päässäni hahmottelin, mutta aina ei voi voittaa, minkäs teet. Heh, milloinkahan viimeksi olisin ollut täysin tyytyväinen kynsiini, en nyt kyllä muista :D




Näitä käytin:


Color Club - Bright Night


Jepjep, tuolta näyttää Bright Night tällä hetkellä :'( Mainitsinkin jo asiasta vuoden 2013 koostepostauksessa, mutta pakko vielä valittaa uudestaan. Harmittaa niin paljon, että lakan pigmentit on vajonneet pullon pohjalle. Ja pulloa saisi varmaan heilutella tunnin, että se tasoittuisi. Onko kellään ollut samanlaista ongelmaa jonkun lakan kanssa? Ja osaisiko joku kertoa, miten voisin pelastaa lakan? Eteenpäin en aio tuota laittaa, koska se vaan on niin upean värinen. Toivoisin vaan, että tähän olisi joku apukeino!


PS. Olen tässä loman aikana käynyt Helmereiden syövereitä läpi, ja osa lakoista lähtee taas HOPE:n kautta tytöille, mutta osan ajattelin laittaa teille arvontaan. Kierrätysarvontoja on ollut joissain blogeissa ja itse tykkäsin ideasta, joten järkkään sellaisen tässä joku päivä. Vai onko huono idea? Oikeastaan mun on pitänyt järjestää tuollainen arvonta jo kaaaaauan sitten, mutta jotenkin on tuntunut liian isolta urakalta alkaa käymään lakkoja läpi. Vielä noissa olisi karsittavaa, mutta katsotaan sitten uusiksi myöhemmin vaikka :)

Katso myös

26 kommenttia

  1. Onpas käynyt hassusti tuolle CC:lle. :o Mulla on paljon Color Clubin lakkoja, enkä oo ainakaan huomannut, että yhdellekään olisi käynyt samalla lailla. Tuota kyseistä yksilöä en kyllä omista ja sun kokemusten perusteella tuskin tulen koskaan omistamaankaan.

    Aika jännä väriyhdistelmä sun kynsillä, mutta toimii kuitenkin hyvin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ei mullakaan muille CC lakoille ole käynyt noin, tai ei millekään muullekaan merkille. Harmillista, ei voi muuta sanoa.

      Niin ei tuo väriyhdistelmä kaikkein tavallisin taida olla, kiva jos toimii sun mielestä :) En edes muista, mistä sain päähäni yhdistää just nuo lakat :)

      Poista
  2. Onpa i-ha-nat lakkaukset, napakympit suorastaan ja vieläpä yhdessä tuon jakun kanssa!!

    Huomaako väripigmentin vajumista käytännössä jos levittelet lakkaa? Mä kun tapaan silloin tällöin hiplata lakkapulloja ja ihan vain ihailla niitä, niin oon huomannu että mun OPI:n Catherine The Grape näyttää tosi erikoiselle just niin että väri on alkanut kai jotenkin jakaantumaan ja alaspäin näyttäisi irtoavan jostain syystä HARMAATA... O_o Pitäisikin kokeilla mitä siitä tulisi nyt kynsille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos E-S! Hienoa, jos tykkäät :)

      Joo kyllä huomaa levittäessä, se lakka on täysin eri väristä (paljon vaaleampaa ja haaleampaa) kuin silloin, kun se on sekoittunut. Oho, harmaata :o Voisin veikata, että se on myös eriväristä kynsillä sekoittamatta.

      Poista
  3. Ihanan pirteät kynnet!:)

    Mulla on yks Essie tehnyt tuon saman - tosin siihen ei ees ravistaminen auta. Bazookassa se pigmentti on sellasena mömmönä pohjalla ja kuulat on siinä kiinni. Tikulla sekottaminen auttaa vähän, mut lakattaessa silti tulee raidallista jälkeä. En tiiä miten sen sais normaaliks.. Toisaalta se oli tuollanen jo ostaessa joten tuskin palautuu normaaliksi. Essielle en oo vieläkään muistanu palautetta laittaa, mut varmaan pitäs.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Anni! <3

      Oho, kuulostaa oikeasti vialliselta tuo sun Bazooka. Ja sitä ei tosiaan välttämättä saa hyväksi, jos oli kerta ostettaessa jo tuollainen :/ Essielle palautetta vaan, mietin itekkin, että pitäiskö laittaa CC:lle palautetta. Eihän lakan noin pitäisi käyttäytyä.

      Poista
  4. Mulla on käynyt samoin tuolle lakalle ja oon kans huomannut ettei pullon heilutus auta. Lakkasi silti uudelleen ja tulos on tasanen muttei ihan noin sähkön sininen enää vaan enemmän "savusemman" värinen. Haluaisin itsekin tietää pystyykö tuota enää elvyttämään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi pahus, sullakin sitten sama ongelma :( Minä en meinannut saada tasaista tulosta, vaikka olinkin pitkään sekoitellut pulloa. Mutta jos en olisi heilutellut sitä, niin väri olisi ollut tosiaan paljon haaleampi ja myös vaaleampi. Voihan kökköläinen, toivottavasti tuohon olis joku Pirkka niksi!

      Poista
  5. Kierrätysarvonta on hyvä idea

    VastaaPoista
  6. Mullakin on toi lakka ja sama homma, ei oo heiluttelut paljoa auttanu... Pitäisköhän kokeilla jollakin tikulla sekoittaa, josko se toimis? Lakan koostumuksesta huolimatta ihanat kynnet!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :) Joo tikulla tarvis varmaan kokeilla! Mietin vaan, että auttaako sekään ihan, kun ne väripigmentit tuntuu olevan aika tiukassa siellä pohjalla.

      Poista
  7. Upeat kynnet, tarkkaa ja huolellista työtä jälleen:)
    Peukku kierrätysarvonnalle! Mulla on joissakin vanhemmissa China Glazen lakassa käynyt niin, että värit erottuvat ja pohjalle painuu vaaleampi osa lakasta. Tunnin ravistelulla saa sekoittumaan, mutta ärsyttää sen verran, että olen mieluusti laittanut tällaiset lakat pois. Color Clubin lakkoja omistan niin vähän, etten ole huomannut niissä vastaavaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti, kiva kuulla! :)

      Ikävää tuollainen kyllä. Hassua, että se vaaleampi osa on painunut pohjalle. Tai no oikeastaan mulla on muutama lakka, jossa on tapahtunut niin, että ihan siinä pinnalla on tummempaa, mutta sen on saanut helposti sekoittumaan pienellä ravistelulla. Toivottavasti tällaisia tapauksia ei tule kovin paljoa vastaan.

      Poista
  8. Joku joskus vinkkasi että jos lakan jättää ylösalaisin vaikka yön yli niin sävy nousisi siinä yön aikana ylös päin ja sitten taas kääntäessä oikein päin sekoittuisi lakkaan. En ole tosin kokeillut tätä vinkkiä mutta eipä ole ainakaan vaivalloinen kokeilla vaikak ei toimisikaan. :) Ilmeisesti se pigmentti väri on raskaampaa joten valuu pohjalle (?). Hienot kynnet joka tapauksessa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kokeilin joskus niin, että laitoin pullon kyljelleen, mutta ongelma ei ratkennut, vaan se väri vaan vaihtoi paikkaa pullon pohjalta pullon sivulle. Ja sitten se loppuosa oli yhä sitä vaaleaa ja lakka oli edelleen vaikea sekoittaa. Täytyy vielä kokeilla tuota ylösalaisin-kikkaa. Siinä on tietty se ongelma, että pitäisi tietää edellisenä päivänä jo, että aikoo käyttää kyseistä lakkaa. Mutta kiitti vinkistä! :)
      Ja kiva, jos tykkäsit kynsistä! :)

      Poista
  9. Miks mulle tuli ravistelun apukeinona ensimmäisenä mieleen sellanen labran verinäytteiden sekottaja? Tai siis se teline, mihin laitetaan verinäyteputket keinumaan, että sekoittuvat :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha :D Voi mistäkähän sellaisen saisi :D

      Poista
  10. Tykkäys kierrätysarvonnalle! :D

    Voi miten tykkäännoista kynsistä, missä on nuo niitit. Huomasin vaan tuijottelevani niitä tyhmänä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tykkäys huomioitu! :D

      Hih, vai jäit sä tuijottamaan niitä :D Kiva, että tykkäsit! :)

      Poista
  11. Onpas kauniit kynnet :)
    Täällä kans peukku ylös kierrätysarvonnalle! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, kiitos Nanne! :) Ja kiva, että kierrätysarvonta saa sultakin tykkäyksen!

      Poista

Kiitos kommentista!
PS. You can also comment in English.